21

270 10 0
                                    

"Soof", ik draai me om en krijg een smack in mijn gezicht. De jongens krijgen allemaal de slappe lach. De fans kijken ons ook lachend aan. " Dat heb je niet gedaan", Nash kijkt mij lachend aan. "Jawel", ik veeg met mijn hand het schuim van mijn gezicht. " Scheerschuim really?", ze knikken volijk. Ik kijk naar mijn hand en dan naar Nash.

Nash zijn ogen worden groot. "Oww nee", " Oww ja", voordat hij kan wegrennen heeft hij al een smack. "O oops.", lachend ren ik naar DS andere kant van stage. Ik ga achter Shawn staan. " Sophie", ik die drie jongens met schuim op hun handen. Ik ga nog dichter achter Shawn staan. "Als jullie mij bekogelen doe je dat ook bij Shawn e hij heeft niks verkeerds gedaan", Nash, Cameron en Jack J halen hun schouders op. "Dat maakt ons eigenlijk helemaal niet uit", ze komen op me af en ik ren achter Shawn vandaan.

Matthew tild me op en ik krijg 3 handen met Schuim in mijn gezicht. Hayes komt alchend aan Mey zijn teelfoon en neemt wen foto. " Sophie ke ziet er prachtig uit", ik steek mijn tong uit alleen dan krijg ik schuim in mijn mond. Ik trek Eem viss gezicht en de jongens moeten lachen.

Ik zie een handdoekclangs mijn hoofs en ik pak hem dankbaar aan. Ik veeg al het schuim van me af. "Bedankt jongens", ze maken een buiging. Boys

-
We zijn opgelijnt voor de Meet and Greet. Mijn gezicht ziet er weer uit dus het kam er mee door om allemaal foto's te maken

" Omg, Sophie ik vjnd je echt geweldige en je bent weer bevriend met Nash daar ben ik zoooo blij mee.", ik kijk haar lachdns aan. "Ik ben er ook blij mee", " Worden jullie ooit wat meer?", "Ik schud mijn hoofd. " Nee dat gaat nooit gebeuren hij is blij met Taylor en Taylor is echt een schat dus ik ben heel IJ voor hem",

Zo gaat het een tijd door tot alle fans zijn geweest. We verzamelen in de verxmalem kamer daar en ik ben druk bezig met mijn flesje opdrinken als er in geknepen word. Er vliegt een groot deel water over me heen. "Oops...", ik kijk Hayes boos aan. " Hayes!", Bart komt aanlopen en bekijkt me dan. "Sophie drinken is niet moeilikk", ik wil mijn mons open doen om wat te zeggen alleen dan zeg ik maar niks meer.

" Oké we hebben een ook in interview vanavond daar moeten we allemaal netjes uitzien.", ik knik. "En de andere shows gaan anders worden", iedereen kijkt elkaar vragend aan. "Eerst M&G dan Q&A en dan pas de show.", mijn mond valt open. " We gaan NJ ook een hele Q&A doen?", hij knikt. "Sophie dat is leuk hoor. Ik heb dat ook met mijn shows.'', zegt Shawn. Ik kijk hem lachend aan. ''Ik vind het geen probleem alleen... Ik ben meestal alleen... weet je wat laat maar.'', ze kijken mij allemaal lachend aan.

''Ey, gaan we naar het hotel ik moet me klaar maken voor het interview. En jullie jongens ook want jullie moeten er netjes uit zien.'', ze kijken mij allemaal droog aan. ''Sophie, wij hebben geen uur nodig om ons klaar te maken.'', ik kijk Hayes boos aan. ''Ik ook niet.'', ze kijken elkaar allemaal aan en dan naar mij. Ik rol met mijn ogen. ''Gaan we nog?'', Bart komt aanlopen. ''Kom maar mee jongens.'', ''Hallo, ik ben een meisje'', ''Jongens en Sophie'', ik knik. Ik blijf toch wel altijd een meisje. 

We zitten met z'n alle in de auto en iedereen is aan het praten over het interview. ''Sophie, waarom was je zo boos laatst op Bart?'', ik kijk Nash met een kleine lach aan. ''Meneer dacht grappig te zijn om te liegen tegen de fans dat ik iets had met Jack G.'', Nash zijn mond valt open. ''heeft hij dat serieus gevraagd?'', ik knik. ''Ja, ik heb nee gezegd ik ga toch niet doen alsof ik een vriendje heb!'', alle jongens knikken. ''Ik zou het ook niet doen hoor'', ik kijk ze lachend aan. ''Natuurlijk niet.''

We komen aan bij het hotel en ik loop gelijk naar mijn kamer om te kijken of ik binnen een uur klaar kan zijn. Ik neem een snelle douche fohn mijn haren en krul de daarna. Ik doe een beetje make-up op. En kijk dan tevreden in de spiegel. ''Alles binnen een half uur'', ik loop met een lach de badkamer uit. Ik trek mijn jurkje aan en mijn hakken en kijk dan naar het totaal plaatje. Perfect!

Ik loop de gang op en dan naar Shawn's zijn kamer

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik loop de gang op en dan naar Shawn's zijn kamer. ''Shawn mag ik binnen komen?'', ''Ja'', ik maak de deur open en ik zie hem in... zijn standaard kleren zwarte broek en een zwart shirt. ''Natuurlijk had je geen kleur aan getrokken'', hij kijkt mij lachend aan. ''Zwart staat altijd'', ik rol met mijn ogen en kijk dan naar zijn haren. ''Je moet je haren nog doen.'', hij knikt. ''Mag ik het doen?'', hij kijkt mij bedenkt aan. ''Als je er niks raars mee doet.'', ''Beloofd''.

IK pak Shawn's zijn hand naar de badkamer. ''Oké, ga jij maar even hier staan zodat ik goed licht heb.'', hij kijkt mij lachend aan. ''Met je hakken ben je een stuk groter.'', ik lach. ''Ja klopt. Nu ben ik bijna jouw lengte.'', ''Hoelang ben je eigenlijk?'', ''1,79 hoezo?'', ''Dan ben je helemaal niet zo heel lang.'', ik lach. ''Of jullie zijn allemaal nog een stuk gegroeid''.

Ik pak zijn haar pasta en doe wat op mijn handen. ''Sophie, moet je het niet eerst kammen?'', ik negeer zijn vraag en wrijf dan de pasta in zijn haar. ''Niet zeuren'', zijn haren voelen echt heel zacht. Je vingers glijden er zo door. Het is ook niet van dat flut haar. Het voelt heerlijk om met mijn handen door zijn haar te gaan.

Als ik vind dat zijn haren goed zijn draai ik hem voor de spiegel. ''Wow, dat heb je best goed gedaan!'', ik kijk hem lachend aan. ''Natuurlijk heb ik dat gedaan. Ik heet toch niets voor niets Sophie Reed'', hij lacht. ''SHAWN WAAR BEN JE!'', de deur word opengezwaaid door Jack G. ''Daar dus'', dan vallen zijn ogen op mij. Hij krijgt een lach op zijn gezicht en kijkt dan naar Shawn. 'Jack wat vind je van Shawn's zijn haren?'', ''Goed in model hoezo?'', ''Ik heb zijn haren gedaan en ik ben er best trots op.'', ik loop de badkamer uit en ga op een bed zitten. ''Jongens ik ben helemaal klaar voor het interview.'', Jack en Shawn kijken mij lachend aan. ''Eigenlijk best makkelijk een meisje zijn. Je kan allemaal leuke en makkelijke kleren aan en niemand zeikt.'', ik kijk Jack met een open mond aan.

''Dat kan je niet menen. Wij moeten elke maand ongesteld worden. We kunnen neit alles dragen omdat we al snel worden gezien als slet. Als wij even een keer snel een nieuwe jongen hebben zijn we een slet en bij jongens niet. En dan, als wij ontmaagd worden voor een one night stand zijn we ook een slet en jongens krijgen een high five. Wij meiden moeten er netje uit zien. We worden ook wel lastig gevallen door jongens in een club.'', Jack kijkt mij met open mond aan. ''Geloof me je wilt geen meisje zijn''.

---------

hey

Hopelijk vinden jullie het leuk!

xx Floortje 

Back To Magcon ¥Nominated Wattys 2019¥Where stories live. Discover now