18

296 10 1
                                    

Shawn neemt mij in een knuffel. "Shhhh, alles komt wel goed", ik schud mijn hoofd. "Nee Shawn, het komt niet goed. Anders zouden we nou niet zo tegen elkaar doen!", ''Jawl alles komt goed. Jullie hebben ergere dingen mee gemaakt. Dit is maar een klein deeltje'', ik haal mijn schouders op en verberg mijn gezicht verder in zijn nek. ''En je moet toch wel een hele tour met hem on the road'', ik knik voorzichtig. ''Ik moet het ook loslaten. Maar ik doe normaal als hij ook normaal doet'', ik maak me los uit zijn knuffel en kijk Shawn dan aan. ''Ik heb eigenlijk helemaal geen zin meer om naar de jongens te gaan.'', Shawn moet lachen. ''Waarom lach jij nou weer?'', ''Omdat je misschien een panda bent'', ik kijk hem eerst vragend aan en dan schiet het opeens door mijn hoofd. 

Lachend geef ik hem een tik tegen zijn arm. ''Het is niet netjes om dat tegen een meisje te zeggen die net gehuild heeft.'', hij haalt zijn schouders op en lacht naar mij. ''Kijk eens aan kleintje kan nog lachen'', ik kijk naar de grond met een lach op mijn gezicht. ''Dankje Shawn, dat ik met je kon praten'', ''Geen probleem je kan altijd met mij praten als je wilt.'', ik knik en st adan op. ''Laten we naar binnen gaan voordat het koud kan gaan worden'', hij kijkt mij lachend aan. ''Je moet echt wennen aan Amerika'', ik rol met mijn ogen en begin dan al naar binnen te lopen. ''Wacht! Ik loop met je mee. Je weet namelijk nooit wat er kan gebeuren''.

Hij komt aanrennen en gaat naast mij lopen. ''Shawn het is een straat over dat zou ik toch wel echt makkelijk kunnen'', hij haalt zijn schouders op. ''Je kan ook zomaar worden aangereden en dat willen we niet hebben. Je moet namelijk nog een tour mee. En belangrijker dan zou ik mijn best friend moeten missen'', ik knik. 

Ergens knapte er iets in mij toen hij zei dat bij best friends waren. Ben ik dan echt zo gesteld op Shawn? Vind ik hem zelfs dan...? Nee, Nee, nEE, dat gaat niet gebeuren. Hij en ik zijn gewoon vrienden. Hij ziet mij ook alleen maar als een vriend. Ja, Ja zo fgaan we het doen. Elkaar als vrienden zien. Zonder twijfel. Het zal vast wel aan mijn hormonen liggen.

Ik loop naar mijn eigen kamer en leg mijn gitaar weer in de koffer. Dan word er op de deur geklopt. ''Sophie, over twee minuten in de kamer van Cameron zijn!'', met die woorden loopt Bart ook al gelijk weer weg. Nou in dei 2 minuten kan ik ook helemaal niks doen dus.... Laten we er maar gelijk naar toe gaan. 

Dus dat doe ik dan maar ook en zo ben ik in Cams zijn kamer. De jongens kijken mij allemaal nog aan en Nash kijkt mij met een sorrt blik aan. Met hem regel ik het later wel. ''Ah, je bent er ook dan kan ik eindelijk het grote nieuws vertellen'', iedereen kijkt nieuwsgierig naar Bart. Ik denk dat het het intervieuw is. ''Wij Magcon zijn.... GENOMINEERD VOOR THE TEEN CHOICE AWARDS'', roept Bart vrolijk. Mijn mond valt letterlijk open. ''Wij allemaal zijn genomineerd?'', hij knikt vrolijk. ''Jep, en Shawn ook een keer alleen'', ik kijk hem lachend aan. Mijn blik gaat weer naar Bart en ik kijk hem lachend aan. ''Ennnn... je moet nog wat vertellen volgens mij?'', Bart knik. ''En we gaan naar een intervieuw morgen'', iedereen knikt en Matt kijkt mij met open mond aan ''Ik zei toch Matt, je moet me dan ook maar geloven'', iedereen kijkt mij vragend aan,

''Ik heb al gehoord dat we naar een interview  zouden gaan en ik heb er ook al een jurk voor. Dus we hoeven morgen niet nog een keer te shoppen.'', een paar jongens zuchten opgelucht en de andere moeten lachen. ''SOphie, je moet weten dat het onbeleefd is als je dat doet.'', ''Als ik wat doe?'', ''mensen afluisteren'', ''Maar Bart, dat deed ik ook helemaal niet! Je praatte alleen zo luid dat ik het makkelijk kon horen. Dus ik heb helemaal niks fouts gedaan'', ''oeeee'', zeggen de jongens. ''M..'', Bart wilt iets zeggen alleen dan haalt hij zijn schouders op en loopt hij naar buiten.

''Jongens, waarvoor zouden we zijn genomineerd?'', Hayes begin gelijk te praten. ''Youtube sterren natuurlijk! Waarom zouden we anders dan genomineerd zijn?'', ''Ja en Shawn is genomineerd door zijn muziek.'', ik zie Shawn een klein lachje hebben. ''Nou kijk, eigenlijk is het The Best Male award'', mijn mond valt open. ''Zozo, kleine jongens worden groot'', zeg ik plagerig. ''Zozo, kleine meiden blijven klein'', zegt hij op een zelfde toon terug. ''Oké mensen, genoeg gehad. Dit moeten we gaan vieren. Wie gaat er mee de club in'', ik kijk Cam met open mond aan. ''Cam! Dat kan je niet menen. Het is al bijna 23:00, Niet dat dat het probleem is. Maar we moeten morgen op en hebben het interview dan ga je nu niet de club in. Dat doe je morgen'', Cameron rolt met zijn ogen en ploft dan op bed.

''Waarom moet je zo moeilijk doen Sophie?'', ''Omdat het kan.'', ik sta op en loop de kamer uit. ''En jongens stoor me niet meer vanavond. Ik heb behoefte aan rust'', ze knikken en dan loop ik de deur uit. OP naar mijn eigen kamer zonder vervelende jongens om me heen. Als ik in mijn kamer ben loop ik gelijk naar de badkamer en laat het bad vol lopen. Even ontspannen kan geen kwaad, toch?

Als ik in het bad zit met muziek op sluit ik mijn ogen en geniet van de heerlijke geur die in de badkamer hangt. Maar ik kan niet lang genieten omdat er op mijn deur word geklopt. ''VERDOMME, HAD IK NIET GEZEGD DAT IK RUST WILDE!'', ik wacht op antwoord alleen er komt niks. Ach laat ook maar, ze kunnen toch niet zo makkelijk naar binnen lopen. 

Na een tijdje kom ik mijn heerlijke bad uit. Is sla de handdoek om me heen en loop dan mijn kamer binnen. ''AHHHH'', ik sta oog in oog met iets zwarts. Bang het enige wat ik ben op dit moment.

--------------
Hey

Hopelijk vinden jullie het leuk!

xx Floortje 

Back To Magcon ¥Nominated Wattys 2019¥Where stories live. Discover now