30

240 10 2
                                    

Ik pak mijn koffers en rol naar de overkant. ''Sophie loopt eens niet weg'', ik draai me om en de andere zijn hun koffers nog bij elkaar aan het zoeken. ''Doe dan niet zo moeilijk'', er staan 3 zwarte koffers. ''Jullie moeten je koffer ook herkenbaar maken.'', ik wijs naar mijn koffer. ''Ja maar we zijn niet allemaal zo die er moeite voor gaan doen.'', zegt Cameron lachend. ''Ik heb deze erop geplakt... niet eens geverft'', hij kijkt mij lachend aan. ''Nou dat is nog steeds een moeite'', ik rol met mijn ogen. ''Gaan we nog naar binnen'', ik neem een slok en Quinten kijkt mij recht aan. Ik neem een slok en geef hem dan een knipoog. Hayes draait zich om en kijkt daarna met een lach naar mij.

''Geef die jongen nou geen valse hoop'', ik haal mijn schouders op. ''Ik kan dan nog wel een beetje spelen.'', hij schud zijn hoofd. ''Cruel'', ik kijk Quinten aan die een klant aan het helpen is. Ik kijk naar zijn nummer. ''Misschien kan ik hem wel een keer bellen'', ik kijk lachend naar de Starbucks. Hij weet namelijk niet wie ik ben wat ik doe. En het maakt hem ook helemaal niets uit. 

''Sophie loop eens door!'', ik draai me om. ''Toen net moest ik nog op jullie wachten!'', ''Ja maar wij nu op jouw en daar hebben we geen zin in.'', ik kijk ze boos aan en pak dan mijn koffer. 

We lopen naar binnen en ik rond. Het is een leuk hotel. Modern maar ook wel een beetje... ouderwets... 

''Sophie vang'', ik kijk op en krijg een sleutel tegen mijn hoofd. ''Waar was dat voor?'', ''Ik zei dat je moest vangen'', zegt Taylor met een lach. ''JIj bent echt gemeen straks heb ik een rode plek op mijn voorhoofd!'', hij kijkt mij lachend aan. ''Dan zeg je gewoon dat je een zuigzoen hebt geh...'', ik kijk hem dodelijk aan. 

''Maak die opmerking maar niet af'', hij lacht en loopt naar de lift. ''Kunnen jullie nog herinneren die vine van ons?'', ik kijk Taylor lachend aan. ''Ja Shawn die een muffin aan het eten was en Cameron...'', ik krijg al de lach als ik eraan denk. ''Eigenlijk moeten we die na maken'', ik haal mijn schouders op. ''Misschien...'', we stoppen om mijn etage en ik stap uit. ''Waarom stap je nu al uit?'', ik kijk Taylor met een lach aan. ''Ik heb een kamer alleen. En er waren geen kamer meer boven dus ik mag hier'', ik steek mijn tong uit en de lift deuren gaan dicht. 

Ik loop naar mijn kamer en maak de deur open. Een standaard hotel kamer voor 2 personen. 

Ik drop mijn koffer en plof dan op het bed

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik drop mijn koffer en plof dan op het bed. Het ligt heerlijk. Ik draai me om en pak mijn telefoon. Ik scrol alles door en dan bedenk ik me... Ik ga Shawn's familie ontmoeten. Net nadat die gedachtes door mijn hoofd spookte klopt er iemand op de deur. Ik loop er naar toe en maak hem open.

''Shawn hey!'', ik laat hem binnen en hij kijkt rond. ''Leuke kamer'', ik knik lachend. ''Ik wilde je trouwens vertellen dat we vanavond naar mijn ouders gaan.'', ik kijk hem met open mond aan. ''Vanavond? Ben je wel helemaal lekker. Ik kom letterlijk net uit de bus en je denkt dat ik jouw ouders kan ontmoeten'', ik loop naar mijn koffer en begin door mij nkleding te zoeken. 'hey, maak je geen zorgen'', ik draai me om. ''Shawn jawel, ik ga je familie ontmoeten en ik wil een goede indruk maken en ik... ik heb al bijna geen tijd meer.'', ik hoor Shawn lachen. ''Hey het was een grapje we gaan over 2 dagen.'', ik laat mijn kleren vallen.

Meen hij die. ''Shawn serieus?'', hij knikt lachend. Ik loop naar hem toe en sla hem op zijn borst. ''Jij bent gewoon een gemene Canadees! En meestal zijn ze aardig.'', hij kijkt mij lachend aan en pakt mijn polsen vast.

''Je kan proberen je tegen mij te vechten alleen dat gaat echt niet lukken.'', ik kijk hem uitdagend aan. ''Zekers Shawnie?'', hij kijkt mij lachend aan. ''Dat weet ik wel heel zeker Brownie'', ik kijk hem lachend aan. ''Try me Bish'', hij duwt mij op het bed en begint met kietelen. ''D.. .dat i... is vals... sp...spelen'', zeg ik met de slappe lach waar ik allemaal sepastische bewegingen maak. 

''Nope'', hij gaat verder en hij stop even. Dit is mijn kans. Ik gooi Shawn van mij af en ga dan boven om hem zitten en begin hem ook te kietelen. ''Dat doet me niets'', ik ben shook. Waardoor hij mij weer omgooit. ''Ik kan er ook tegen'', hij lacht en kietelt mij dan. ''Geloof je het zelf'', als ik de slappe lach heb.

''J.. ja'', het komt er niet geloofwaardig uit. Na een tijdje M.M. hebben gehad ben ik er wel klaar mee. ''Shawn stop ik hem genoeg M.M.  gehad.'', hij kijkt mij niet begrijpend aan maar stopt wel. ''M.M.?'', ''Ja Mendes Marteling'', hij kijkt mij lachend aan. ''Hoe kom je tocj altijd op die rare ideeen.'', ik haal mijn schouders op.

''Weet niet misschien ben ik gewoon geweldig'', ik lach en hij ook. Zijn ogen sparkelen echt. Echt iets... waar je in kan verdrinken. Ik heb al helemaal niet meer door dat ik ben gestopt met lachen en Shawn ook. Ik ben alleen een beetje buiten adem van de het lachen.

Shawn kijkt mij diep in de ogen aan en ik kan niet lezen wat er op dit moment in zijn hoofd omgaat. Hij komt iets dichter bij. ''Sophie... je bent zo...'', hij komt dichter bij en ik kan zijn adem voelen. Als er op de deur word geklopt. Ik kruip onder Shawn vandaan en maak de deur open. ''Hey Soof we gaan zo eten. Dus als je ej klaar wilt maken?'', ik knik naar Jack. ''Dank je'', ''Wie is er binnen?'', ''Shawn hz?'', hij kijkt mij lachend aan.

''Je bent echt vies.'', met die woorden klap ik de deur dicht en  draai me om. Daar zie ik SHawn met zijn handen in zijn haar zitten. ''Shawn is er iets?'', ''Elke keer... elke keer worden we onderbroken!'', ik kijk hem niet begrijpend aan. ''Hoe bedoel je?'', hij staat op en kijkt mij aan. ''Gewoon, kan het gewoon nooit zeggen. Alsof de wereld mij de rug toe keerd'', ik kijk hem niet begrijpend aan. 

''Sophie snap je het dan niet?'', ik kijk naar mijn schoenen. Ik weet wel wat hij bedoeld. ''Maar Hailey...'', ''Hailey en ik zijn vrienden. Altijd al geweest...'', ik kijk omhoog. ''En dat moet ik geloven?'', hij knikt. ''Geloof je mij?'', ik knik twijfelend. ''En ik weet dat we niet altijd op een lijn zitten en dat we anders zijn. Maar... I get a little bit nervous around you, i get a little bit stressed out when i think about you...'', ik kijk hem met een waterige lach aan. ''Soof, ik kan het niet meer''.

--------------

Hey

Hopelijk vinden jullie het leuk! En ja er gaan een paar liedjes van zijn nieuwe album in zitten en ik weet dat we hier zijn bij Illuminate. Maar ik houd van zijn album... dus lekker alles door elkaar.

xx Floortje 

Back To Magcon ¥Nominated Wattys 2019¥Where stories live. Discover now