Hoofdstuk 28

34 15 5
                                    

Pov Lorenzo,
Ik doe snel kleren aan, en strik mijn schoenen. Ik wacht even en dan zie ik een man in de deuropening staan. Dachtend dat het een conciërge was wou ik me weer omdraaien, maar toen begon hij te schreeuwen in een andere taal. Ik denk iets van Italiaans ofzo, ik heb geen idee. Ik heb hem in het Engels verteld dat ik het niet versta. Dan gaat hij over van Italiaans naar Engels en ik kan hem verstaan.
"My friend gets angry fast and took your girlfriend, I think you should go after him, he went that way. I'm sorry bro."
Zegt hij alsof hij onschuldig is, waarop ik antwoord
"What the fuck?" "And you let him?' "You should've stopped him!' Ik weet dat hij zei dat het mijn vriendin was, maar het kon me even niets schelen. Ik word niet normaal erg boos en duw hem gewoon volledig op de grond, waardoor hij met zijn hoofd tegen de muur komt en me daarna een wazige blik geeft. De deur van de kamer doe ik snel dicht en ik begin te rennen naar waar hij wees. Het zou een val kunnen zijn, en dat ze mij dan ook zouden proberen mee te nemen of weet ik het wat. Maar ik meen het, het maakt me echt niets uit. Als Fabiënne maar veilig terug is, desnoods ga ik met haar mee. Ik ren door steegjes, en blijf rennen. Ik raak opgegeven moment buiten adem en stop even. Ze is nergens te bekennen...

ik hoor iemand gillen.. Ik herken het gelijk, dat is overduidelijk Fabiënne! Ik ren op het geluid af en kom aan bij een man die haar onder schot houdt. We zijn ver weg van mensen, in een oud, beetje verlaten steegje. Hij schreeuwt in het Engels dat ik alles moet geven wat ik heb, anders haalt hij de trekker over en schiet de kogel recht door haar achterhoofd. De man had expres haar gezicht naar mij toe gedraaid zodat ik kon zien hoe ze al bijna opgaf. Ze keek alsof ze al accepteerde dat dit haar ondergang was. Ik word boos en hij kijkt me een beetje angstig aan. Eerst merk ik niet waarom, maar mijn ogen worden altijd rood sinds ik terug ben van het ertussen in. Dat is niet zomaar wat. Ik voel mijn hoofd bijna paars worden van woede, en ik til de gozer met mijn gedachten de lucht in. In shock laat hij zijn wapen vallen, en Fabiënne pakt het pistool en vertelt me dat het zo genoeg is. Maar ik kan niet stoppen, al het geluid om me heen valt weg en ik ben alleen nog maar gefocust op mijn 'doelwit'.
Ik gebruik ook mijn handen, en terwijl hij tegen de muur in de lucht hangt, laat ik hem bijna stikken met mijn kracht uit mijn geest en handen om zijn nek. Zonder hem ook maar ooit fysiek aangeraakt te hebben.

Net wanneer hij zijn laatste adem uit zou blazen voel ik mijn wang tintelen.

Au!!

Het doet pijn... Fabiënne heeft me geslagen recht in mijn gezicht! Ik laat hem op de grond vallen en hij hapt naar zuurstof. Zodra hij weer een beetje bijgekomen is rent de man zo snel mogelijk weg. Hij rent niet eens de goede kant op, maar het lijkt hem niets uit te maken.
"Wtf was dat nou!?" Roept Fabiënne terwijl ze me héél boos aankijkt.
"Je had hem bijna.. v-vermoord.'
Ik hoor aan haar stem dat ze heel erg geschrokken is, ze staat te trillen. Niet dat het raar is, dit was inderdaad heftig om naar te kijken..
"Het spijt me ik..'
"ik kon het niet stoppen, ik wou je gewoon helpen!'
"Het is toch gelukt!?'
Maar Fabiënne draait haar rug naar mij toe. "Volgensmij zijn jouw krachten slecht, als in evil.'
Mijn mondhoeken zakken naar beneden en ik voel me vreselijk. Ik wou gewoon dat deze vakantie goed zou verlopen. snapt ze niet dat als ik niet was gekomen, ze niet eens meer in leven zou zijn..?
"Ik dacht dat jij anders was dan anderen.' "nooit verwacht dat je écht in staat was iemand te vermoorden.'

Ik raak geïrriteerd en gooi perongelijk alles eruit.
"Als je me zo kut vindt, waarom probeerde je me dan te kussen op die ene dag?' "Waarom vind je me dan leuk als ik zogenaamd net zoals anderen ben!?'
Fabiënne draait zich in een seconde om en kijkt me aan alsof ze geesten ziet. Ze lijkt wel nog meer te trillen als ervoor.. Na mij heel lang met open ogen aan te hebben gekeken, nadenkend of ze zeker wist wat ik zei, antwoorde ze met;
"Wacht w-wat?' ...

Ertussen in (VOLTOOID)Место, где живут истории. Откройте их для себя