44

165 7 6
                                    

Shawn en ik komen aan bij het hotel en ik loop de kamer van Cameron in. Verkeerde kamer namelijk. Om eerlijk te zijn maakt dat mij op dit moment niet uit. Ik val op het lege plekje waar Cameron niet op ligt. ''Sophie, dit is niet onze kamer.'', ik zucht. ''Dat maakt niet uit.'', mompel ik. Cameron en Nash slapen gewoon door. Shawn tilt mij op en neemt mij mee naar denk ik onze kamer.

Meer kan ik niet herinneren omdat ik in slaap was gevallen. Man wat was is moe.

-

Ik word wakker en kijk om me heen. Ik zie inderdaad mijn eigen kamer. Shawn is weg en daar maak ik me niet druk om. Hij zal wel ergens de buurt zijn. 

Ik ga onder de douche en trek dan een oufit aan.

Ik loop naar buiten en zie Cameron al

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

Ik loop naar buiten en zie Cameron al.

"Hey schone slaapster heb je zin in optreden?", ik knik. "Ow ja Shawn wilt je spreken.", ik kijk hem niet begrijpend aan. " Hij zit beneden jij bent de enige die nog moet ontbijten.",

Ik loop naar beneden en inderdaad daar zit Shawn. "Cam zei dat je iets moest vertellen?", ik maak een croissant klaar en terwijl Shawn begint met praten.

"Het spijt me om dit te zeggen maar ik moet terug naar LA. Ik moet aan het album werken. Dus ik ga de tour niet afmaken.", ik laat mijn croissant liggen en kijk hem met open mond aan.

"Meen je die?", hij knikt. " Waarom ben je mee gegaan als je wist dat je aan je album zou moeten werken!", "Ik ben eigenlijk mee gegaan voor jouw en nu moet ik wel terug.", ik kijk naar mijn eten.

Opeens heb ik geen zin meer in mijn croissant. " Wanneer vertrek je?", "Vanavond.", ik knik.

Ik eet in stilte mijn eten op en loop dan weg.

-
We komen aan bij onze bestemming en ik loop pratend met Carter de bus uit.

Met Shawn heb IJ niet veel gepraat ik wil namelijk even laten door dringen wat er is gebeurd.

"Soph, denk je dat je het gaat halen?", ik kijk Carter niet begrijpend aan. "Er is chocolade binnen en iedereen weet dat. Zo met een gaan we rennen ervoor.", mijn ogen worden groot.

OK houd van chocolade. " NU!", roept Cameron. Ik begin met rennen en een paar mensen kijken ons raar aan.

Ik kom tegelijk binnen met Cameron en neem een chocolaatje. "Damn hoe wist je dat we gingen rennen?", ik lsch. "Ik heb zo mijn bronnen.",

" Sinds wanner kan jij zo hard rennen?", komt Hayes binnen lopen. "Zo iets heet hardlopen.", hij lach en neemt ook een chocolaatje.

Als laatste komt Shawn binnen aan de telefoon. Waarschijnlijk de laatste dingen voor zijn terug reis aan het regelen.

Ik schud mijn hoofd en pak mijn telefoon erbij. Ik scrol een beetje door insta als Bart binnen komt. ''Oké mensen, er zijn een paar shows afgelast.'', ik kijk verbaast net zoals iedereen. ''We kunnen het niet halen om alle landen te doen.'', ik schud mijn hoofd.

''Bart deze mensen hebben hier op gewacht! Je kan niet zo maar zeggen dat wij niet kunnen komen. Want iedereen heeft hier tijd op Shawn na, hij heeft ook een goede reden. Dus waarom hebben wij geen tijd?!'', hij kijkt mij alleen maar aan.

''Sophie, Shawn is niet de enige die andere dingen heeft gepland.'', ik kijk naar de jongens en Jack en Jack kijken schuldig weg. Ik kijk naar Hayes die is net zo verbaast als mij. Mijn ogen gaan naar Carter die gewoon niets uitstraalt en ik kijk dan naar Matthew die ook schuldig kijkt. 

''Meen je die jongens? We zouden deze tour afmaken als een groep. En nu kan meer dan de helft niet meer?'', ''Sorry Soof maar ik ben gevraagd voor een film'', ik kijk Matthew aan. ''So, had je het niet kunnen verplaatsen? Ik ben ook geen model, ik heb ook nog geen ja gezegd tegen een producer die mij zou willen helpen.'', die laatste zin kwam er soepel uit. 

Deze zin wilde ik eigenlijk nog even in mij houden. Want ik weet dat mensen mij zouden proberen over te halen om het te doen. 

''Heb je een contract aangeboden gekregen?'', vraagt Shawn. ''Gister kwam Peter toch op ons aflopen?'', hij knikt. ''Nou ja... toen.'', ''Sophie ik weet dat het vervelend is... maar we hebben geen andere keuze. Dit kan mijn carriere worden.'', zegt Matthew. ''En wij kunnen groter worden.'', zegt Jack J. ''En ik mis Taylor.'', ik trek een wenkbrauw op en kijk Nash aan. ''Ik mis Jess, en haar zwangerschap.'', hij gooit zijn handen in de lucht met een lach. 

''Maar oké de laatste 4 shows skippen we.'', mijn ogen worden groot. ''Nog maar 4 weken touren dan?'', hij knikt. ''Nog maar 4 weken. En ga jullie klaar maken we gaan zo beginnen.''

Met die woorden loopt hij weg en ik plof op de bank. ''Dit was dan het avontuur mensen.'', ''Sophie we hebben nog 4 weken met elkaar.'', probeert Cameron mij op te vrolijken. ''En we blijven een familie.'', ik schud mijn hoofd. ''Nee, dat blijven we niet. We gaan allemaal een andere kant op. Iedereen weet dat, we hielden al bijna geen contact meer nadat we uitelkaar zijn gegaan. Dus waarom denk je nu van wel?'', daar kunnen ze niet op antwoorden.

''Laten we maar gewoon het podium op gaan en dan zien we wel.'', zegt Hayes. Iedereen staat op en ik ook. 

Ik kan gewoon niet geloven dat we de tour niet helemaal af gaan maken... dit is gewoon apart. Ik dacht dat alles makkelijk zou worden en dat niemand problemen had. Maar blijkbaar is dat anders. En ik weet bijna zeker dat we geen contact gaan houden. Sommige mensen vallen gewoon weg uit de beroemdheid wereld. Andere mensen breken meer door... 

Andere mensen gaan elkaar alleen zien als ze weer iets bereikt hebben. En misschien gaan sommige mensen wel de verkeerde kant op. Niemand kan zeggen wat er gaat komen. Alleen ik weet wel dat het einde van Magcon er gaat komen. En dan is het ook het einde van een mooi verhaal...

-----

hey

Hopelijk vinden jullie het leuk!'

xx Floortje 

Back To Magcon ¥Nominated Wattys 2019¥Där berättelser lever. Upptäck nu