1

623 14 3
                                    

Ik loop als een idioot over het vliegveld. Mensen kijken mij raar aan. Oké, misschien kan het zijn dat ik als een gemaskerd persoon aan het rennen ben maar dat maakt niet uit. 

Sinds mijn vertrek uit Amerika ben ik opleiding gaan volgen voor dokter. Alleen het valt wel mee  hoe leuk het is. Ik had eerder gedacht dat alles veel beter was dan de rest en zo. Maar zo veel mensen herkende mij van Magcon. Sommige meiden wilde alleen vrienden zijn omdat ik contact had met de jongens. En omdat ik een beetje beroemd ben. 

Tijdens mijn opleiding ben ik wel een beetje verder gegaan met muziek. Ik maak covers op YouTube. Mensen vinden het leuk dus waarom ook niet. 

Maar nu even terug op het verhaal waarom ik aan het rennen ben. Nou kijk, ik slaap op kamers en mijn kamer genoot, Sam. Zou mij wakker maken als ik naar het vliegveld moest. En drie keer raden. Hij had me te laat wakker gemaakt waardoor ik nu bijna mijn vlucht mis. 

Ja ik slaap met een jongen op kamers. Nee we daten niet, hebben niks en ik heb ook geen crush op hem. Ik ben nog een beetje over Nash heen aan het komen. 

Nash en ik hebben er een punt achtergezet. Het is niet dat er iemand is vreemd gegaan en zo. Alleen... De afstand wilde niet werken en... ja we hebben samen besloten om er een punt achter te zetten. Maar we zijn uitelkaar gegaan als vrienden. Ik heb nog wel veel contact met hem. Het is een jaar geleden dat het uit ging. En hij heeft al een andere vriendin. Taylor, ze lijkt me een aardig meisje en ik hoop dat ik haar kan ontmoeten tijdens mij verblijf in Amerika. 

''Nu instappen voor vlucht 14 LA'', ik krijg een kleine glimlach als ik naar de gate ren. Vlucht 14 dat is altijd mijn vlucht geweest. Mijn avontuur begon met vlucht 14 en eindigde met vlucht 14. En nu... alweer.

Ik red het net optijd en loop snel door de slurf naar het vliegtuig. Ik zoek naar mijn plaats en gelukkig vind ik hem snel. Ik neem plaats en adem even diep in en uit. 

Ik heb het gered. Wauw ik ben echt trots. Ik stop mijn oortjes in kijk nog een keer of ik berichten heb.

Matt: Yoooo klaar om elkaar weer te zien. 

Camie: HEELLL YA BOYS

U: Ik ben een meisje.

Camie: Wel sorry Madame 

U: Exuses aanvaard. Maar ik zie jullie wel in LA!

Shawnieboy: Yass zie jullie ook in LA

Ik zet vliegtuig stand aan en zet dan mijn muziek aan. Life of The Party komt op en ik krijg een kleine glimlach. Shawn is groot geworden. In lengte maar ook in beroemdheid. Handwritten en nu bezig met Illuminate (ik weet SM3 komt er aan maar dat is voor een andere keer ;)).

We stijgen op en ik ben als een idioot op mijn kauwgom aan het knagen. Ik wil geen dichte oren krijgen, dan kan ik de jongens niet meer horen. Ik lach en sluit mijn ogen. Ik ga vooruit met mijn angst om te slapen in voertuigen. Auto's vind ik nog eng maar de rest niet. Ik mag ook rijden. IK BEN 18 MENSJESS. Zelfs in Nederland mag ik legaal rijden. 

-

Ik wacht op mijn koffer tot te kijken of hij eraan komt. Aha, een koffer met een rode C erop dat is handig. Had ik ook moeten doen. Maar mijn koffer moet opvallen. Je ziet namelijk niet vaak een muzieknoot op een koffer staan. 

Als ik mijn koffer te pakken heb doe ik mijn muts af en mijn zonnebril ook. Hoeveel mensen zouden mij voor dit kleine stukje herkennen. Ik zet 3 stappen en er komen al gelijk een paar mensen naar mij toe lopen.

''Ben jij echt Sophie Reed'', ik knik. Hun ogen beginnen te glinsteren. ''OMG, ik houd van je covers en je vines zijn geweldig'', ik kijk ze lachend aan. ''Dank je'', ik maak een paar foto's van ze en loop dan door. Ik moet namelijk de jongens zien te vinden. 

Ik heb mijn gitaar doos in mijn handen en loop zo zoekend over het vliegveld. Ja mensen ik kan gitaar spelen. Wel bijna mijn vingers gebroken omdat ik er niet bij kon maar dat maakt niet uit. Nu kan ik er wel bij. Zoals mam zou zeggen: ''Oefening baart kunst'', dat kan je wel zeggen met gitaar.

Ik zie iemand lopen die verdacht veel op Shawn lijkt. Dan zie ik zijn tattoo van de gitaar op zijn onderarm en weet ik al gelijk dat het hem is. ''SHAAAWWNNNNNN'', ik ren op Shawn af en neem hem in een knuffel. ''Hey kleine'', hij knuffeld mij strakker. ''Shawn, Soof?'', ik draai me om en zie Matthew staan. Ik ren naar hem toe en neem hem ook in een knuffel. Tranen van geluk stromen over mijn wangen. ''Ik heb jullie zo gemist'', ik kijk ze allebei lachend aan. ''Wij hebben jouw ook gemist'', Matthew knikt hevig. ''Waar zijn de andere jongens?'', Matthew kijkt mij moeilijk aan. ''Ja zij wilde niet komen alleen Cameron komt nog'', ik voel mijn hart een beetje verzakken. ''Maar... Maar we zouden elkaar allemaal weer zien'', ''Natuurlijk'', ik draai me om en daar staat Aaron. Ik neem hem ook in een knuffel.

''Matthew wie komen er nog wel?'', hij kijkt mij lachend aan. ''Nou iedereen alleen sommige mensen vertrekken eerder'', ik kijk hem vragend aan. 'Shawn kijkt een beetje onschuldig. ''Moet je je album gaan schrijven?'', hij knikt. ''Mooi zo, ik kan niet wachten! Handwritten was zoooooo goed'', hij kijkt mij lachend aan. ''Soof hoe gaat het eigenlijk tussen jouw en Nash?'', ik kijk Aaron raar aan. ''Weet je het niet?'', hij schud zijn hoofd. ''Nee'', ''Maar heel het internet stond vol'', Shawn slaat een arm over mijn schouder. 

''Maar Aaron ik ben single as f*ck'', Aaron kijkt mij jammer aan. ''Maar jullie waren zo leuk'', ik haal mijn schouders op. ''We hebben er samen een punt achter gezet en hij heeft een leuke vriendin hopelijk.''.

''PEEOOOOOPLEEEEEE'', ik draai me om en Cameron komt aan lopen. ''CAMMIEEEEE", ik neem hem in een knuffel. ''Chapp'', ik geef hem een speelse klap. Cameron zegt ook hallo tegen de rest. ''Shawn waarom heb je 2 gitaren bij?'', Shawn kijkt vragend naar Shawn. ''Hey, die is niet van hem! Kan je de naam erop lezen'', hij loopt naar mijn koffer toe en dan moet hij lachen. ''Kan Sophie Reed nou gitaar spelen'', ik knik vrolijk. ''Ja ik heb het geleerd via YouTube. En ik heb bijna mijn vingers gebroken maar het is het waard.'', ze kijken mij met open mond aan.

''Je wilde jouw tedere handjes bijna laten breken'', Matthew kijkt mijn lachend aan. ''Mijn handen zijn niet teder. Ze zijn groot en sterk'', hij komt mijn kant op lopen en legt mijn hand in die van hem. ''Natuurlijk'', mijn hand verzuipt een klein beetje in zijn hand. ''Nou ik vind van niet'', ik laat zijn hand los en pak dan mijn koffers. ''Maar gaan we nog naar een hotel'', ze kijken mij lachend aan. ''Wat het is normaal'', ze schudden hun hoofd. ''Soof, Cam en ik wonen in een huis. Matthew leeft ook in LA nu en Shawn heeft hier ook een appartement'', ik maak een o vorm met mijn mond.

''Waar woon jij eigenlijk in Nederland?'', ''Op kamers'', mompel ik een slecht. Ze hebben allemaal al een eigen huis en ik niet!  Ze kijken mij lachend aan.

''Is het leuk op kamers? Heb je een kamer genoot?'', ''Ja het is leuk en ik heb een kamer genoot Sam.'', de jongens kijken mij lachend aan. ''Nee, geen relatie gewoon vrienden'', ik rol met mijn ogen en pak mijn koffer weer op. ''Ik ga maar een hotel zoeken ik zie jullie morgen wel'', ik begin met lopen en dan hoor ik Shawn roepen. 

''Soof, je kan wel bij mij slapen dan hoef je niet in een hotel'', ik draai me om en kijk hem vragend aan. ''Nee dat hoeft niet. Ik slaap wel in een hotel'', Shawn schud zijn hoofd en pakt een van mijn koffers. ''Nee jij gaat gewoon met mij mee en Andrew staat op ons te wachten.''

Hij loopt naar de uitgang en ik zwaai nog even naar de jongens en hobbel dan achter Shawn aan. ''Waarom wil je me niet in een hotel laten slapen?'', ''Waarom in een hotel als je ook bij mij kan slapen?'', ik wil wat terug zeggen alleen eer komt niets uit. ''Precies! En nu gaan we gewoon naar mijn huis.'

WE lopen naar buiten en Shawn zoekt even naar Andrew. Als hij hem heeft gevonden wil hij er naar toe lopen alleen er komen een paar fans. ''Mogen we met jullie op de foto? Ik ben zo fan van jullie samen. Gaan jullie weer samen een liedje schrijven?'', ik krijg een kleine lach en we maken foto's. Daarna lopen we door naar Andrew.

''Andrew dit is Sophie. Sophie Andrew'', ik geef hem een hand en kijk hem lachend aan. ''Leuk je te ontmoeten. Laten we maar snel gaan voordat er te veel fans komen''.

-------

Hey

Het eerste hoofdstuk van BACK TO MAGCON is er eindelijk. Hopelijk vinden jullie het leuk! De updates zullen weer in het weekend worden gedaan. Hopelijk gaan jullie genieten van eht nieuwe boek!'

xx Floortje 

Back To Magcon ¥Nominated Wattys 2019¥Where stories live. Discover now