Hoofdstuk 30

39 16 10
                                    

Er verschijnt een grijns op Lorenzo's gezicht. Fabiënne wordt er nerveus van en bijt zachtjes op haar nagels. Ze kijkt om zich heen, maar ze herkent natuurlijk niets hier. Fabiënne ziet hoe Lorenzo steeds meer van de mensen weg rijdt... het is leeg, geen enkel huis of winkeltje te zien. Ze krijgt het benauwd en begint steeds zwaarder te ademen.

Pov Fabiënne,
Ik hoop dat dit goed gaat... normaal maakt het me niets uit, maar er is iets aan hem wat niet goed voelt. Hij gedraagt zich vreemd vandaag. En die grijns op zijn gezicht maakt me bang. Ik weet heus wel dat er vast niks is maar-

Klik!

Ik kijk naast me...
Hij heeft de auto deuren op slot gedaan... mijn hartslag schiet omhoog. Wetend hoe sterk hij is.. durf ik niet tegen hem in te gaan.
Dus ik wacht, en wacht... en wacht.

De auto staat eindelijk stil. Lorenzo beweegt en zegt nu nog steeds niets...
Maar eventjes later haalt hij de auto deuren van het slot en loopt hij om de auto heen. Hij staat voor mijn deur en doet hem voor mij open. Daardoor voel ik me al wat beter, ik zit niet meer 'opgesloten'.
Lorenzo kijkt me aan en reikt zijn hand naar me uit. Ik pak zijn hand vast, en hij tilt me eruit. Het engste is gewoon dat hij niks zegt, dat voelt niet fijn. Maar goed, we lopen samen hand in hand, naar een soort strand. Er ligt ook sneeuw en donkere rotsen.

Lorenzo pakt nu allebei mijn handen. Hij kijkt me eigenlijk best lief aan.

Lorenzo kom steeds dichterbij...

Hij houdt met beide handen zachtjes mijn hoofd vast...

Ik voel mijn hartslag in mijn keel, ik ben nog nooit zo zenuwachtig geweest. Er zit echt zo'n 1 milimeter tussen zijn neus en mijn neus.

....

....

....

Hij kust me...
Zijn lippen op de mijne voelen.. geweldig. Ik voel dat mijn hele lichaam ervan opwarmt. En ik kan niet stoppen met denken aan hoe veel geluk ik heb, hij is echt het meest geweldige persoon.

 En ik kan niet stoppen met denken aan hoe veel geluk ik heb, hij is echt het meest geweldige persoon

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Dit is het beste wat me ooit is overkomen. Ik ben zo ontzettend blij. Nooit verwacht dat hij verliefd op mij zou zijn... al helemaal niet na de reactie van eerder.
Ik kijk hem in shock aan, en hij heeft echt een hartverwarmende glimlach op zijn gezicht.
Caitlyn, dankjewel.
Dankje, dat jij dit mogelijk hebt gemaakt. Stel je voor dat Lorenzo het nooit had gelezen, of Caitlyn het niet had gestuurd...

Ertussen in (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu