20

276 11 0
                                    

Ik kijk Shawn schuin aan en hij kijkt mij ook aan. ''Dacht je dat echt?'', hij knikt. ''Je had Nash moeten horen praten toen jij weg was. Hij kon gewoon niet stoppen met praten over je.'', ik zucht als ik dit hoor. ''Sophie hij geeft nog wel echt veel om je en trouwens alle jongens hebben dat. Iedereen geeft hier om je'', ik kijk hem lachend aan. ''Je zien je als een zusje die ze nog nooit hebben gehad'', ik kijk weer naar het plafond. ''Hoe gat het eigenlijk met je familie?'', hij kijkt mij verbaast aan. ''Alles gaat goed. Aaliyah zit op High School. Met mam en pap gaat het ook allemaal goed. Hoe gaat het met Jess?'', ''Goed, baby kamers aan het inrichten weet je. En met Stephan gaat volgens mij ook alles goed.'', meer kan ik niet vertellen want meer familie heb ik niet.

''Kan je die ene Mike nog herinneren? Waar je contact mee hebt gehad in de club.'', ik knik. ''Ja ik heb hem nog wel eens gesproken maar niet veel meer.'', Shawn en ik liggen allebei stil naar boven te kijken. Ik ben eigenlijk moe, maar ik wil gewoon niet in slaap vallen. Toch denken mijn ogen daar anders over. Mijn ogen vallen dicht en ik val al vrij snel in slaap.

-
''SOPHIEEEE REEED WAKKER WORDEN'', ik schrik overeind en kijk Hayes dodelijk aan. ''Hayes!'', ik sla de dekens van me af. Raar gister had ik geen dekens... Ik kijk naast me en dan zie ik geen Shawn. Die moet vast naar zijn kamer zijn gegaan. ''Kom opschieten luie. We gaan zo naar de plek.'', ik kijk hem raar aan. ''Waar we de show gaan houden?'', ik knik en duw hem dan mijn kamer uit. 

Vandaag hebben we een show en een interview het word wel mooi vandaag. Ik dnek eerlijk dat ik vanavond echt kapot ben. En dan willen de jongens ook nog de club in! Ik ga dood vanavond.

Ik loop naar mijn koffer en haal er een setje kleren uit.

Ik loop naar mijn koffer en haal er een setje kleren uit

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

Ik pak nog een roze strikje en doe die in mijn haar. Eigenlijk ben ik geen persoon die allemaal roze aan moet. Maar dit is gewoon schattig en perfect voor op stage. Ik pak mijn telefoon en loop dan naar de eetzaal. Want, eten is life.

Als ik bij de eetzaal kom zie ik de jongens al zitten. ''De dappere Sophie is ook wakker'', ik rol met mijn ogen en zie dat er nog alleen plek is naar Nash. Ik denk eigenlijk niet na en ga makkelijk zitten. Ik pak een croissant en smeer er Nutella op. ''Soof moet je hem niet eerst open snijden?'', ik haal mijn schouders op, ''Dat gaat alleen maar kruimelen dus je kan het beter zo eten'', daarna neem ik een hap en kijk de jongens lachend aan. ''Zie je, gaat veel makkelijker.''.

Iedereen praat door elkaar heen en wonderbaarlijk praat ik met Nash. ''Sophie, het spijt me trouwens van vannacht. Ik had niet zo moeten reageren.'', ''Het is goed Nash. Ik had ook niet zo moeten reageren. En ik hoop eigenlijk dat we weer normaal tegen elkaar kunnen gaan doen.'', hij kijkt mij lachend aan. ''Ik denk wel dat dat gaat lukken.'', daarna praten we en lachen we ook nog. In mijn oog hoek zie ik Shawn een beetje lachen. 

''Mendes, paas eens een flesje water!'', Shawn pakt een flesje en gooit hem mijn kant op. Ik vang hem natuurlijk prachtig. 

Ow no, just kidding. Het flesje valt bij Nash en ik kijk Shawn lachend aan. ''Beter gooien Mendes.'', ''Beter vangen Reed'', ik rol met mijn ogen en Nash geeft mijn flesje water. ''Oké mensen, pak alle spullen die je nodig hebt en dan gaan we naar de plek'', ik knik en sla op. Net zoals iedereen eigenlijk. 

Shawn komt naast mij lopen. ''Ik zag dat je weer normaal praatte met Nash.'', ik knik. ''Ja we zijn gaan praten en alles zit nou goed. Tenminste dat denk ik'', hij slaat zijn arm over mijn schouder. ''Dan ben ik heel blij voor je'', ik kijk hem lachend aan en ren dan vooruit. Ondertussen loop ik expres tegen Hayes aan waardoor hij bijna valt. Dan ren ik naar de auto en ga achter in naast het raam zitten. ''HA LOSERSSSSS'', ik zie het hoofd van Aaron om de hoek komen en mij lachend aan kijkt. Dan verdwijnt hij opeens en komt Gilinsky naast mij zitten. ''Ja jongen had je maar sneller moeten instappen.'', Aaron gaat naast Jack zitten ik kijk uit het raam.

''Jongens, wat gaan we eigenlijk doen allemaal?'', ze halen hun schouders op. ''Eigenlijk wat we altijd deden.'', ik knik. ''Zullen er meer mensen zijn dan eerst?'', een paar mensen knikken de andere halen hun schouders op. ''Ja ik ken iemand die is fan geworden nadat we uitelkaar zijn gegaan als groep'', ik knik en kijk dan weer uit het raam. 

De jongens zijn raar aan het doen ik kijk naar de prachtige stad die voor ons ligt. ''Hoelang staan we nog in de file?'', ''Geen idee. Maar daarom zijn we echt eerder weg gegaan.'', ik kijk ze met open mond aan. ''Ik wist wel dat jullie mensen mij nooit zo vroeg wakker zouden maken zonder een echte goede reden!''.

We komen aan en ik stap als laatst uit de auto. ''SOPHIE WACHT'', ik draai me om naar Bart. ''Ja?'', ''Aangezien jij het enige meisje bent zullen de mensen vanavond vragen of je iets met iemand hebt. En dan zeg jij dat je dat hebt met Jack Gilinsky.'', mijn mond valt open. ''BEN JE HELEMAAL GEK GEWORDEN! Dat ga ik dus mooi niet doen Bart! JE zoek het maar uit met je daten!'', ik draai me om en loop boos naar binnen. De jongens kijken mij raar aan maar die negeer ik.

Is hij helemaal gek geworden! Ik ga toch niet zeggen dat ik iets heb met Jack G dat is gewoon liegen. En dat ga ik niet doen. Ik ga zo eerlijk mogelijk antwoorden. Pff, hij kan de pot op daarmee. 

''Sophie waarom liep je zo boos weg?'', Ik draai me om naar Jack G. ''Heeft hij het jouw nog niet verteld?'', vraag ik aan hem. Hij schud zijn hoofd. ''Hij wil dat ik ga zeggen dat wij samen iets hebben! Nou dat gaat hem dus niet worden dat kan ik je wel zeggen. Ik vind je harstikke aardig maar daar doe ik niet aan mee.'', Jack knikt en ploft op de bank neer. ''Ik zou het ook niet gedaan hebben hoor. Ik zie jouw als een zusje. Dat is hij echt gek in zijn hoofd.'', ik kijk hem lachend aan en plof dan ook neer op de bank. ''Jullie kunnen opstaan de fans lopen al naar binnen.'', komt Cameron aan. ''Dat meen je niet! Hebben we zo lang in de file gestaan?'', Cameron knikt. Ik sta op en Jack ook en dan lopen we samen naar de verzamel plek. 

''Oké, iedereen is er. Mooizo'', we bespreken nog een paar dingen voor je show en dan krijg ik weer een micro in mijn hand gedrukt. ''Waarom moet ik dit altijd doen?'', ze halen hun schouders op en staan klaar om op het podium te gaan. ''Er staan micro's op het podium. Serieus'', ik rol met mijn ogen en dan hoor ik Carter zijn stem. ''ZZIZIIJNNN JULLLIE ER KLAAARRRR VOORRRRR'', de zaal word gek. En dat zijn meer mensen dan eerst! ''DAAR GAAN WE DANNNNNNN'', roep ik ook. Iedereen rent het podium op en ik kom rustig aan lopen. ''HELLLLLOOOOO NEW YORK'', roep ik door de micro. Ik zie veel mensen. De hele zaal staat vol. Er lopen ook al meer bewakers rond dan eerst. 

Er zijn veel spanborden met Shawn, Aaron Cameron erop. Maar ook een paar voor mij. Ik laat alles even tot me door dringen en dan krijg ik een lach als ik naar de jongens kijk. '

WE zijn echt BACKKKKK.

-------

Hey

Hopelijk vinden jullie het leuk!' Ik ber weer terug van vakantie dus mu weer in het weekend een update!

xx Floortje 

Back To Magcon ¥Nominated Wattys 2019¥Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora