7

338 13 2
                                    

Ik sta voor mijn koffer te kijken wat ik aan zal doen. Waarom moet alles zo moeilijk zijn in mijn leven. Uiteindelijk kies ik voor een leuk jurkje.

 Uiteindelijk kies ik voor een leuk jurkje

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Het zal wel goed zijn. Ik bedoel het is niet te netjes toch? ''Soof ben je bijna klaar?!'', ''Uhmm ja bijna alleen ik denk dat het te netjes is'', ''Maakt niet uit kom nou maar gewoon'', ik maak nog snel mijn strikje van mijn schoen vast en loop dan naar de deur. 

Shawn leunt naast mijn deur tegen de muur. ''Sorry, ik kon niet het goede vinden. De ene was te netjes en de rest niet'', hij bekijkt mij van top tot teen. ''Soof, je ziet er prachtig uit. Perfect'', ik kijk met een klein lachje naar beneden. ''Zullen we gaan ik denk dat ze op ons aan het wachten zijn omdat ik er namelijk iets langer over deed'', hij moet lachen en pakt dan mijn hand. ''Kom dan maar mee'',

We lopen naar zijn auto en ik stap bij de bijrijders en Shawn gaat achter het stuur. ''Toch wil ik later ook een Jeep'', mompel ik in mezelf. '''Je kan een Jeep kopen als je wilt. Heb je er al een in gedachte?'', ik kijk verbaast op. ''Hoe heb je dat kunnen horen?'', ''Het was niet echt mompelen je zei het hard'', ''oww, nou ja het lijk me leuk op een Jeep Grand Cherokee'', hij kijkt mij lachend aan. ''Dat is wel een mooie Jeep ja''.

(Voor de mensen die niet weten hoe hij eruit ziet)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Voor de mensen die niet weten hoe hij eruit ziet)

Het is eventjes stil en dan hoor ik een leuk lied op de radio. ''Shawn'', ik kijk hem lachend aan. Mijn hand gaat langzaam naar de knop en draai hem hard aan.

''HE KNOWS DIRTY SECRETS THAT I KEEP, DOES HE KNOW IT'S KILLING ME. HE KNOWS HE KNOWS DDDDOES HE KNOW. ALL THE HANDS THAT TOUCHED MY SKIN'', Sing ik mee.

Als Shawn stuk komt ben ik stil en Shawn is aan het zingen. ''Yeah'', zo maken we het hele liedje af. 

''Dat ze deze nog draaien het is 2 jaar geleden dat we die hebben opgenomen.'', Shawn moet ook lachen. ''Ja maar hij blijft wel goed.'', hij geeft mij een knipoog en dan staan we stil bij een restaurant. ''Oké, ik had me wel nog netter mogen kleden'', ''nee Sophie, je ziet er prachtig uit'', ik knik en stap dan zijn auto uit. 

Ik wacht even op Shawn als ik een flits zie. Ik lach naar de kant waar het vandaan komt. Shawn komt mij kant op lopen. ''Komt u nog mevrouw? Of zullen we nog later komen?'', ik kijk hem lachend aan en loop dan mee naar binnen. Ik zie Andrew al zitten met 2 andere mensen. ''Gertler'', ''Volgt u mij maar''.

De persoon leid ons naar de tafel en ik neem plaats. Ik geef Matt en Geoff een hand. ''Hallo ik ben Sophie Reed.'', ''Ah fijn je een keer in het echt te zien Sophie.'', ik kijk hem lachend aan. ''Noem mij maar Soof'', ze knikken. Ik krijg gelijk een paar vragen naar mij toe. Ik beantwoord ze allemaal. 

We zijn bezig met het dessert als Matt opeens vraagt; ''Soof, kan je eigenlijk dansen?'', ik kijk hem vragend aan. ''Ja ik kan wel dansen. Maar niet als de beste'', ''Beter dan Shawn'', ik knik. ''Shawn kan er gewoon helemaal niks van'', Iedereen moet lachen en Shawn ook. ''Natuurlijk, ik ben ook echt slecht. Mij gaat zingen beter af.'', ik kijk hem lachend aan. ''Zekers''. 

Ik kijk Shawn even aan. We hebben het nog niet gehad over de Magcon tour. ''Andrew, We moeten Illuminate een beetje uitstellen'', mijn ogen worden groot. ''Illuminate? Wil je het zo gaan noemen'', Shawn knikt. ''Jep, maar Andrew ik ga op een laatste tour met Magcon'', Andrew kijkt mij ook aan. ''Gaan jullie nog een keer met de groep weg?'', ik knik. ''Ik vind zelf dat hij hier moet blijven. Maar ik kon hem niet tegen spreken. En magcon is ook een beetje anders zonder hem.'', Andrew kijkt mij lachend aan. ''Geen probleem, gaan jullie naar Europa of Azië?'', ''Amerika en Canada'', Andrew kijkt ons lachend aan. ''Dan kunnen we ook wel een beetje werken aan het album''.

-
Na een gezellig avond te hebben gehad zitten we weer in Shawn's zijn auto. ''Sophie, ben je moe?'', ik schud mijn hoofd. ''Nee niet echt'', hij krijgt een glimlach op zijn gezicht. ''Heb je je telefoon opgeladen bij?'', ik knik. ''Shawn wat ben je van plan'', hij zegt niets en start de auto.

Na een tijdje gevraagd te hebben waar hij heen wilt gaan geef ik het op. Hij wilde niets zeggen, dus moet ik maar afwachten. 

Op een gegeven moment zie ik het strand in beeld komen. ''Shawn je wilt me mee nemen naar het strand?'', hij krijg een lach. ''Jep wij gaan samen naar het strand en ik ga nergens heen zonder gitaar'', ik kijk hem vragend aan. ''Je zei dat je nog covers maakte toch?'', ''Ja...'', ''Nou wanneer kan je een betere cover maken aan het strand met allemaal lichtjes in het donker.'', ik krijg een glimlach op mijn gezicht. ''Shawn dat is echt een geweldig idee!'', hij moet lachen en stopt zijn auto op de parkeer plaats. 

Ik stap uit en doe mijn hakken ook uit. Als er iets is wat je niet moet doen is met hakken op het strand lopen. Nou het kan wel alleen je moet niet heel onhandig zijn. Niet zoals mij. 

Shawn pakt zijn gitaar en ik loop al een beetje het strand op. Ik voel het zand mijn voeten raken en ik neem even een diepe adem. Heerlijk rustgevend, het gruis van het water, sommige vogels die tjirpen, en dan die heerlijke frisse geur.

Shawn's pov

  Ik zie Sophie al een beetje in het zand staan. Ze sluit haar ogen en neemt een diepe adem. Ik vind het echt geweldig hoe ze kan genieten van de simpele dingen. Ik kom heb mijn gitaar in mijn handen en loop dan de kant van Sophie op. ''Kom je verder naar het strand.'', ze maakt haar ogen open en knikt dan.

Ze volgt mij het strand op. Ik loop naar een plekje waar je perfect een liedje kan coveren. Ik blijf opeens staan omdat ik er al eerder ben en Sophie botst tegen mij op. Ik val op mijn buik en Sophie valt boven op mij. ''O god, sorry Shawn maar je stond opeens zo stil.'', ik moet een beetje lachen en Sophie kruipt snel van mijn rug af. ik sta op en klop het zand van mij shirt.

''Kan gebeuren. En trouwens we zijn op het plekje waar je het perfect kan doen'', ze kijkt om zich heen en haar ogen worden groot als ze het ziet. ''Shawn hoe..'', ik kom wel eens op het strand. Meestal s' avonds dan heb ik de meeste rust. Ik vind het geen probleem allemaal hoor de fans. Alleen het is soms een beetje vermoeiend.'', 

Ik maak mijn gitaar koffer open en haal mijn gitaar te voorschijn. ''Twee jaar geleden zou ik hem niet aan je geven. Maar nu je wel kan spelen'', ik geef haar mijn gitaar en ze neemt hem voorzichtig vast. ''Shawn ik heb helemaal geen idee wat ik moet zingen'', ik denk even na. Daar heeft ze gelijk in. Daar heb ik ook niet aan gedacht. ''Kan je Life of The Party op de gitaar'', ze knikt. ''Nou dan speel je dat toch'', ze kijkt mij lachend aan. 

''Ben je serieus?'', ik knik. ''Jep bloedserieus, je hebt het nog nooit gespeeld weet je. Dus nu kan je een keer mijn begin liedje spelen.'', ze rolt met haar ogen en zet dan haat vingers op de goede plek. ''Sophie hoezo heb jij hem zo vast?'', ''Wat zo kan ik makkelijker spelen.'', ik kijk haar lachedn aan. ''Als het maar klink is het goed'', ik pak haar telefoon en begin met filmen. 

------------
Hey

Hopelijk vinden jullie het leuk!

xx Floortje 

Back To Magcon ¥Nominated Wattys 2019¥Where stories live. Discover now