27

227 10 2
                                    

Na de show staan we weer klaar voor de meet and greets. ''Sophie, ik ben moee'', komt Taylor zuchtend naar mij toe. "Ik ook'', hij kijkt mij vragend aan. ''Maar je bent super vrolijk?'', ''Ja dat komt omdat ik mijn moeheid niet in de weg laat zitten.'', zeg ik lachend en de eerste fan komt naar mij toe. 

Ik duw Taylor weg en neem haar in een knuffel. ''Heyyy'', zeg ik lachend. ''Omg, je bent nog knapper dan op foto's'', ik kijk haar lachend aan. ''Dank je. Jij mag er ook wel zijn hoor'', ze lacht en dan nemen we een foto. Dan komt de volgende al weer.

Na een tijdje komt er een jongen aan en geeft de telefoon aan iemand anders. Hij komt naar mij toe en drukt gelijk zijn lippen op die van mij. What? Ik sta versteld en duw hem dan van mij af. De beveiliging komt eraan, en Shawn loopt boos naar hem toe. ''BEN JE HELEMAAL GEK'', ''SHAWN DOE NORMAAL'', de jongen word weggehaald. ''Hij zat aan je...'', ''Ja en ik ben een beroemdheid dat gebeurt. Hij is niet verder gegaan. Er is helemaal niets aan de hand. Eni k weet jullie geven me allemaal. Maar ik kan ook voor mezelf zorgen'', ik duw Shawn weg en kijk de andere jongen aan en loop naar hem toe. 

''Zou ik de telefoon mogen'', hij knikt. Ik kijk naar het filmpje. ''Het was een dare...'', zegt hij. Ik lach. ''Dat ken ik. Het is vaker gebeurt. Maar je kan dit niet maken bij een persoon want je vriend kan nu echt in de problemen komen.'', hij knikt. Ik verwijder het filmpje. ''Je mag eigenlijk ook niet filmen en dit hoeft niet iedereen te zien'', hij knikt en ik geef de telefoon terug. ''Maar hij was wel dapper'', ik loop terug naar mijn plek en de jongen loop weg. ''Soof waar ging dat over?'', ''Gewoon een klein gesprekje'', zeg ik met een kleine lach. 

Na de meet and greets plof ik op een van de banken. Niemand heeft iets meer gezegd. Daar ben ik blij mee. Ik moet terug denken aan college en dan krijg ik een lach.

Flashback

''Oké mensen truth or dare Sam', ik knik en kijk rond. ''Pas een citroen en bijt erin.'', Sam kijkt mij boos aan. ''Maar ik kan helemaal niet tegen zure spullen'', ik lach. ''Dat weet ik toch'', mokkend pak hij een citroen en bijt erin. ZIjn gezicht veranderd echt grappig. Iedereen moet ook lachen.

''Oké, nu mag ik. Truth or Dare Sophie?'', ''Dare'', ik kijk hem uitdagend aan. ''Zoen Thomas'', ik kijk hem met grote ogen aan. ''Dat kan je niet maken'', ze andere mensen knikken. ''Hij is misschien een f*ckboy maar jij moet dat toch doen.'', ik zucht en sta op. ''Kan ik er echt niet onderuit?'', hij schud zijn hoofd. ''Nope, anders is het naakt zwemmen'', ik schud mijn hoofd en loop dan naar Thomas. Ik pak hem bij zijn schouders en draai hem dan om. ''Sop'', ik geef hem de kans niet en druk mijn lippen op die van hem. Hij gaat er verrasend genoeg in mee. En ik ben de gene die terug haalt. ''Dank je, je bespaarde me een zwem tocht'', hij kijkt mij vragend aan en dan loop ik lachend weg. ''Het was een Dare'', roep ik nog naar hem en hij lacht.

einde

''Hallo aarde aan Sophie?"', ik krijg een hand voor mijn ogen. ''Gaat het wel... je keek met een lach voor je uit'', ''Ja het gaat ik was alleen aan een feest aan het denken.'', ze kijken mij vragend aan. ''College feest mensen.'', ze maken een o vorm met hun mond . ''Wat die jongen deed kon echt niet.'', komt Shawn aan. ''Shawn stop. HIj is niet de enige persoon die het ooit heeft gedaan.'', ik zie dat hij boos word. ''NEE OMDAT ALLEEN HOEREN DAT DOEN!'', ik word nu ook boos alleen houd me in. ''Het was een dare. Ik denk dat hij liever deze koos dan een andere'', nog steeds kijkt Shawn mij aan. ''DAN IS HIJ NOG STEEDS EEN HOER. NET ZOALS ALLE ANDERE MENSEN DIE DAT DOEN.'', ik kijk hem met grote ogen aan. Hij noemde mij dus een hoer...

''Nou Shawn, dank je. Dank je dat je zegt dat die mensen hoeren zijn.'', hij kijkt me niet begrijpend aan. Net zoals de andere jongens. ''Dank je dat je me een Hoer noemt omdat ik ervoor koos om iemand te zoenen in plaats van naakt te zwemmen op het feest'', ik sta boos op en pak mijn spullen. ''Sophie...?'', ''Nee laat me allen. Ik loop wel naar het hotel.'', ik ben de deur al uit. ''Sander loop je mee?'', hij knikt en we lopen dan naar buiten. ''Waarom lopen we weg?''', ''We gaan lopen naar het hotel.'', hij knikt en vraagd niet verder. 

Ik vind dat fijn aan Sander hij laat je met rust als je het nodig hebt. ''Toch ben ik wel blij dat je een bodyguard mee nam'', ik lach. ''Ik kan niet meer zonder bescherming over straat'', hij lacht. ''Ja het zijn gekke tijden geworden.''. We lopen nog een tijdje in stilte.

''Wat is er nou gebeurd?'', ik kijk hem aan, ''Gewoon een ruzie met Shawn.'', hij kijkt mij verrast aan. ''Jullie hadden een ruzie?'', ik knik. ''Ja we hadden een ruzie. Hij bemoeide zich er te veel mee dat iemand mij zoende vandaag. Hij noemde die mensen een hoer. Maar die jongen moest een dare doen. En ik moet precies hetzelfde doen. Dus eigenlijk noemde hij mij ook een hoer. En toen ben ik boos weggelopen en lopen we nu hier samen in deze straat.'', hij kijkt voorzich uit. 

''Shawn geeft om je. Ik kan het zien aan hoe hij zich gedraagt.'', ''Ja maar de andere jongens ook...'', ''Niet zoals Shawn. Shawn ziet jouw niet als een vriend maar een zusje of...'', hij maakt zijn zin niet af. ''Nu snap ik het'', zegt hij opeens. ''Wat snap je?'', ''Daar kom je zelf nog wel een keer achter en ik denk dat dat ook snel zal gebeuren.'', met die woorden komen we al aan bij het hotel. 

''Dank je Sander.'', 'Geen probleem je kan altijd naar mij toekoemn als je iets niet kan bespreken met de andere jongens'', ik knik. Ik geef hem nog een knuffel. Hij voelt echt als een broer voor mij en daar ben ik blij mee. 

Ik loop mijn kamer binnen en plof op het bed. Het was een zware dag. Het was een appartedag. Maar zijn zin blijft wel in mijn hoofd. 'Daar kom je zelf nog wel een keer achter en ik denk dat dat ook snel zal gebeuren.', Wat o wat bedoeld hij daarmee.

-------

Hey

Hopelijk vinden jullie het leuk! Eem extra hoofdstuk omdat ik eindelijk 15 ben!🎉

xx Floortje 

Back To Magcon ¥Nominated Wattys 2019¥Where stories live. Discover now