Hoofdstuk 24

33 19 6
                                    

Pov Fabiënne,
We gaan naar mijn huis om een slaap feestje te houden met alleen ons twee. Hebben we echt lang niet meer gedaan, heb het wel gemist. Mijn moeder is echt helemaal weg van Lorenzo, welke ouder nou niet. Hij gedraagt zich perfect rond mijn ouders, en helpt ze altijd graag.
"We gaan op mijn kamer film kijken mam!' Roep ik nog terwijl we naar boven lopen. Ik loop eerst naar boven en Lorenzo begint me van achteren mij te kietelen. Ik ren gelijk sneller de trap op en lachend komen we mijn kamer binnen.
"Er is een nieuwe film, zullen we die kijken?' Ik wou expres die kijken, het was namelijk een romantische film. Het was gezellig hem samen kijken, maar er is helaas niks gebeurd..

ik zet de tv uit, en zodra ik de afstandsbediening neerleg pakt Lorenzo allebei mijn handen vast.
"Je mag gerust nee zeggen, maar ik heb een voorstel.' Zegt hij op een zachte toon die mij rillingen over mijn hele lichaam geeft.
"Nou zeg maar,' zeg ik.
"Aangezien het vakantie is, dacht ik eraan om op vakantie te gaan.'
"Oh.' Dan zal hij een tijdje weg van mij zijn, dacht ik. Maar dan fluistert hij tegen mij;
"Haha niet met mijn familie.' "Met jou, Fabiënne.' "Naar New York.'
En ik voel mijn wangen tintelen, ik bloos een beetje. Maar het is donker, dus dat is vast niet te zien.
"Dat is geweldig!' "Tuurlijk wil ik dat, kan niet wachten.'

Vroeger waren slaap feestjes altijd met kussen gevechten en alles. Dit is zo anders, normaal hadden we bijvoorbeeld alle twee al sinds vroeg een pyjama aan. En was het niet awkward ons om te kleden bij elkaar. Nu daarentegen... ik merk dat hij er geen problemen mee heeft. Maar ik ben de hele avond al zenuwachtig voor het omkleed gedeelte. "Ik heb al een beetje een slaap broek aan dus die hoeft niet te veranderen denk ik.' "Ik ga alleen wel even een ander shirt aandoen.' Zegt hij dan tegen me. Ik probeer geen geluid te maken wanneer hij zijn shirt uit trekt. Mijn mond gaat ervan open dus ik doe nonchalant mijn hand voor mijn mond en doe snel alsof ik moest gapen. Van dichtbij is hij nóg aantrekkelijker....
"Ga jij je nog omkleden?'
Vraagt hij dan, en ik zeg gelijk; "Ohh...Ja natuurlijk, ik ga even mijn kleren pakken.' Ik sta op en kijk in mijn kast. Dit wordt nog wat om bij hem me om te kleden...

Pov Lorenzo,
Ze lijkt een beetje afwezig, ze denkt veel na. En wanneer ze naar haar kast loopt duurt het uren voordat ze iets uit kiest dus besluit ik haar maar te helpen.

Pov Fabiënne,
Lorenzo staat op en komt achter mij staan, hij is zachtjes aan het ademen in mijn nek, waardoor ik voel dat mijn haartjes in m'n nek recht op gaan staan.
"Doe anders gewoon dat setje aan.'
fluistert hij, en dat kietelt in mijn nek maar ik kan nog net mijn lach inhouden. "Uh ja g-goed idee,' zeg ik dan tegen hem. En hij gaat weer zitten. Ik wil mijn shirt uit doen maar zie dat hij naar me kijkt.
"Sorry maar zou je misschien-'
"Oh sorry, ja tuurlijk.' Zegt hij en hij draait zich om. Ik heb me omgekleed en zeg dat hij weer kan kijken. We gaan allebei op bed liggen, en ik val in slaap.

Pov Lorenzo,
Ik zie hoe ze langzaam wegzakt en ze valt uiteindelijk in slaap op mijn borst. Ze ligt helemaal opgekropt tegen mij aan, het voelt fijn haar bij me te hebben waar ik haar kan beschermen. Ik heb geen idee waarvan en waarom, maar ik heb zo'n gevoel dat er iets gaat gebeuren. Ik laat mijn gedachten nog even gaan, maar ik val al snel ook in slaap.

Ertussen in (VOLTOOID)Where stories live. Discover now