37

218 7 0
                                    

"ZIJN JULLIE HELEMAAL ACHTERLIJK!", ze kijken mij met open mond aan. " Ik kreeg een hart verzakking! Dit id niet grappig jullie weten het!", Shawn legt een hand op mijn schouder.

"Sorry Sophie... Alsjeblieft laat de payback niet hard zijn", ik kijk Hayes met een lach aan. "Hmm, ik zal erover nadenken", met die woorden loop ik naar binnen. " Ho ho ho niet zo snel", ik draaicme om naar Nash. "Ben je opeens de kerstman?", dat kwam er iets botter uit. "Nee ik wil alleen weten of he verloofd bent", ik kijk naar mijn hand.

" Oww nee, een promise ring", hij kijkt mij lachend aan

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

" Oww nee, een promise ring", hij kijkt mij lachend aan. "Gefeliciteerd", hij neemt mij in een knuffel en ik kijk de jongens vragend aan. Ze lachen en dan geven ze een groepsknuffel. " Na tijden hebben ze elkaar dan eindelijk gevonden", hoor ik Matt zeggen. "Ja maar we blijven niet lang bij elkaar als jullie mij geen lucht gunnen.",

Gelijk laten ze los en ik neem een goede teug adem. "Dank je".

Ik loop naar de lift en druk op het knopje. De jongens komen achter mij staan. " Ga eens niet zo dichtbij staan. Ik heb het al warm.", "In die kleren?", ik knik. " Dat is gewoon mogelijk hoor.", de lift duurt te lang

Ik loop naar de trap en begin met lopen. "Sophie!", " Ik moet naar verdieping 2! Ik kan wel lopen", ik loop de trappen op en dan naar mijn kamer.

Als ik mijn kamer in ben en mijn hakken uit heb gedaan plof ik op het bed neer. Ik denk terug aan de avond en krijg dan een lach op mijn gezicht.

Er word op de deur geklopt. "Binnen", de deur gaat open en Shawn komt mijn kant op. " Hallo vreemde die weg liep opeens.", ik rol met mijn ogen. "De jongens waren vervelend.", hij lacht. " Dat weet ik ook wel hoor", ik knik. "Mooizo".

Ik sta op en word een beetje duizelig. Ik pak me vast aan Shawn en knipper dan een paar keer. " Gaat het?", ik knik en loop dan naar min koffer.

"Ik heb nog steeds als ik te snel opsta dat ik duizelig word maar ik drink wel genoeg", hij knikt en ik pak schone lingerie en mijn pyjama. Shawn kijkt mij lachend aan.

" Wat?", hij haalt zijn schouders op. Ik loop naar de badkamer en wil mijn jurk uitdoen. Alleen... Ik ben vergeten dat je hem makkelijker aan dan uit doet. Ik maak de deur open en Shawn zit shirtless op het bed. Iets waar ik wel aan kan wennen om eerlijk te zijn.

"Shawn kan je even helpen", hij staat op en loopt mijn kant op. " Kan je de rits en het knoopje los maken.", ik draai mijn rug naar hem toe. "Je hebt hem toch ook aangekregen?", "Ja... Maar uit is moeilijker", ik hoor hem lachen en dan frunnikt hij aan het knoopje.

Daarna pakt hij de rits en ritst hem voor zichtig open. Het is een lage rits...
Ik voel een van zijn handen over mijn rug. Zijn handen zijn warmer dan mijn rug en OK krijg dus kippenvel.

Ik voel zijn adem in mijn nek. "Ik kan zien wat ik met je doe", ik lach. " Mooi zo andere moesten we even naar de oogarts.", hij draait mij om en kijkt mij lachend aan. "Wat zei ik je... Slechte humor", hij geeft mij een kus en ik kijk gen lachend aan.

" Neem me niet kwalijk meneer Mendes maar de douche roept mij", ik loop naar achter en gooi dan de badkamer deur dicht. Ik hoor hem lachen aan de andere kant en dan kleed IJ me uit en ga onder de douche.

Als ik klaar ben met douchen kleed ik me om in mijn pyjama, wat toevallig een shirt van Shawn is. Ik kam mijn haren en haal de laatste make-up resten ervan af. Ik poets mijn tanden en loop dan weer naar buiten. Shawn zit er niet dus ga ik maar op het bed liggen. 

Ik pak mijn telefoon en kijk door mijn meldingen. ''Sophie Reed en Shawn Mendes gespot!'', ik rol met mijn ogen. 

Toch maak ik het artiekel open.

De bijna 20 jarige zanger Shawn Mendes en de bijna 19 jarige Sophie Reed zijn samen gespot. Ze kennen elkaar van Magcon en zijn sinds dien goede vrienden... Of is het geen vrienden meer? Vandaag zagen mensen Shawn en Sophie via achter een restaurant in lopen, maar waar waren de andere jongens? Het leek alsog ze alleen waren en een date hadden. Zijn Shawn Mendes en Sophie Reed aan het daten? 

Ik zucht ze kunnen ook niet anders zijn. Altijd moet gelijk heel de wereld het weten. Alleen ze denken het... dat hoef niet te zeggen dat ze het weten toch?

SOPHIE REED AND SHAWN MENDES DATING!

Weer klik ik om het open te maken.

Vandaag na de show van Magcon zijn Shawn Mendes en Sophie Reed samen gespot. Ze liepen via achter het restaurant binnen en ze zijn niet binnen gesignaleerd. Dus waar waren ze? Hadden ze een aparte ruimte omdat ze het geheim wilde houden? 
Later op de avond zagen mensen ze weer via de achter kant naar buiten lopen. En niet zo maar, Sophie Reed had een ring om. Zijn ze nu al verloofd? Na 2 weken elkaar pas weer te zien? En wat zal Hailey Baldwin ervan vinden...?

O M G de mensen zijn serieus. Net alsof ze detectives zijn. Ik krijg een kleine lach. Ik zou wel een keer willen spelen in een detective serie. 

''Soof?'', Shawn komt binnen lopen. ''Aha, daar is mijn shirt dus...'', ik kijk naar het shirt dat ik aan heb, ''Sorry'', hij haalt zijn schouders op en pakt mijn telefoon. ''Wat ben je....'', hij lees het artikel door. ''Ze weten het nou al?'', ik schud mijn hoofd. ''Ze hebben een vermoede en er zijn meerdere mensen die een ring dragen terwijl het niets betekend. En veel mensen denken dat jij en Hailey nog bezig zijn.'', hij lacht. ''Ja dat klopt wel'', hij kijkt mij lachend aan. ''Nerveus voor morgen?'', ik knik. ''Don't Be, ze zijn schatjes. En Aaliyah wil je graag ontmoeten'', ik lach. ''Dat wil ik ook wel. Ze lijkt me echt geweldig!''.

Shawn en ik praten nog een tijdje voordat we in slaap vallen.

--------

Hey,

Hopelijk vinden jullie het leuk. Er zijn nu een paar hoofdstukken tussen Shawn en Sophie... dat weet ik. Maar de groep komt terug, over 1 of 2 hoofdstukken! 

xx Floortje 

Back To Magcon ¥Nominated Wattys 2019¥Место, где живут истории. Откройте их для себя