48

136 6 1
                                    

"Soof wat is er?", ik kijk naast mij en zie Nash zitten. " Gewoon... Ik mis zo veel dingen nu ik op tour ben. Jess is al ver in de zwangerschap... Mijn kamergenoot Sam heeft een andere kamergenoot gekregen omdat ik langer wegbleef dan gedacht... ik loop alles mis.",

Hij kijkt nu ook voor zich uit. "Maar nu heb je weer een band met de jongens en met Shawn ook den goede. Dus dat is een voordeel.", ik kijk hem met vochtige ogen aan. " Nash, iedereen geeft het op. Niemand wilt door gaan wat voor een band hebben wij dan... Ik kan niet zeggen een hele sterke.",

Hij kijkt mij ook met moeite aan. "Soof, we moeten het er het beste van maken. We hebben geen andere keuze en ik weet dar jij door had willen gaan alleen soms kan dat gewoon niet.", hij neemt mij in een knuffel.

" Het os gewoon zwaar Nash... Om alles om je heen te missen waar je om geeft. Mensen bellen je op en zeggen fat ze je missen. Dan hoor je dat je word vervangen door een of andere nerd... En dan ook nog zwangerschap missen van mijn tante.", hij wrijft geruststellend over mijn rug.

"Je gaat ze snel weer zien. Misschien wel sneller fan je verwacht.", ik lach een beetje. " Ik mag verder dromen over 4 weken ga IJ ze weer zien.", hij knikt. "dat is voorbij voordat je het weet/", ik kijk hem met een kleine lach aan. " Dank je.", hij geeft mij een kus op de voorhoofd en staat dan op.

Ik zie Shawn verward kijken. Zou hij het hebben gezien? Het betekende niks ik bedoel hij heeft ook gewoon Taylor. En ik heb Shawn, ik zou hem voor geen goud willen inruilen.

Toch kijkt Shawn mij pijnlijk aan. Ik sta op en loop zijn kant op.

"War is er aan de hand?", hij schud zijn hoofs. " Niets belangrijks.", ik tik hem aan tegen zijn schouder. "Shawn OK ken je langer dan vandaag er is wel iets aan de hand.",

" Wil je het echt weten?" ik knik. "Elke keer als jij bij Nash bent ben ik bang. Net zoals toenet, hoe hij je trooste om iets wat ik niet eens weet. En dan moet ik me bij elkaar houden en hopen dat je moet weer voor hem valt. En dat is heel moeilijk in sommige tijden.", ik kijk Shawn Lachend aan. " Maak je daar over maar geen zorgen, hij is blij met Taylor en wilt niets meer met mij. We zijn alleen maar vrienden. En ik zo jouw niet willen i ruilen voor Nash.... Dat zou ik niet over mijn hart krijgen.",

Hij kijkt mij niet aan alleen maar naar.buiten. "En om eerlijk te zijn, had ik mijn oog altijd al op jouw. Maar je was zo... Je voelde als Eem broer en Nash voelde anders. Terwijl Nash eigeijk als een broer voelde en jij anders. Dus geloof me, ik ga niet weg bij jouw vanwege Nash. En vergeet niet dat ik met jouweer dingen heb gedaan dan met Nash. Die dingen wilde ik nooit met hem doen. En dat im die dingen met jouw is een wonder.",

Hij kijkt mijn kant op. " Beloof het me.", "Dat beloof ik.", hij knikt en kijkt voor zich uit.

" Wat was er eigenlijk Mey jouw aan de hand?", vraagd hij. "Gewoon een belletje van Sam, hij belde dat ik was vervangen door een ander persoon op kamers, ze wilde iedereen een kamer even en omdat om al een tijdje weg ben hebben ze mijn bed opgegeven. En ik miss gewoon allemaal dingen zoals ze zwangerschap van Jess.. En dat is moeilijk.", Shawn slaat een arm om mijn schouder. " Komt goed. Ik geloof dat je het kan uithouden. En Jess zie je over Eem week als we in LA zijn", ik knik.

"Das ook waar.", ik kijk op zijn telefoon wat hij aan het luisteren is. " Aha, Ed Sheeran, geef mij ook eens een oortje.", ik pak een oortje en doe die in mijn oor.

Ik luister naar de muziek en val dan langzaam in slaap.

~~
"Wakker worden prinses.", ik word in mijn zij geport en ik doe mijn ogen open. " Sinds wanneer ben ik een Princes?", "Sinds dar je van je prins op het witte paard bent gaan houden.", ik kijk hem lachend aan.

" Nou ik mis alleen je paard nog.", hij lacht. "Kom we zijn er.", ik sta op en pak de stoel weer vast. " Gaat het?", ik knik. "Duizelig met hoofdpijn... Geen goede combi.", ik begin weer met lopen en als ik buiten ben zet ik gelijk mijn zonnebril op.

" Daar komt onze queen aan.", ik pak de hand van Cameron en loop het trapje af. "Toekomstige queen, nu nog een prinses.", ik kijk Shawn lachend aan.

" Mensen we hebben niet alle tijd van de wereld. We moeten nog eten en morgen moeten we gaan.", iedereen loopt naar binnen met de koffers.

Ik deel mijn kamer met Shawn... Wat verassend. Zodra we binnen zijn word ik tegen de muur aangedrukt. Ik kijk Shawn verbaast aan.

"Reed, het is tijd dat ik je terug pak.", hij geeft mij een zoen die al snel dieper word.

" Shawn, we moeten eten.", zeg ik al Eem beetje buiten adem. "Ik denk dat ze wel eventjes op ons kunnen wachten.", ik duw hem speels weg. " Nee maar ik niet, ik Heb echt honger.", ik loop naar de deur en hoor hem nog na lachen. "Wanneer heb jij geen honger?",

We lopen naar buiten en de anderen staan al te wachten. " Hoelang duurde het om de koffers in de kamer TR zetten?", ik haal mjnn schouders op. "Ik moest een paar dingen uitproberen.", ze knikken en we lopen met z'n alle naar buiten.

~~
" Mensen ik zit vol...", ik wrijf over mijn buik als we hey hotelcweer binnen komen. "Had je maar niet mijn eten moeten opeten. Zoiets heet Karma", ik rol met mijn ogen. " Matthew, je at tr langzaam en ik had honger, had je maar sneller moeten eten.", de jongens lachen en dan scheiden we onze wegen.

Als we in onze kamer aan komen loop ik gelijk door naar de badkamer om me klaar te maken voor bed. ''Soof gaat alles goed?'', ''Ja hoor, ben me alleen klaar aan het maken.'', ik kam ondertussen mijn haren door en daarna loop ik naar buiten. Shawn pakt mijn heupen en draait me om. ''Volgens mij had je me iets beloofd.'', hij geef me een zoen. En ik denk dat ik de rest niet hoef uit te leggen. 

''

Back To Magcon ¥Nominated Wattys 2019¥Where stories live. Discover now