40

223 6 0
                                    

Ik loop naar boven naar mijn kamer en daar tref ik Shawn aan. ''Waar was je?'', ''Ik heb een paar foto's gemaakt met fans. Ze stonden wel te wachten of er een van ons naar buiten kwam. Ik kan ze dan niet met lege armen laten.'', hij geeft mij een glimlach. ''Je bent zo goed voor andere personen.'', hij komt voor me staan en ik leg mijn handen in zijn nek. ''Dank je Shawn voor vandaag.''. ''Jij dank je wel voor dat je mijn ouders wilt ontmoeten.'', ik geef hem een kus als de deur open gaat. ''Oww, kunnen jullie even stoppen.'', ik zucht en draai om. ''Waarom hebben jullie allemaal de kunst om elke keer er tussen te komen?!'', Hayes kijkt mij lachend aan. ''Lot wilt niet dat jullie verder gaan denk ik.", ik kijk hem boos aan.

"Wat wil je nu?", hij lacht. " Ik kwam je alleen maar deze bevestiging geven.", hij geeft mij een papiertje wssr de bevestiging van de concertkaartjes in staan. "Dank je", Hayes loopt de kamer uoy en Shawn kijkt mij nieuwsgierig aan.

" Wat is dat?"_ ik lach. "Gewoon jouw verjaardag cadeau. En nee ik ga je het niet vertellen want anders is het geen verrassing meer.", hij kijky mij met puppy ogen aan. " Nee Shawn echt niet.", zijn puppy ogen gaan weg. ''Kan je echt voor een keer geen uitzondering maken?'', ik schud mijn hoofd. ''Nope, dat kan ik niet Mendes.'', ik loop langs hem heen en stop de tickets ergens in mijn tas. ''Je weet dat ik ze kan vinden.'', ik knik. ''Maar ik vertrouw erop dat jij je wel kan weerhouden om door mijn tas te gaan.'', hij knikt. ''Ik kan het altijd proberen maar ik weet het niet zeker hoor.'', ik rol met mijn ogen.

Hij gaat op het bed liggen. ''Raar eigenlijk.'', ik kijk Shawn vragend aan. ''Wat als we nooit een reunie van Magcon hadden gehad? Dan was jij nooit bij mij blijven slapen. Waren we niet op tour gegaan... en waren we nu niet op de plek waar we nu zijn.'', ik ga naast hem liggen. ''Klopt, Alleen misschien was dit wel mijn lot.'', hij lacht. ''Shawn... mag ik je iets vragen.'', hij knikt. ''Welke liedjes komen er op je Album?'', hij kijkt mij lachend aan. 

''Dat is een verassing net als mijn verjaardags cadeau.'', ik kijk hem met puppy ogen aan. ''Nee, ik trap er niet in.'', ik lach. 

Ik ga boven op hem zitten. ''Echt niet een kleine tip?'', ''Nope.'', ik leun naar voren. ''Niet eens een zin?'', ik laat mijn lippen over die van hem gaan. (Mensen hij is bezig met het Album -Shawn Mendes- dus SM3. Illuminate word het toch niet.')

''Sophie, niet zo spelen.'', ik kijk hem onschuldig aan. ''Ik doe helemaal niets.'', hij zucht. ''Soof, ik ga het je niet vertellen. Leef er mee.'', ik mompel wat. ''Wat zeg je?'', ''Why do we put each other trough hell?'', hij kijkt mij lachend aan. ''Omdat het  kan.'', hij draait ons om en hij zit nu boven op mij. 

''Ik Denk dat je nog iets moest afmaken.'', ik kijk hem niet begrijpend aan. Dan voel ik zijn lippen op die van mij. ''Moest ik dat afmaken?'', hij lacht zachtjes. ''Natuurlijk je kan me niet laten hangen.'', hij rolt op zijn rug en kijkt mij lachend aan. ''Kan je ook lachen?'', vraagt hij aan mij. ''Ja, dat kan ik.'', ik geef hem een lach en hij lacht ook. ''Soof, je moet je om kleden ik denk niet dat je jurk zo lekker slaapt.'', ik kijk naar mijn jurk en lach dan. ''Waarom zou ik hem zelf uitdoen?'', grap ik.

Shawn kijkt mij uitdagend aan en trekt mij op zijn schoot. ''Ik zei ook niet dat je het zelf moest doen.'', zijn handen gaan over mijn rug. Ik verstijf even maar dat is ook al snel weg. ''I dare you.'', hij lacht en maakt de knoopjes los. ''Challenge accepted.'', hij trekt de jurk over mijn hoofd heen. Zijn ogen gaan over mijn lichaam en ik geef hem een kus. Ik maak ondertussen zijn blouse los. 

Let's spice things up! (als je het niet wilt wilt lezen, dan kan je het overslaan. Als je dit ziet '&&', dan kan je gewoon weer verder lezen. En dan kan je deze scene skippen.)

Hij gaat rechtop zitten zodat ik hem uit kan doen. ''Professioneel.'', ik lach. ''Amateur.'', hij lacht en plaats zijn lippen dan op die van mij. Mijn handen gaan naar zijn broek knoop. ''Waarom hebben jongens altijd zo veel kleding aan.'', ik krijg hem wel in een keer los. ''Misschien omdat we er van genieten dat iemand ze uittrekt.'', ik lach. Zijn broek beland op de grond en hij draait ons om zodat hij boven op mij komt zitten.

De kus word wilder. ''Soof... het hoeft niet.'', ik geef hem een kleine lach. ''I know. Maar ik wil het wel.'', ik druk mijn lippen weer op die van hem en zijn hand gaat naar mijn BH bandje. Hij schiet los en ook dat beland op grond. Ik onderbreek de kus. ''Shawn het is wel...'', ''I know, ik zal voorzichtig zijn.'', zijn ondergoed valt ook op de grond, net zoals mijn slipje. 

Ik ben nog nooit zo ver gegaan. Het is spannend, maar toch voel ik me op mijn gemak bij Shawn. Hij gaat van mijn mond naar mijn nek en plaatst daar allemaal kusjes. Op een plekje laat ik een kleine kreun vrij. Hij pakt een condoom en doet die om.''Soof zeg als ik je pijn doe.'' ik knik en met die woorden schuift hij zachtjes in mij. Het doet een beetje pijn... op het begin. Kleine kreunen verlaten onze monden. ''Soof.'', ik druk mijn lippen op die van hem en hij gaat iets dieper en sneller. Het doet nu geen pijn meer, het is meer genot geworden. Kreunen vullen de kamer...

&& 

''Morning prinses'', ik voel een kus op mijn hoofd en kijk dan omhoog. ''Goeiemorgen Shawn.'', hij geeft mij een kleine lach. 

De deur word open gegooid en ik verstop me onder de dekens. Ik had wel een shirt aan van Shawn van gister... gisteren, ik krijg een lach op mijn gezicht als ik eraan terug denk. 

''Shawn en Sophie, opstaan we hebben nog andere dingen te doen.'', Cameron kijkt ons beide aan. Hij kijkt naar mijn nek en dan naar Shawn. ''Ik zou Sophie dat laten weg werken Mendes, je wilt niet de fans achter je aan hebben.'', met die woorden loopt hij naar buiten.

Ik kijk naar zijn nek en daar staat een mooie plek. ''Hij hoeft niet persé weg, het laat zien dat je van mij bent.'', zeg ik met een kleine lach. ''Dat weet ik, maar het word warm vandaag, dus ik wil een gewoon shirt aan.'', ik knik. 

Ik stap het bed uit en loop naar de douche. Ik neem een snelle douche en dan loop ik met een handdoek om me heen de kamer in. Shawn kijkt mij lachend aan. ''Jij moet ze ook weggaan werken.'', ik kijk in de spiegel en inderdaad 2 mooie paars blauwe vlekken. ''Damn...'', hij komt achter mij staan en legt zijn handen op mijn heupen. 

''I love you.'', fluistert hij is mijn oor. ''I love you to.'',

-------

Hey

Hopelijk vinden jullie het leuk! En misschien komt er vaker zo'n scene voor alleen dat zal ik optijd aangeven. Voor de mensen die het niet willen lezen.

xx Floortje 

Back To Magcon ¥Nominated Wattys 2019¥Where stories live. Discover now