41

201 7 0
                                    

Shawn en ik lopen naar beneden met onze koffers in onze handen. We moeten namelijk wel gewoon vertrekken. Cameron kijkt ons aan en lacht dan. ''Ziet er goed uit Soof!'', ik geef hem een dodelijke blik. Shawn begrijpt het maar de andere jongens niet. 

Ik heb ook een normale outfit aan. Gewoon iets wat lekker zit en niet te warm is.

Ik loop langs de jongens heen en stop mijn koffer in de bus

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik loop langs de jongens heen en stop mijn koffer in de bus. ''Sophie, hoe was het om zijn ouders te ontmoeten?'', ik kijk Nash lachend aan. ''Alles ging goed en ik denk ook wel dat ze mij wel aardig vinden.'', hij lacht. ''Zijn er ook nog andere dingen gebeurt?'', ''Ik weet niet waar je het over hebt.'', er komt een meisje naar mij toe lopen. ''Mag ik iets vragen?'', ''Natuurlijk.'', ''Weet je misschien waar de stad is?'', ik kijk haar lachend aan. ''Nee sorry, maar ik ken wel iemand anders die het weet.'', ''SHAWN!'', Shawn komt aan lopen. ''Hij kan je de weg wijzen waar de stad is.'', ze kijkt mij lachend aan en ik draai me om waardoor ik tegen Hayes op loop.

''Sophie, ik heb je gister helemaal niet gezien? Hoe gaat het?'', ''Goed.'', ik kijk hem lachend aan. ''En hoe ging het ontmoeten van zijn familie?'', ''Kon niet beter, ik denk wel dat het goed zit.'', hij kijkt mij lachend aan. Shawn slaat een arm om mijn schouder en geeft me dan een kus op de wang. ''Ieuw'', ik kijk Hayes lachend aan. ''Dat jullie nog geen stap verder hebben gezet.'', met die woorden loopt hij weg. Ik kijk Shawn lachend aan. ''Mensen we gaan!'', Bart komt aanlopen en iedereen stapt in de bus. 

''We gaan lekker weer uren in de bus zitten.'', zucht ik. ''Ja maar dan gaan we wel leuke dingen doen. Ik moet namelijk nog naar de VMA's.'', iedereen kijkt Shawn aan. ''En dat vertel je niet even?'', ''Hallo Shawn je bent echt een mongool.'', '' Dat kan je niet menen.'', iedereen spreek door elkaar. Shawn moet lachen. ''Sorry ik had het al wel tegen Bart gezegd en Sophie gaat ook mee.'', ik kijk op van mijn telefoon. ''Hoezo moet ik mee?'', ''Omdat ik met jouw op de rode loper wil.'', ''Ja maar ik heb er niet op gelopen en dat gaat ook niet gebeuren pas na de Teen Choice Awards.'', ''VMA's zijn eerder.'', ik kijk weer naar mijn telefoon en geef geen antwoord.

''Sophie, er zijn mensen die je gaan helpen met alles. En je loopt niet alleen je loopt naast mij. Ik mag een special guest mee nemen en dan neem ik jouw mee. Camila neemt Taylor mee.'', ik knik. ''Dan moet het maar. Maar waag het als je mij alleen laat dan ben je dood.'', hij lacht en knikt. ''Deal''.

''Oké, we gaan dus weer de weg op en ik wil dat iedereen zich gedraagd.'', ik kijk Bart vragend aan. ''Jij bent niet van last, alleen de jongens wel. Die willen wel eens een prank uithalen en dat is niet altijd even fijn.'', hij geeft met name een blik op Cameron Taylor. 

----
''Sophie, kom maar hier meis.'', ik loop de dressing room binnen. ''Hoe gaat het met je tour?'', ''Goed Vancouver, washington, Omhama, Nashville.'', ze lacht. ''En nu ben je weer in New York.'', ik knik. 

''Ben je zenuwachtig?'', ik knik. ''Ik heb nog nooit op de rode loper gelopen.'', ze kijkt mij met medelijden aan. ''En dan ga je ook nog bekend maken dat je met Shawn Mendes hebt.'', ik knik. ''Ja dat ook nog, ik denk dat ik daar het meeste bang voor ben. We hebben al 3 weken... het word wel tijd dat de mensen erachter komen. Hij is namelijk bijna 20...'', ze knikt. 

Er komt iemand aan lopen met de jurk en mijn mond valt open. Hij is prachtig. ''Wat denk je ervan?'', ''Wow, en dan mijn make-up.'', die was al gedaan en nu alleen nog mijn kleding aan en mijn haren doen. 

Ik trek de jurk aan en dan doen ze mijn haren. Veel tijd hebben we niet want we moeten namelijk zo de loper al op en dan hebben we niet heel veel te tijd. Wacht, Shawn moet ook met een paar mensen praten en ik moet daar dan bij staan. ALleen maar luisteren... shit.

Ik kijk in de spiegel en dan valt mijn mond open. ''Wow...'',



De deur gaat open en Shawn kom binnen lopen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

De deur gaat open en Shawn kom binnen lopen. Als hij mij ziet valt zijn mond open. ''Wow, ik.. ik loop met een fucking engel op de rode loper.'', ik kijk hem lachend aan. Het is niet een te moeilijke jurk en daar ben ik blij mee. Want... ja, een andere jurk voor een andere keer. 

''We moeten gaan.'', ik bedank iedereen en loop dan met Shawn door de gangen. Ik zie een paar beroemdheden die hem begroeten en ik lach alleen. Ik ken namelijk niemand... ik ben volkomen nieuw.

We lopen achter een bodyqaurd, en na een tijdje komen we aan bij de rode loper. ''Shawn ik wil niet....'', ''Soof, je bent prachtig en... ik zou niet zonder jouw de loper op willen.'', ik pak zijn arm en dan mogen wij op de loper. Alle spanning gaan door mijn lichaam. Ik neem een diepe adem en dan hoor ik allemaal flitsen.

Ik zet een lach op en Shawn legt zijn hand op mijn heup en geef een klein kneepje. ''Komt goed schat.'', ik bloos een beetje en de paperazzi blijft allemaal roepen. Ik in zo veel camera's als ik kan.

We lopen verder door waar we weer allemaal foto's moeten maken. Als we op het einde van de rode loper foto zijn... want we moeten ook nog interviews... Draait Shawn mij tegen zijn borst aan en geeft mij dan onverwacht een kus. Ik hoor mensen op ons praten en Shawn laat los. ''Ik denk dat alles nu wel duidelijk is.'', ik lach en dan lopen we de loper af. Bij de interviews zijn er ook allemaal mensen. Alles is veel minder geordend. '

De spanning zijn iets minder maar ik sta nog steeds strak. Ik kan het niet geloven dat ik gewoon hier naast Shawn mag staan. Shawn loopt naar een interview. Nou word geleid en hij zorgt ervoor dat ik hem niet kwijt raak. We komen aan bij een interview alleen ik had niet door dat Shawn al gestopt was dus liep ik tegen hem aan. 

Ik hoor hem lachen en dan kom ik naast hem staan. '''Shawn Buddy leuk je weer te spreken.'', hij geeft hem een hand. ''Insgelijks.'', hij kijkt mij lachend aan. ''En Sophie Reed leuk om jouw te ontmoeten.'', ik geef hem een hand. ''Leuk om je te ontmoeten.'', hij kijkt weer naar Shawn. ''Hoe zit het tussen jullie?'', Shawn kijkt mij lachend aan. ''Alles zit wel goed tussen ons.'', ik knik lachend. 

''Dus het is officieel?'', Shawn knikt vrolijk, ''Wow, gefeliciteerd.'', hij kijkt ons lachend aan. ''Het werd tijd dat jullie bij elkaar kwamen.'', ''Je bent niet de eerste die dat zegt.'', zeg ik lachend.

We praten een tijdje en dan gaan we een paar mensen af en dan zijn we eindelijk klaar met de rode loper. Op veel interviews hebben we gezegd dat we oficieel zijn. ''Shawn, ik ben nu al moe. Hoe kan je dit nog uithouden? Je moet ook nog optreden.'', hij lacht. ''Daar wen je wel aan Soof.'', Ja ik hoop dat ik er aan kan wennen.

-----

Hey

Hopelijk vinden jullie het leuk!

xx Floortje 

Back To Magcon ¥Nominated Wattys 2019¥Where stories live. Discover now