49

118 7 15
                                    

Ik word wakker omdat iemand de gordijnen open doet. ''Doe die dingen dicht!'', ''Nee, je moet je klaar gaan maken voor Teen Choice en je moet er dus goed uitzien.'', ik kijk hem beledigend aan. ''Dus ik ben lelijk?'', hij schud zijn hoofd. ''Nee alleen je haren staan alle kanten op.'', ik lach. ''Hoe zou dat toch komen? Ik slaap heel rustig s'avonds.'', hij kijkt mij shuldig en ik ga onder de douche. 

Ik sla de handdoek om me heen en loop naar de kamer omdat ik mijn kleding was vergeten. En daar zitten alle jongens al netjes in pak. ''Oké, gaan we nu alles al aan trekken.'', ik zie een paar jongens naar de handdoek kijk. ''Mensen kijk eens omhoog.'', alle ogen gaan naar mijn ogen. ''Je kan je ook daar klaar maken, maar we moeten al wel over de rode loper om naar binnen te lopen dus je mag wel in je jogging.'', 

Ik rol met mijn ogen en pak de jurk uit mijn koffer.

Ik doe mijn haren wat een enorm drama is omdat het zo moeilijk is

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

Ik doe mijn haren wat een enorm drama is omdat het zo moeilijk is. ''Sophie hoe lang gaat het  nog duren?'', ''Wacht gewoon eventjes, ik probeer mijn haar goed te doen. En dat helpt niet als je staat te zeiken.'', zeg ik geirriteerd. 

Als alles gelukt is doe ik mijn hakken aan. Ik ben er klaar voor. 

Ik doe de deur open en pak mijn clutch. ''Dus we kunnen gaan.'', de jongens kijken mij met open mond aan. ''Hoe kom je altijd aan die jurken?'', ''Kopen.'', ik loop naar de deur. ''Trouwens je haar ziet er prachtig uit!'', ''Dank je.'', ik krijg een lach want daar heb ik veel moeite voor gedaan.

Even later staan we allemaal in de lift. Eigenlijk ziet het er wel grappig uit. Alle jongens in pak en een persoon in mooie kleding. ''Wacht, Sophie je hebt toch wel rekening gehouden met het slijm?'', mijn ogen worden groot. ''Nee, daar heb ik niet aan gedacht!", kleine paniek over komt me. ''Geen probleem ik vang het wel op.'', ik kijk Hayes lachend aan. ''Das lief van je. EN je moet er rekening mee houden dat ik ze als een schild ga gebruiken.'', hij lacht en we lopen met z'n alle naar de limo.

Ja we hebben blijkbaar een limo zodat we met z''n alle aan kunnen kopen op de loper. We zijn namelijk nog steeds aan het touren en het zou raar zijn als we allemaal apart komen. 

Na een tijdje rijden horen we de fans al gillen. ''Dames gaan voor.'', ik trek een wenkbrauw omhoog. ''Als de jongens geweest zijn grapt Matthew.'', dus als eerst lopen alle jongens naar buiten en de mensen worden gek buiten. Al helemaal als SHawn naar buiten komt. 

Ik trek nog snel een bandje van mijn hak vast en ik hoor mensen al afvragen of ik nog wel kom. Maar zodra ik naar buiten kom juichen ze allemaal. Shawn helpt me uit de auto. ''Dat duurde lang.'', ''mijn hak zat niet goed.'', 

Hij legt zijn hand op mijn heup en dan lopen we naar binnen. Daar worden we gelijk opgevangen en uit elkaar gehaald voor de rest van de rode loper. Ik loop mee met een vrouw die er aardig uit ziet. ''Ik ben Helena, ik zal je make-up doen, ik zie dat je je haren al hebt gedaan.'', ik knik. Ze begeleid me naar een kamer. ''Ben je zenuwachtig voor vandaag?'', ik schud mijn hoofd. ''Nee ik denk wel dat ik het aankan.'' Helena moet lachen en begint aan mijn make-up. 

''Maar hoe zit het tussen jouw en Shawn?'', ik kijk haar vragend aan. ''Ik heb een paar keer zijn make-up gedaan.'', ik knik. ''Nou alles zit wel goed denk ik.'', ze lach en draait me dan om zodat ik in de spiegel kan kijken. ''Tada.'', ik kijk er lachend naar. ''Dank je! Het ziet er prachtig uit.''

Ze begeleid me naar de andere jongens en ze kijken mij lachend aan. ''Jammer dat Lox er niet is.'', zegt Hayes. Ik zucht. ''Ja, dat klopt... maar laten we het er het beste van maken.'', een man met een headset kom naar ons toegelopen. ''Allemaal erop.'', ik kijk hem vragend aan en dan begint iedereen te lopen. 

Als we met z'n alle op de rode loper staan merk ik dat het een beetje veel mensen zijn op een plek. ''Begin alvast met lopen.'', zeg ik tegen een paar jongen en ze beginnen al te lopen zodat de andere mensen erbij kunnen. Ik slaat Shawn staan en begin zelf ook over de loper te lopen. Ik hoef niet 24/7 bij Shawn te zijn. Ik heb ook nog een ander leven. 

Ik sta een paar keer stil en dan word ik tegen gehouden door een interviewer. ''Hallo Sophie!'', ik geef hem een lach. ''Hey.'', ''Hoe gaat het?'', ''Goed, veel mensen veel foto's'', hij moet lachen. ''En genomineerd een paar keer zag ik.'', ik knik. ''Ik had het zelf niet verwacht maar blijkbaar denken mensen daar anders over.'', hij moet lachen. ''En ik merk dat je Shawn niet hebt mee genomen?'', ''Nou jawel, alleen hij staat ergens tussen de mensen, en de andere jongens...'', ik kijk rond en kan ze niet vinden. ''Nou die zijn ook ergens.'', de man moet lachen. ''Denk je dat ze je nog terug gaat vinden?'', ik knik. ''Deze jongens zijn niet moeilijk om te vinden, waar het het drukst is zijn ze.''. 

''Ga je ook optreden vanavond?'', ik schud mijn hoofd. ''Nee, ik blijf lekker zitten en kijk naar de andere geledige optredens, en winnaars.'', de man geeft mij een hand. ''Dan veel succes.'', ik geef hem ook een hand. ''Dank u, en u ook succes.'', ik zwaai en loop dan weer de loper op. 

''Sophie!'', ik draai me om en kijk naar Liza. ''Hey!'', ik geef haar een knuffel. ''Lang geleden dat wij elkaar hebben gezien.'', ik knik. ''Inderdaad.'', we praten een tijdje en dan moet ik echt doorlopen. 

Na de loper zie ik Cameron al gelijk. Ik loop naar hem toe. ''Daar ben je. We waren je al aan het zoeken.'', ik lach. ''Ik had een paar gesprekken met mensen.'', hij knikt en sleurt mij mee. ''We zitten eerst rij. Andere jongens zitten er al.'', we komen aan bij de eerste rij en alle ogen gaan naar mij toe. ''Daar is de queen eindelijk.'', ik rol met mijn ogen en neem plek op mijn stoel. ''SOmmige mensen maken praatjes met elkaar.'', ik pak mijn telefoon en maak een snap. 

''Hey! Hier zijn de we dan op Teen Choice Award samen met Magcon.'', ik laat alle jongens zien. ''De sfeer is super leuk! Ook allemaal leuke mensen, blijf erbij voor de nominaties!!'', ik stop en post hem op een bepaald iets. ''Waarom ben je zo anders?'', ik kijk Shawn vragend aan. ''Meestal praat je niet zo.'', ik haal mijn schouders op. ''Iedereen is anders als er miljoenen mensen kijken.'', ik doe mijn telefoon weg en Shawn pakt mijn hand. ''Klaar voor?'', ik knik. 

Back To Magcon ¥Nominated Wattys 2019¥Där berättelser lever. Upptäck nu