Hoofdstuk 40

28 8 7
                                    

Pov Fabiënne,
Ik kijk met open mond in de spiegel. Mijn ogen zijn helemaal paars en stralen fel licht uit. Voor de rest heb ik over mijn hele lichaam paarse bliksem schichten lijken het wel. Ik zie er echt uit alsof ik bezeten ben...

Ik voel een lading stroom in mijn lichaam ontwikkelen, er beginnen vervolgens grote bliksem stralen uit mijn handen te schieten. Ze raken heel de kamer. De lichten van het huis gaan uit door de stroom die ik veroorzaak. En alle lampen spatten kapot van de krachtgolven die van mij afkomen.

Het voelt ineens alsof er een knop is omgeschakeld, ik denk helemaal niet meer aan Lorenzo. Of wie dan ook. Alleen nog aan mezelf, en voor ik het weet, wordt alles even zwart.

Wanneer ik mijn ogen weer open doe, komt uit alle gaten in mijn hoofd oogverblinded licht. En mijn kleren scheuren open omdat mijn lichaam groeit. En nee, niet qua grootte. Mijn armen en benen worden steeds gespierder en breder, en mijn aderen zijn érg duidelijk zichtbaar nu. Ik dacht dat het nooit zou stoppen, maar uiteindelijk gelukkig toch wel. Ik schrik ervan als ik naar mezelf kijk.

De lading stroom wordt teveel en het neemt me over. Ik voel mezelf een beetje wegzakken terwijl mijn lichaam achterblijft. Maar ik ben er nog net genoeg bij om na te denken... alleen ik... heb geen controle over mijn keuzes.
Zoals over wat er nu gaat gebeuren, ik wou het echt niet...

Weet je wat? Ik kan dit! Ik ben zóveel machtiger dan Lorenzo nu. Het was mijn missie hem te doden, dus dan doe ik dat. Haha bereid je maar voor, Lorenzo. Al die slaafjes die ik op je afstuurde, waren slechts een opwarming.
Ik ga je verslaan, je keihard inmaken. Je... vermoorden.
En denk maar niet dat ik genade toon. Ik ga vechten voor mijn leven. Denk maar niet dat je gaat winnen, je bent hopeloos...

En wat het ook was tussen ons, bestfriends, lovers, whatever, is voorbij. Wij zijn klaar, enige wat ik nog wil... is mijn baas tevreden maken. And I will...!

Ik ga de uitdaging aan...

Ertussen in (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu