53

102 7 0
                                    

We zitten al een tijdje in het vliegtuig als ik een snuit tegen mijn arm voel. De hond die achter mij zit heeft zijn snoet tussen de stoelen gekregen. Ik maak een foto en aai hem. ''Lange vlucht.'', fluister ik tegen de hond. Ja mensen ik wil echt een hond. 

Shawn kijkt mij lachend aan. ''Wil je later een hond?'', ik knik. ''Ik zit erover na te denken om dat al binnen kort te doen. Ik ga toch niet meer touren en dan kan ik gewoon een hond nemen.'', hij kijkt mij vragend aan. ''maar als je de muziek in wilt ga je wel toeren.'', ik haal mijn schouders op. ''Misschien word ik wel een model, niemand weet wat er te wachten staat.'', hij lacht. ''Heb je al een idee welke hond.'', ''Uh duh, een corgi!'', 

Zijn mond valt open. ''Die honden zijn super druk.'', ik haal mijn schouders op. ''Ze zijn zo schattig je kan er gewoon geen nee tegen zeggen weet je.'', hij knikt. ''Shawn... je verjaardag is bijna!'', hij knikt. ''Ja dat klopt.'', ik lach. ''Ik heb al iets voor je.'', hij kijkt mij nieuwsgierig aan. ''Maar dat ga ik je natuurlijk niet vertellen want anders is het geen verrassing meer.'', hij kijkt mij vuil aan. 

''Dames en heren zou u uw gordel vast willen maken we gaan landen.'', ''ZIjn we er al bijna?'', hij knikt. 

''Het is niet van Nederland naar Canada vliegen.'', ik rol met mijn ogen. ''Nee natuurlijk niet dat kan ik ook wel bedenken.'', 

--
''Sophie ben je er klaar voor?'', ik pak mijn koffer in knik. ''De papz gaan mij niet afleiden ik ga ook niet reageren ik laat het gewoon los.'', Cameron kijkt mij trots aan. ''En zo mag ik het horen.'', we lopen lachend met z'n alle door de gangen. Het verbaast mij dat er bijna geen fans zijn en ookk bijna geen andere mensen. 

''Waar is iedereen?'', ze kijken ook allemaal rond. ''Ik heb geen idee. Meestal staat er een rij met allemaal fans.'', ''Misschien zijn ze allemaal gestopt omdat we toch al de helft van de tour afzeggen.'', zeg ik chagrijnig. 

''Sophie dat weet je niet...'', ''Hoe zou jij het vinden als jouw favoriete groep terug kwam voor een tour en even later alles aan het afzeggen is? Ik zou geen fan meer willen zijn want je kan niet op ze rekenen en dan...'',

''Sophie?!'', ik draai me om en daar staat Sam. ''SAM!'', ik ren op hem af en spring in zijn armen. ''O god wat is het goed om jouw te zien.'', hij kijkt mij lachend aan. ''Ik ben ook blij jouw te zien het was te stil in de lessen.'', ik kijk hem lachend aan en dan komen de jongens ook aan lopen. 

''Mensen dit is Sam mijn kamergenoot in Nederland. Sam dit is de groep.'', hij geeft ze allemaal een hand. ''Dus dit zijn de mensen'', ik knik. ''Maar wat kom je hier doen?'', ''Jouw opzoeken misschien? Of is dat nu ook verboden?'', ik schud mijn hoofd. ''Nee natuurlijk niet ik had je allen niet verwacht.'', hij lacht. ''Nou je kent mij ik houd wel van een verrassing.''

Bart komt naar ons toelopen. ''Oké we hebbben de mensen ergens anders weten te plaatsen zodat wij er geen last van gaan hebben.'', ik kijk hem met open mond aan. "'Dat kan je niet maken waar staan ze?'', ''Aan de andere kant waarom?'', ik pak mijn koffers. ''We nemen al shows weg dan mogen ze mij wel ontmoeten.'', ik rol naar de andere kant en niemand volgt mij. 

Ik zie al een paar mensen en ik kijk er lachend naar. Dit is wat ik verwachtte. Een enorme groep fans die hopen om de jongens te kunnen zien. 

"Waar zouden ze zijn? Zouden ze nog een keer komen opdagen?'', ik ga voorzichtig achter ze staan. ''Misschien zijn we wel genaaid.'', ''Ik hoop ook echt dat ze komen opdagen, speciaal een vlucht naar LA genomen en dan niemand zien. Dat ben ik niet gewend'', een van de meiden knikt en dan draait ze zich om. Haar mond valt open. 

''Ja je mag me een knuffel geven.'', ze geeft mij een knuffel en al snel kijken meer mensen om. er beginnen ook een paar mensne te schreeuwen. ''Cameron!'', de jongens zijn er ook weer gezellig. 

Ik maak veel foto's en praat ook een beejte met een paar mensen en dan moeten we wel echt door. ''Sophie dit mag je niet nog een keer proberen weet je? We doen moeite en we krijgen er niets voor terug.'', ik rol met mijn ogen. ''Ik ben niet een persoon die zo maar mensen afgaat zeggen.'', ik kijk hem vuil aan en stap dan in de auto. 

Ik laat hem toch niet zo maar over mij heen lopen? En de mensen waren mij dankbaar. Anders hadden ze helemaal niemand gezien. ''Sophi...'', ik schud mijn hoofd en kijk naar buiten. Ik heb nu geen zin in andere mensen.'', ik kijk om naast mij en Sam kijkt mij met een kleine lach aan. ''Altijd eigenwijs zoal gewoonlijk.'', ik geef hem een lach. ''Ik kan de mensen toch niet laten staan weet je hoe gemeen dat is?'', hij knikt. 

''Maar moet jij niet ergesn anders heen?'', hij schud zijn hoofd. ''Nope, het is een paar minuten lopen van mijn hotel duss.. ik knik.

Na een tijdje komen we aan en stappen we allemaal uit. ''Dus... hier scheiden onze wegen?'', ik rol met mijn ogen. ''We hebben nog gewoon een show dus nee we zien elkaar nog. Maar ik ga naar Jess dat had ik beloofd.'', ze knikken ik kijk Shawn aan. ''Ga je mee? Of blijf je hier voor je album?'', hij kijkt mij schuldig aan. ''IS geen probleem zie je later wel.'', ik geef hem snel een kus en houd een taxi tegen en stap in. 

Shawn had mijn spullen al in de auto gelegd dus daar maak ik me geen zorgen om. Ik kijk lachend naar de huizen als we de straat in komen lopen. We stoppen voor het huis en ik betaal de man en stap dan uit. 

Ik kijk er met een lach naar en dan naar het huis van Grayson en Ethan. Ik loop naar Jess voordeur. ''STEFAN DOE JIJ OPEN!"', hoor ik Jess roepen. ''Stephan doet de deur open. Zijn ogen worden groot en hij neemt mij in een knuffel. 

''Sophie goed om je te zien.'', ik geef hem ook een knuffel. ''Alleen?'', ik knik. ''De jognesn hadden iets te doen en het leek mij leuk om gewooon even alleen te zijn met jullie.;;

Ik zie Jess uit de keuken lopen en ze kijkt mij lachend aan. ''Soof!'', ik loop naar haar toe en geen haar voorzichtig een knuffel. ''Goed om je weer te zien.'', ze bekijkt mij van top tot teen. ''Ben je gaan sporten?", ik knik. ''Ben je los gegaan?'', ik wijs naar de buik en geef Stephan een knipoog. HIj rolt met zijn ogen. ''Niet grappig.'', zegt hij. 

''Ik kan er wel om lachen hoor.'', ik loop de keuken in en schenk een glas drinken in. ''Maar ik dacht dat je later kwam.'', i kschud mijn hoofd ''Heel de tour is zowat afgezegd dus nu blijven we maar hier een tijdje. Kijk of ik in Canada of Amerika ga wonen.'', ze kijkt mij met grote ogen aan. ''en Nederland dan?'', ik haal mijn schouders op. ''Het si leuk maar het is geen Amerika of Canada... en Shawn. Mijn eerste relatie ging kapot aan afstand dat wwil ik niet nog een keer.'', 

Back To Magcon ¥Nominated Wattys 2019¥Where stories live. Discover now