15

318 14 5
                                    

Ik kom onder de douche vandaan en kleed me dan om in iets anders dan een jurk. Misschien had ik beter een jogging aan kunnen trekken maar ja. De jurk was gewoon leuk. Maar nu iets anders aan. 

Ik zet nog even een pet op en dan ben ik klaar om te shoppen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik zet nog even een pet op en dan ben ik klaar om te shoppen. Het is namelijk pas 2 uur. Dus ik heb nog wel even de tijd om te kijken in de stad.

Ik loop naar buiten en wil lopen, alleen dan word mijn naam geroepen. ''Soof, wacht ik ga mee de stad in!'', ik draai me om en Jack G komt aan lopen. ''Gaat andere Jack ook mee?'', hij schud zijn hoofd. ''Nee hij wilt even blijven. Oftewel hij gaat gewoon slapen'', ik krijg een lach op mijn gezicht. ''Natuurlijk slaap is heel belangrijk!'', Jack laat zijn ogen over mijn lichaam gaan. '''Kan je het zien?'', hij kijkt omhoog met een lach. ''Natuurlijk kan ik het zien. Maar waarom een nieuwe outfit?'', ik kijk hem met open mond aan. ''Je denkt toch niet dat ik hetzelfde jurkje aan ga doen als ik aan had in de bus?! Ik kom al uit een douche en dan doe je geen vieze kleren aan!'', hij gooit zijn handen in de lucht.

''Oké, rustig niet te hard opnemen'', ik maak een hairflip en loop dan richtig de lift. ''WACHT JACK SOOF'', zuchtend draai ik me om. ''Wat? Ik wil gewoon de stad in.'', ''Ja en ik ga mee'', Matthew kijkt mij lachend aan. ''Dan gaan we lekker met z'n drieen. TENZIJ IEMAND ANDERS OOK MEE NAAR DE STAD WILT!'', er gaan een paar deuren open en ik zie de hoofden van de jongens om de hoek komen. ''Neh, ik blijf wel hier'', de deur van Taylor gaat dicht. Nash en Cameron kijken elkaar even aan. ''Wij gaan ook wel mee'', zeggen ze allebei in koor waardoor iedereen in de lach schiet.

Mijn ogen vallen op Shawn. ''Ga jij ook mee of moet je andere dingen regelen'', in mijn hoofd komt gelijk de naam Hailey langs. ''Uhm, ja ga maar zonder mij ik zie jullie wel bij het eten'', ik krijg een klomp in mijn maag. Ik hoop echt dat Hailey er niks mee heeft te maken. Ze kan namelijk niet heel zijn tour verneuken. ''Sophie, kom je nog?'', ik draai me om naar Nash en knik dan. 

Sinds wanneer noemt Nash mij geen Soof of Brownie meer. Zijn we daar ook al voorbij? Moet ik hem ook maar gewoon Nash noemen in plaats van Unicorn? Ik heb geen idee. Maar zolang hij mij geen Soof noemt noem ik hem ook gewoon bij zijn normale naam. ''Soof, waar zit jij met je gedachtes?'', ik kijk op naar G. ''Hoe bedoel je?'', de lift deuren zijn al open en jij blijft gewoon als een paal staan.'', ik kijk naar de deuren die zijn inderdaad open. ''Ik was gewoon even in gedachten'', ik loop uit de lift en kijk de jongens lachend aan. ''Zijn jullie klaar voor een avontuur met Sophie?'', ze kijken elkaar allemaal vragend aan. ''Oké, ik neem dat aan als een ja.'', ''Welkom bij Shoppen met Sophie! vandaag gaan we heerlijk door de stad New York lopen. En ik ben niet alleen ik heb ook nog de enige echte Cameron Dallas, Jack Gilinsky, Matthew Espinosa en Nash Grier bij me. Hopelijk binden jullie het leuk!'', met die woorden loop ik richting de uitgang van het hotel. Jack en de rest lachend achter te laten. 

Sander komt gelijk naar mij toe lopen. ''Sophie, ik ga met jullie mee.'', ik knik. ''Goed, dan hebben we nog een gezellige Bodyguard'', hij kijkt mij lachend aan en de jongens lopen ook naar buiten. ''Sanderrrrr,'', Cameron slaat hem op zijn schouder. ''Ben je klaar voor Shoppen met Sophie?'', ze jongens moeten al gelijk weer lachen. ''Lach maar met mijn toekomstige tv show.'', Jack veegt de tranen uit zijn ogen. ''Natuurlijk Soof en ik word president van Amerika'', ik rol met mijn ogen. ''Gaan we nog shoppen of alleen maar lachen?'', ze stoppen langzaam met lachen en dan stappen we in de auto. ''CARLLLLL'', roep ik vrolijk als ik hem weer zie zitten. ''Hey Sophie'', ''Ben je weer onze chauffeur?'', hij knikt. Ik klap vrolijk in mijn handen. ''Yassss'', hij moet lachen en begint met rijden. 

We zijn Carl aan het bij praten en hebben al helemaal niet door dat we er al zijn. ''Mensen we zijn er. Wees voorzichtig het blijft NY'', ik knik en stap dan uit de auto. De zon schijnt fel alleen daar heb ik geen last van met mijn pet. De jongens hadden in dat geval helemaal niks. Op Matthew na die heeft bijna altijd petjes op.

''Verdomme, ik had gewoon mijn zonnebril mee moeten nemen!'', hoor ik Cameron mokken. ''Nou dan had je beter moeten na denken'', ik kijk hem lachend aan. ''Vergeet niet wie voor jouw een telefoon hoesje heeft gekocht!'', ik krijg een lach op mijn gezicht. ''Je weet nog dat je een telefoon hoesje voor mij hebt gekocht?'', ''Natuurlijk, je was zo blij als een klein kind dat een koekje kreeg'', ik rol met mijn ogen. ''Dat vind ik nou leuk. Jullie mogen achter je PS4 en ik spaar telefoon hoesjes'', ze kijken mij lachend aan en ik loop al naar een winkel. Ik ga namelijk niet al mijn tijd verneuken aan de jongens om een discussie aan te gaan.  

Ik loop naar de winkel en laat mijn ogen langs alle rekken glijden. Shoppen in New York kan leuk worden. De jongens komen ook binnen lopen en dan zuchten ze als ze zien hoe groot de winkel is. ''Jongens ze hebben ook een afdeling voor jullie'', ze kijken mij lachend aan. ''No sh*t'', ik loop naar de eerste rekken en kijk dan naar leuke kleren. 

We zijn nu al 3 uur verder. En ik heb 2 tasjes en ik ben zoooooo trots, Ik had zo veel meer willen kopen. Alleen we komen nog in andere steden. ''Sophie, we lopen al 3 uur kunnen we niet even stoppen'', ik schud mijn hoofd. ''Nee ik heb nog een nette jurk hebben'', ze kijken mij allemaal raar aan. ''We hebben een intervieuw?'', ze maken allemaal een o vorm met de mond en dan kijken ze me weer vragend aan. ''Hoe weet jij dat?'', ik slik even. ''Misschien heb ik een paar dingen gehoord'', ze kijken mij lachend aan en dan loop ik de winkel binnen. ''Sophie, laatste winkel en dan gaan we terug naar het hotel'', ''Hmm'', ik laat mijn handen langs de rekken glijden. ''Sophie, ga je ook nog kijken?'', ik haal mijn schouders op. ''OMG, zijn jullie Magcon?'', ik schrik van de stem achter me. 

Ik draai me om en zie de jongens al een foto nemen met de meiden. Ik loop ook naar ze toe. ''Matt, houd even vast'', ik druk mijn tasjes in zijn handen en ga dan bij de meiden staan. ''ZIjn Shawn jij een koppel?'', ik schud lachend mijn hoofd. ''Nee, ik had alleen een slaap plek nodig en ik kon bij Shawn terecht'', ze knikken. Ik maak de foto en dan moeten de meiden weer weg. 

Ik loop weer naar de rekken en dan valt mijn oog op een blauw jurkje. Simpel maar mooi. Ik pak hem van het rekje en houd hem voor mij. ''Wat denken jullie?'', ze kijken allemaal heel denkend. ''Perfect'', verbreekt Matt de stilte. Ik knik en dan vallen mijn ogen op een paar blauwe schoenen die er perfect bij passen. ''Jongens ik heb mijn outfit'', ik pak de hakken en loop dan naar de kleedkamers. Het moet namelijk wel passen allemaal. 

Ik trek de jurk aan en het past allemaal perfect. De hakken zitten ook wel lekker voor dit soort stijl dus dat is ook positief. Ik trek alles uit en dan trek ik mijn normale kleren weer aan. De jongens kijken allemaal mijn kant op. "Waarom heb je je de jurk niet aan?", hij haal mijn schouders op. ''Hij zat goed dus ik moest hem wel nemen.'', ze rollen met hun ogen en ik loop naar de kassa.

We zitten weer in de auto onderweg naar het hotel. ''Jongens ik vond het super leuk om samen weer eens te gaan shoppen!'', ze kijken mij zuchtend aan. ''Ik denk dat jij het leuker vond'', ik moet lachen. ''Aww, kom op. Zo erg was ik nou toch ook weer niet'', ze kijken elkaar aan en naar mij. ''Sophiem gewoo niet''.

We komen aan bij het hotel en ik loop vrolijk naar binnen. Ik ga naar mijn kamer en drop mijn tasjes. Er word op de deur geklopt. ''KOM binnen'', de deur word opengedaan en Nash komt binnen lopen. Ik slik even. ''Soof ik moet je spreken''.

-------
Hey

Hopelijk vinden jullie het leuk!

xx Floortje 

Back To Magcon ¥Nominated Wattys 2019¥Where stories live. Discover now