2

455 16 0
                                    

Ik leg mijn koffers in de auto en ga zitten. Shawn komt naast mij zitten. ''En Sophie hoe gaat het op de dokter opleiding'', ik kijk naar mijn handen. ''Het valt wel tegen. Ik had het beter verwacht. Maar het is alleen het eerste anderhalf jaar. Daarna mogen we dingen zelf gaan doen'', Shawn knikt. ''En heb je Jess al gesproken?'', ik schud mijn hoofd. ''Nee ze is op vakantie met Stephan en komt over 2 dagen terug'', hij kijkt mij lachend aan. ''Je blijft twee dagen bij mij'', ik knik. ''Ja maar ik kan ook een hotel zoeken'', hij schud zijn hoofd. ''Nope niet doen. In Amerika ben je nog steeds beroemd. Heel beroemd?'', ik kijk hem vragend aan. 

Ik heb je misschien een keer in een intervieuw laten voor komen. Dat ik zonder jouw nou niet verder zou zijn gegaan.'', ik kijk hem lachend aan. ''Daar heb je zelf voor gezorgd, En wanneer komt Illuminate'', ik kijk hem uitdagend aan. ''Zou je wel willen weten'', ik knik. ''Krijg je niet'', ik kijk hem met puppy ogen aan. ''Nee Soof niet die puppy ogen'', ik zet nog grotere op. ''Oké, 1 maand en nu stoppen met die ogen'', ik kijk lachend voor me uit. 

''Gaat het altijd zo Shawn en Sophie als jullie bij elkaar zijn'', ''Ja zeker'', zeg ik lachend. ''Soof eerlijk antwoord met wie heb je het meeste contact gehad?'', ik kijk even bedenkelijk aan. ''Het eerste jaar met Nash en jouw. Maar het tweede jaar meer met Cameron, Matthew en jij'', hij kijkt mij lachend aan. 

''Maar Carter, Aaron en zo niet veel meer'', ik schud mijn hoofd. ''Misschien 3 dagen in de week. Maar ik was ook heel druk met school'', hij trekt zijn wenkbrauwen op. ''Élke keer als ik je belde kon je op nemen en had je het niet druk met school'', ik haal mijn schouders op. ''Je belde elke keer op het goede moment'', hij kijkt mij lachend aan. ''Ik kan wel goed timen'', ik kijk hem lachend aan. ''Ja dat moet ook wel als je een zanger bent'', hij rolt mijn zijn ogen. ''Sophie kan je nog herinneren dat we I Know What You Did Last Summer hebben opgenomen?'', ik knik. ''Wacht jij was die meiden stem. Nu zie ik het eindelijk'', komt Andrew er even door heen. 

Ik lach. ''Jep dat ben ik, twee jaar geleden een van mijn eerste dagen in Amerika. Ook een paar van mij laatste. Daarna was ik al snel op tour met de jongens'', hij kijkt mij lachend aan. ''DUs je was er maar net en daarna was je al bij Magcon'', ik knik. '''Ja door The Dolan Twins, ik woonde naast ze bij Jess mijn tante. En toen namen ze mee naar een feest van Nash en zo heb ik Magcon ontmoet. We hadden gelijk een goede band samen. Niet veel mensen zouden dat hebben. Maar daarna zijn we in contact gebleven en werd ik een Magcon lid. Ik ging mee op tour. Alleen het was allemaal wennen en ik was er nog niet echt klaar voor. Ik was namelijk net mijn ouders kwijt. En het hielp wel een beetje alleen alles ging zo snel. Daarna zijn we uitelkaar gegaan omdat ik medicijen wilde studeren voor dokter. En nu komen we allebei weer bij elkaar. En misschien zou ik nog een keer een tour beginnen'', zeg ik. 

Shawn kijkt mij met open mond aan. ''Nou dat was een makkelijk verhaal'', ik krijg een kleine blos op mijn wangen. ''Ja maar dat is wel hoe ik hier nu zit met een paar leden van de Shawn Mendes crew. Een van de nieuwste grote zanger. Laten we zeggen een nieuwe Justin'', Andrew kijkt mij lachend aan. ''Shawn maakt de muziek wij helpen alleen.'', mijn mond valt open als hij dat zegt.

''Andrew hoe kan je dat zeggen. Ja Shawn is de zanger maar jullie moeten alles regelen muziek samen maken. Jullie hebben team werk. Het is net als een operatie. Je moet met een paar mensen er staan anders gaat het niet lukken'', Andrew kijkt mij lachend aan. 

''Maar Shawn even over IKWYDLS, wat wilde je ervan vertellen'', hij kijkt mij lachend aan. ''Ik ben blij dat ik mijn verhaal mag doen'', ik rol lachend met mijn ogen. ''Nou kijk we hebben veel streams'', ik kijk hem vragend aan. ''4,2 Miljard'', mijn mond valt open. ''En mensen draaien het liedje nog steeds op de rafdio'', ik voel aan mijn pols of ik nog een hartslag heb. Gelukkig wel.

''Dat kun je niet menen. Mensen moeten dol op je zijn. Mendesarmy is real'', hij kijkt mij lachend aan. ''Ze luisterden ook omdat jij er in zat hoor'', ik haal mijn schouders op, ''Schrijf je nog liedjes'', ik kijk hem aan. ''Ja'', dat is het enige wat ik zeg en dan stop Andrew met rijden. ''We zijn er. En Shawn morgen kom je met je eigen auto'', Shawn moet lachen. ''Zal ik doen'', ''Andrew bedankt voor het rijden en misschien zie ik je snel weer'', ik zwaai naar hem en stap dan ook uit de auto. 

Back To Magcon ¥Nominated Wattys 2019¥Where stories live. Discover now