Hoofdstuk 39

27 8 6
                                    

Pov Fabiënne,
Oh god daar gaan we... het is mijn baas. Ik wil dit niet meer doen, en ten slotte, ik heb zojuist gehoord hoe Lorenzo iemand uit elkaar heeft gerukt als een wild beest...
Dus het is begrijpelijk dat ik het gevoel heb dat dit hele idee niet goed zal verlopen.

Ik twijffel eventjes, maar besluit toch op te nemen. Ik moet wel.

*telefoon gesprek*
____________________________

Fabiënne: "hallo baas, het spijt me. Ik heb gefaald.' Zeg ik teleurgesteld.

Baas: "nee degene die je hebt gebeld, heeft gefaald. Schandalig. Bel onmiddelijk een nieuwe.' Zegt ze ongeduldig tegen me.

*klik*
____________________________

Verdomme! Ik wou zeggen dat ik wou stoppen... maar ze hing op. En ze heeft ervoor gezorgd dat ik haar niet kan bellen, alleen zij mij. Dus dan moet het maar... huilend pak ik de lijst met nummers. En ik bel snikkend de volgende op.
Het ging net zoals met de vorige. Ik hoop dat deze wat beter is in zijn werk, ik wil gewoon dat alles voorbij is. Als Lorenzo dood is, kan hij altijd nog met mij zijn in het ertussen in! Hopen maar dat hij niet erachter komt dat ik alles heb geregeld... dan heb ik een groot probleem.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ondertussen is de volgende moordenaar al bij Lorenzo aangekomen. Maar alweer zag hij hem met gemak aankomen. Lorenzo duwt de man tegen de muur met alle kracht. Het gebouw waar hij hem tegen aan duwde, stort in elkaar. Alle verdiepingen vallen naar beneden. En het glas vliegt in stukken naar beneden. Lorenzo ontwijkt alles. Hij heeft niet eens een schaafwondje, geen enkel schrammetje ofzo, niks.

Er blijven maar nieuwe moordenaars komen voor hem, maar hij schakelt ze één voor één uit met gemak. Fabiënne heeft zelfs geprobeerd er meerdere per keer te sturen, maar met geen succes. Ze begint nu echt te realiseren hoe gevaarlijk Lorenzo is. En daarom maakt ze een beslissing, die ze al zo lang probeerde te ontwijken....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pov Fabiënne,
Oke Fabiënne... haal adem, it's going to be fine. Lorenzo zal je echt niet vermoorden ofzo...

Met mijn ogen dicht en mijn neus dichtgeknepen, gooi ik het drankje naar binnen. Het is pimpel paars en het gloeit.

Het is nu 2 minuten later, en ik voel me al heel anders dan eerst...
Ik voel me... super... machtig en sterk.
Lopend ga ik naar de spiegel in de gang, en mijn mond valt open...

Ertussen in (VOLTOOID)Where stories live. Discover now