10

337 13 4
                                    

KIJK NOG EVEN NAAR DE A/N! ER STAAT NAMELIJK EEN VRAAG IN!

Na een tijdje plof ik neer op de grond. Ik probeer mijn adem weer goed te krijgen. Dat... voelde goed. Met heel mijn hart. Alles er even uit dansen. Geen mensen om je heen alleen de muziek en dans. 

Ik sta weer op en loop de deur uit. Ik loop lang de crew van Shawn en ik glimlach even als ik zie hoeveel lol ze samen hebben. Ik pak wat water en dan valt mijn oog op een piano. Zal ik? Nee dat kan ik niet maken. 

Ik kijk op mijn telefoon en allemaal appjes van Shawn en ook een paar keer een gemist gesprek. Ik scrol er door heen en dan valt mijn oog op Sam. Ik open zijn appje.

Sammie: Hey alles goed in LA ik hoor helemaal niks meer van je. De lessen zijn ook saai zonder je weet je. Niemand veneukt de lessen nu nog.

Ik krijg een lach op mijn gezicht als ik het lees. Ik was goed in de lessen te verneuken maar he, dat heeft iedereen wel eens gedaan. Ik reageer terug en kijk naar de rest van mijn appjes.

Opeens word ik gebeld. Ik neem op en krijg een lach op mijn gezicht als ik hoor wie het is. ''HEYYYYYYY SOOOOOFFF'', ''Lily! Leuk om je weer te horen'', ''Ik hoorde, nou zag op het internet, dat je weer in LA bent. Je had dat noet even kunnen zeggen. En hoe zit het tussen jouw en Shawn. Nash is gewoon dom geweest om jouw te laten lopen. Kom je langs?'', ik lach. ''Ik kan vanvond wel komen ik heb geen zin om in Shawn's appartement te zitten met Hailey'', ''Als in Hailey Baldwin? Ex van Justin Bieber, Drake en Cameron?'', ''Jep die ja'', ''Meid je moet zeker komen.''.

We praten nog even en dan spreken we af hoelaat ik zal komen. Want anders ben ik al weer op tour en kan ik haar niet zien.

Als ik ophang kijk ik weer naar de piano. Ach het kan geen kwaad. Ik bedoel ik zit in een muziek studio. 

Ik loop naar de kamer en ga achter de piano zitten. Ik speel eerst even een klein beetje om weer in te komen op de piano. En dan begin ik Someone Like You van Adele te spelen.

Als ik klaar bem hoor ik achter me geklap. Ik draai me om en zie Andrew en de rest van de mensen staan. ''Een goed keeltje hebben we hier'', zegt Matt lachend, Ik rol met mijn ogen. ''Ik kan wel een beetje zingen'', ze moeten lachen, 'Jep dat is zeker, Dat wist ik al toen ik IKWYDLS hoorde'', Ik krijg een lach op mijn gezicht. ''Ik was pas een of twee weken in Amerika. EN toen had ik al een liedje. Beter kan het niet worden'', ik kijk even naar mijn telefoon en zie al weer een paar gemiste oproepen van Shawn. ''Ik denk dat ik Shawn maar even moet bellen'', ze kijken mij vragend aan en Andrew knikt. ''Jep hij is bezorgd weet je. Hij heeft mji ook al 3 keer gebeld.'', ''En je hebt niet gezegd dat ik hier was?'', hij knikt. ''Je kan je rust wel soms gebruiken'', ik kijk hem dankbaar aan en dan klik ik op het icoontje bellen.

''Sophie, waar ben je?!'', hoor ik Shawn met een kleine paniek in zijn stem zeggen, ''Maak je maar geen zorgen ik ben in goede handen'', ''Bij wie? Ken ik de mensen?'', ''Ja je kent ze. Je hebt een wereld tpur met ze gedaan.'', ''Je bent in de studio'', ik knik alleen dan herinner ik me dan hij dat niet kan zien. ''Ja, maar word neit boos op Andrew ik heb het hem gevraagd. Alleen ik kom vanavond niet eten. Ik ga langs James en Lily. Ik blijf daar eten maar kom wel gewoon terug, Want morgen moeten we op tour.'', ''Oké, maar Sophie, het spijt me van Hailey ik weet niet wat haar bezielde.'', ''Het maakt niet uit. En jij moet geen sorry zeggen. JE hebt helemaal niks verkeerds gedaan.'', ik hoor hem wat momepelen alleen dat kan ik niet horen. ''Oké, ik zie je vanavond wel'', ''Doeii'', ik hang op en pak mijn spullen om te vertrekken naar Lily. Het is niet ver weg dus ik kan er makkelijk naar lopen. 

''Bedank allemaal voor het hebben van mij hier!'', ik zwaai naar ze en loop dan naar buiten. 

Ik loop op de stoep en kijk om me heen. Misschien zie ik een leuk huis of een appartement. Ik kan niet altijd bij Shawn blijven. Dus ik moet wel een eigen plek zoeken. Ik heb niet door dat ik langs het huis van Lily loop. 

Ik bots tegen iets hards. Ik schrik en kijk omhoog. Daar herken ik die zachte lach. ''JAMES'', ik geef hem een knuffel en hij knuffeld mij terug. ''Hey kleine. Waarom loop je deze kant op? Lily en ik wonen daar'', hij wijst naar een huis ik maak een o vorm met mijn mond. ''Ik ben er langs gelopen. Dat is een mogelijkheid weet je'', ik maak een hairflip en hij moet lachen. ''Nou kom maar anders word Lily straks bezorgd omdat ik later thuis ben dan normaal.''.

Ik loop een stukje met hem mee. ''Sinds wanneer wonen jullie samen?'', ''Twee maanden'', mijn mond valt open. ''Dat is helemaal niet lang'', ''Nee klopt, maar het restaurant loopt goed en we wilde samen gaan wonen en van het ene kwam het ander'', ik kijk hem lachend aan. ''Jullie zijn altijd al een schatig stel geweest. Ik wist al sinds het begin dat jullie samen zouden komen. Het is allemaal al bedacht door mij'', James moet lachen en maakt de voordeur open.

''James ben jij dat?'', ''Ja. Lil ik ben het en geen moordenaar!'', ik moet lachen. De deur word open gegooid en Lily komt in de deur opening te staan. ''SOPHIEEEE", ze rent mijn kant op. En neemt mij in een knufffel. ''Ik heb je gemist meid! Je moet nooit zo lang weg blijven!''. ze laat me los en neemt me dan weer in een knuffel. ''Ik ben ook blij om jouw te zien'', ''Heb je Jess al gezien? En je krijgt een neefje of nichtje'', ik knik vrolijk. ''Ja en als ik net terug ben hoeft Jess nog maar een maand en dan...'', ik krijg een lach. ''Waar ga je dan naar toe?'', ''Je weet toch dat ik op tour ga?'', ze schud haar hoofd. ''Nou ik ga op tour met Magcon. We gaan reizen door Amerika'', haar ogen worden groot. ''Zijn jullie weer als een groep samen want de nieuwe Magcon is echt flut'', ik moet lachen. ''Nee we maken een laatste tour'', Lily haalt haar schouders op. ''Dat maakt ook niet uit. Je gaat twee maanden op tour met de jongens.'', we lopen naar de woonkamer en ik kjk mijn ogen uit. ''Wow, jullie hebben het echt mooi ingericht'', ''Dank je, ik heb mijn best er echt op gedaan'', ik lach om Lily. ''Dat geloof ik best''.

-
Ik help met opruimen en alles naar de keuken te brengen. ''Lily, ik heb echt heerlijk gegeten'', ''Dank je, Soof'', ik kijk naar de klok. ''Lily James, ik moet gaan ik moet nog inpakken voor tour'', ik kijk ze verdrietig aan. ''Soof, het is geen probleem we zien je snel weer. En al helemaal als een huis wilt gaan kopen in Amerika. Dan komen we vaak langs en dan kan je komen eten in het restaurant. Je kan naar Jess en Stephan. En little kid'', ik geef ze allebei een knuffel. 

''Dank je, jullie zijn echt geweldig. En James doe de groetjes aan Jenn. Ik wil haar binnenkort wel weer eens zien.'', ''Daar zorg ik wel voor Soof. Ga jij nou maar je spullen pakken. Dan zien we de filmpjes en foto's wel langskomen''. Ik geef ze allebei nog een hele stevige knuffel en loop dan naar buiten. 

Ik zwaai nog even en dan pak ik weer een taxi naar Shawn's appartement. Ik hoop dat Hailey weg is anders heb ik echt helemaal geen zin meer in de avond. 

------
Hey

Hopelijk vinden jullie het leuk! Ennnn ik heb een vraag voor jullie. Zouden jullie het leuk vinden als ik er een keer een viool cover van een van Shawn's liedjes erin zet? Zeg het maar in de comments!

'xx Floortje 

Back To Magcon ¥Nominated Wattys 2019¥Where stories live. Discover now