28

242 10 0
                                    

Shawn Pov,

Sophie loopt boos weg en ik sta met open mond te kijken. ''Wisten jullie hiervan?'', ze schudden allemaal hun hoofd. Ik loop achter Sophie aan om mijn exucuus aan te bieden alleen ik kan haar niet vinden. Zou ze serieus naar het hotel zijn gelopen? Maar... maar de fans. Ik loop naar Max en van de bodyguards. ''Is Sophie weg?'', hij knikt. ''Ze heeft Sander meegenomen'', ik zucht opgelucht. ''Ze was erg boos en ik heb geen idee waarom.'', ik zucht. ''Ja maar ik heb wel een idee'', hij kijkt mij niet begrijpend aan en ik loop weer naar de jongens. ''Ze is weg.'', ik trap tegen een bank en zet dan mijn handen in mijn haar. ''Shawn rustig'', komt Jack G aan. ''HOE KAN IK NOU RUSTIG DOEN! SOPHIE IS BOOS OP MIJ OMDAT IK HAAR EEN HOER NOEMDE!'', met die woorden raak ik nog meer gefrustreerd. ''Shawn je wist niet dat ze dat ook had gedaan. Dus je kon er niets aan doen!'', zegt Jack G. ''Ja wel, ik had gewoon nooit een hoer mogen noemen. Ze wilde er niet over praten! Ik had er ook niet weer over moeten beginnen!'', de jongens kijken elkaar aan.

''Ik wist dat het niet slim was om mee te gaan op tour'', met die woorden loop ik boos weg. Weg van de jongens.

Ik pak mijn telefoon en bel Andrew op. ''Heyyyy Shawnnn'', ''Haal me hier weg! Ik wil aan mijn album werken en aan mijn nieuwe tour!'', ''Wow Shawn haal diep in uit'', ik doe wat hij zegt. ''Waarom wil je terug?'', ''Er is allemaal drama door mij. Ik doe mensen pijn. Ik kan hier niet blijven Andrew. Help mij om een reden te bedenken.'', ik hoor stilte aan de lijn. ''Gaat dit om Sophie?'', ik gasp naar adem. Hoe weet hij dat nou weer? ''Ja... ik heb haar een hoer genoemd en nu heb ik alles verkloot al mijn kansen.'', ''Nee Shawn, ze vergeeft het je wel. En je gaat toch neit alles opgeven! Alleen om een meisje. Kom op Shawn, we weten allemaal dat je een oogje op haar hebt! Doe alsjeblieft normaal en maak de tour af. Moet je na gaan hoe boos Sophie zal worden als je weg ging.'', oké daar had hij gelijk in. ''Maar wat als ze mij niet meer wilt aankijken?'', ''Ze kijkt Nash toch ook aan?'', ''Ja...'', ''Nou dan heb je je antwoord die twee hadden ook ruzie. En ga voor Sophie dude! Ze is een geweldig meisje...'', ik zcuht. ''Ik zal het proberen als het niet lukt ga ik terug.''.

Ik hang op en loop naar het hotel. Ik zet mijn hoodie op en mijn zonnebril en loop dan door de straten. Ik zie een paar meiden gieberend lopen. ''Shawn is in Canada. Zouden we ontmoeten?'', '''Ja Natuurlijk! We hebben kaartjes voor Toronto!'', ze lopen verder en ik ook. 

Er zijn inderdaad mensen die mij willen zien. Ze hebben kaartjes voor Toronto. Ze moeten 5 uur lang rijden om mij en de andere te kunnen zien. Ik kan die mensen niet achter laten. Doe het voor Soof en voor je fans.

Na een tijde lopen kom ik bij het hotel aan. Ik loop naar binnen naar mijn kamer. Ik kom binnen en was even vergeten dat ik op een kamer slaap met Sophie. Ik zie haar slapend op haar bed. Ik ga naast haar zitten en begin met praten.

Sophie Pov

Ik hoor de deur open en dicht gaan snel sluit ik mijn ogen. Ik voel het bed naast me inzakken. ''Sophie...'', ik voel een hand van Shawn op mijn schouder. ''Het spijt me, Ik wist niet... dat jij het ook had gedaan. En ik had het niet mogen zeggen. Ik zal er elk moment spijt van hebben. Ik  heb namelijk een van mijn meest belangrijke personen pijn gedaan. En ik weet niet of ik me dat kan vergeven. Ik wilde de tour afblazen terug naar huis naar Andrew om mijn album af te maken. Maar ik kan de fans niet achter laten. Ik kan jouw niet achter laten. Sophie ik geef zo veel om je. Hopelijk vergeef je het me...'', zijn hand gaat bed en het bed veert omhoog. 

Er rolt een traan over mijn wang. Die woorden deden me iets. Ik durf me niet te bewegen. Die woorden... ze waren oprecht. 

Als ik helemaal niets meer hoor draai ik me om. Ik kijk naar de rug van Shawn. Ik sla mijn dekens van mij af en een koude laag lucht komt op mijn lichaam. Ik ril even en loop dan naar het bed van Shawn. Ik sla de dekens omhoog en ga eronder liggen. Shawn draait zich om en kijkt mij verward aan. ''Wat...'', ik zeg niets en kruip tegen hem aan. Hij slaat zijn armen om mij heen. ''Ik vergeef het je Shawn'', ik kijk omhoog zodat ik in zijn ogen kan kijken. ''Het was ook mijn fout'', hij heeft een klein lachje en neemt de dan strakker vast. ''Heb je alles gehoord?'', ik knik. 

Het is stil. Het is een fijne stilte en geen vervelende. Shawn verbreekt de stilte, ''Soof, ben je boos... ik noemde je een hoer'', ik lach zachtjes. ''Nee ik ben niet boos. Ik snapte je... je kon het ook niet weten. Dus het ligt ook aan mij.'', hij lacht ook een beejte. ''Eigenlijk best grappig... wanneer hebben wij lang ruzie?", ik denk na. ''Ik kan het me niet herinneren dat we een ruzie hebben gehad?'', ik voel hem even stoppen met ademen. ''We hebben onze eerste ruzie gehad'', ik lach. ''Wow, inderdaad.'', ik kijk omhoog en hij heeft een lach. ''Nou voor alles is een eerste keer'', ik knik. 

De deur word open gegooid en ik kijk naar de deur. Ik kijk Jack G vuil aan. ''Oww, gaat alles goed?'', ''Ja'', zegt Shawn ik hoor een hele kleine irritatie in zijn stem. ''We hebben gepraat'', Jack lacht naar mij, ''Natuurlijk ik zal jullie wel alleen laten...'', met die woorden loopt hij snel weg.

''Wat zou hij tegen de andere zeggen?'', Shawn haalt zijn schouders op. ''Dat maakt me niets uit wij weten wat hier echt gebeurt'', ik knik en leg mijn hoofd weer rustig op zijn borst. ''Slaap lekker Kleine'', ik sluit mijn ogen en val in slaap.

----------

Hey'

Hopelijk vinden jullie het leuk!

xx Floortje 

Back To Magcon ¥Nominated Wattys 2019¥Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu