57

90 4 2
                                    

We lopen naar binnen en ik kijk rond. ''Alles is zo als we het achter hebben gelaten.'', hij knikt. ''Wat had je anders verwacht?'', ik haal mijn schouders op. ''Misschien had de crew ook een sleutel ik weet het niet.'', hij lacht en geeft mij dan een kus op mijn voorhoofd. 

''Ik ben blij dat je overweegt om naar Canada te gaan.'', ik geef hem een kleine lach. ''Ik weet het nog niet zeker. Ik wil het nog even met Jess overleggen en dan maak ik mijn beslissing.'', hij knikt. ''Dat snap ik en ik sta achter elke beslissing die je neemt.'', ik geef hem een knuffel. 

''Maar moeten we niet klaar maken voor Disney?'', vraag ik aan hem. ''We kunnen ook iets anders doen.'', ik kijk hem vragend aan. Hij komt dichter naar mij toe lopen en dan gaat zijn hand onder mijn shirt. 

''Nu komt er helemaal niemand binnen lopen, niemand kan ons storen.'', ik geef hem een lach en dan raken onze lippen elkaar.

--
''Shawn....'', ''Shhh'', ik zucht. ''Hoe lekker we ook liggen we moeten pakken voor Disney.'', hij kreunt. ''Maar dat wil ik niet.'', ik sla de dekens van mij af. ''Toch moeten we het gaan doen.'', ''We hebben bijna alles nog in de tas zitten ik ga alleen er een paar dingen uithalen en dan kijken we wel wat ik allemaal mee neem.'', ik schud lachend mijn hoofd en trek mijn ochtendjas aan. 

''Ik vind het leuker als die uit is.'', ''Dan heb je pech.'', ik gooi een kussen tegen zijn hoofd aan en dan loop ik naar de koffers. 

Ik rol ze de slaap kamer in en maak mijne open. ''Wat heb je allemaal meegenomen!'', ik kijk hem lachend aan. ''Was dat je nog niet opgevallen op tour?'', hij schud zijn hoofd. ''Nee want toen keek ik er niet goed in... maar nu!'', ik lach en gooi dingen in de wasmand. 

--
''Ik wil pizza Tonno!'', roep ik vanuit de woonkamer naar Shawn. We hebben alles ingepakt en nu zijn we eigenlijk niets aan het doen. Het is heerlijk om even geen 11 jongens om je heen te hebben. Ik houd echt van ze, maar ze zijn ook te druk soms. 

''Ik snap niet waarom je tonijn op je pizza wilt, das gewoon niet lekker.'', ik kijk hem lachend aan. ''Ik heb aparte smaken... kijk me er niet raar op aan. En tonijn pizza is gewoon bekend je moet alleen tonijn lusten.'', hij gaat naast mij zitten op de bank en ik zet Netflix op. 

''OMg Vals staat erop ik heb daar goede dingen over gehoord.'', hij kijkt naar de beschrijving en dan naar mij. ''Dat is een Nederlandse film.'', ik knik. ''Dat kan ik niet verstaan snap je?", ik geef hem een tik/ 

''Ik kan toch ook engels verstaan met ondertiteling. Dat deed al sinds dat ik een kind was!'', hij lacht. ''Maar ik heb geen zin in de film. Laten we iets anders gaan kijken.'', ik mompel wat en kijk dan verder. 

''Oké, het is duidelijk dat er niets leuks meer staat op Netflix.'', ''Ah doe niet zo moeilijk.'', Shawn pakt de afstandbediening en begint met kijken. 

''Hier Glee.'', ik kijk hem alleen maar aan. ''Dat is een musical serie.'', hij knikt. ''Leuk toch?'', ik gooi mijn handen in de lucht. ''Fine, zet maar op.'', hij kijkt mij lachend aan. ''Je geeft mij gelijk.'', ik schud mijn hoofd. ''Nee ik laat je een keuze maken die dingen zijn heel anders.'', hij lacht en dan gaat mijn telefoon af. 

''Hallo met Sophie?"', ''Eyyy Soof, ik vroeg me af of jullie eten hadden?'', ik zucht. ''Lily, je hebt een heel restaurant waarom moet je ons eten hebben.'', ''Nee niet zo, anders had ik eten meegenomen. Meestal na tour heb je niets in huis.'', dat klopt. 

''We hebben al pizza besteld... dus het is niet meer nodig.'', ''Oww is ook goed. Heb je morgen trouwens tijd?"', ''Nee ik moet naar het vliegveld.'', ik hoor haar happen naar adem. ''Je gaat terug naar Nederland!!'', ''Nee nee, naar Disney World.'', ik hoor haar opgelucht zuchten. 

''Ik zou het afgrijselijk vinden als je Amerika weer zou verlaten.'', ik voel een steek door mijn lichaam gaan. ''Ja... nou ... dat gaat niet zo snel. Maar ik moet hangen de pizza;s zijn er!"', ik neem afscheid en hang op. 

''Waarom hing je zo snel op?'', ''Ze wilde dat ik in Amerika blijf maar daar heb ik geen antwoord op en ze wilt er altijd dieper op in en daar heb ik geen zin in. Ik wil gewoon pizza met Glee.'', hij lacht en dan klikt hij hem aan. 

''Ik ship Finn en Rachel.'', Shawn kijkt mij alleen maar aan. ''Quinn en Finn zijn leuker.'', ik gooi een stukje tonijn naar zijn hoofd. ''ieuw Soof!!'', ik kijk hem lachend aan. ''Het is maar tonijn.'', hij kijkt mij lachend aan. ''Was je pizza lekker?'', ik knik hevig. ''Niet zo lekker als in Italie maar deze kan er wel mee door.''.

--
''Soof, Soof wakker worden!'', ik draai me om en kijk Shawn aan. ''Luister ik wil slapen en niets anders.'', hij kijkt mij lachend aan. ''Je bent prachtig als je s'ochtends wakker word.'', ik kijk hem slaperig aan. ''Maar natuurlijk iedereen wilt een beest naast zich hebben. 

Ik draai me om en sluit mijn ogen. ''Kom op we moeten ons klaar maken voor Disney.'', mijn ogen schieten gelijk open. 

''DISNEY!'', Shawn kijkt mij met grote ogen aan. ''Ik hoefde alleen het woord Disney te zeggen en ik had geen preek gehad.'', ik sla de dekens van mij af en pak een outfit. 

''Tempo jong. We hebben niet heel de dag de tijd. Tenzij jij de vlucht wilt missen en niet naar Disney World wilt dan is dat niet mijn probleem maar ik ga het voor geen goud missen.'', ik ren naar de badkamer en neem snel een douche. 

Oké, i kga een paar uur in het vliegtuig zitten maar we gaan ook gelijk het park in... dus ik moet iets lekkers aan maar ook wel mooi. Damn it wereld waarom is het zo moeilijk. ''Sophie ik moet ook nog de badkamer gebruiken.'', ik zucht en sla de handdoek over mij heen en loop dan naar buiten. 

''Je hebt je kleding nog niet aan?"', ''Nee want dit zit niet lekker in het vliegtuig ik moet iets anders bedenken. Maar de badkamer is nu wel vrij.'', hij kijkt mij lachend aan en ik loop naar de kleding kast wat o wat moet ik aantrekken. 

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 02, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Back To Magcon ¥Nominated Wattys 2019¥Where stories live. Discover now