34

239 10 1
                                    

We staan klaar om het podium op te gaan. ''Sophie, je bent echt geweldig'',. ik kijk Shawn zijn kant op. ''Ik heb niet gelogen'', hij lacht en dan lopen ze het podium al op. ''Nou dan moeten we ook maar'', ik loop ook het podium op alleen op het laatste treden struikel ik zodat ik op het podium val. Ik hoor allemaal mensen roepen en ik moet lachen. Nash helpt mij overeind. ''Je bent ook echt een kluns'', ik kijk hem lachend aan. ''Kan er niets aan doen. HEt zit in mijn bloed'', hij kijkt mij lachend aan. ''Ja dat denk ik ook''.

We lopen het podium helemaal op en ik pak de micro over. ''HALLO TORONTOOOOO'', ze gillen allemaal. ''Leuk dat we hier mogen zijn!", ze roepen nog harder waardoor ik een lach krijg. 

We zijn allemaal aan het kloten met elkaar en als we klaar zijn lopen we door naar de meet and greet. ''Omg Shawn ik houd zo veel van je!'', er komt een meisje aanrennen en hij kijkt haar met een lach aan. Ja hier moet ik niet jaloers van opkijken er zijn honderden meiden dei iets met hem zouden willen hebben. Dus dat ga je vaker hebben. Ze weten ook niet dat jij gevoelens voor hem hebt wat je wilt het allemaal apart houden.

Er komt een fan naar mij toegelopen en neemt me dan in een knuffel. ''Wat is er gebeurd met je nek?'', ik kijk er naar. ''Oww ik heb er iets op laten vallen je hebt mijn onhandigheid misschien al wel gezien.'', ze lacht en we maken een foto. 

Zo gaat het een paar keer door en dan zijn we klaar. ''Ach mensen... ik wil nu een koude douche waar ik door kan afkoelen'', ik plof op de bank. ''Ik zou het ook wel kunnen hebben.'', zegt Aaron. De jongens ploffen ook allemaal neer. ''Maar mensen ik wil de naam van de canadees weten'', zegt Matthew uit het niets. HIj kijkt mij met een lach aan.

''Dat gaar je eigenlijk helemaal niets aan. Mijn liefdes leven is niet heel bijzonder. Behalve die jongen... maar dat zijn mijn zaken en misschien zeg ik zijn naam wel een keer en stel hem aan jullie voor maar zolang jullie mij gaan puchen dan gebeurd er helemaal niets'', ze kijken mij met open mond aan.

''Je moet een onderhandelaar worden ik dnek dat je veel dealen zal sluiten'', ik kijk hem lachend aan. ''Ja dat mag ik hopen. Maar ik kan dat niet omdat veel mensen mij alleen maar als een tiener zien die niets anders kan dan een beetje zingen'', zeg ik met een lach. ''Ik weet niet eens hoe een printer werkt. .. nou kopieeren.'', ze kijken mij lachend aan. ''Je kan wel meer dingen zoals in een restaurant werken'', ik knik. ''Ja klopt, maar in de wereld kom je daar niet ver mee. Je moet een andere ban kunnen vinden die je goed betaald.'', ze halen hun schouders op.

''WE worden goed betaald dus ik blijf dit wel doen'', zegt Cameron met een lach. ''Eigenlijk best raar dat niemand terug in Magcon wilde stappen op Aaron en Taylor na...'', de jongesn kijken allmeaal wel. ''We wilde kijken wat wij allemaal konden doen en om met z'n alle in de beroemdheid wereld te gaan.'', ''Ik wil ook normaal naar een vriendin kiunnen zoeken zonder dat ik met een bodyguard door een winkel straat moet lopen'', zegt Cameron. Ik kijk ze met medelijden aan.

''En meestal als je een beroemdheid date krijg je allemaal problemen en mensen gaan je haten. Je moet al helemaal daar niet aan beginnen.'', ik slik bij de woorden van Hayes. HIj heeft wel gelijk het zijn allemaal problemen. Ik kijk Shawn zijn kant op en hij kijkt ook denkend. Ik wil er aan werken hopelijk hij ook.

Opeens kijkt hij mij recht in de ogen aan. ''Shawn Soof?'', ik verbreek ons contact en draai me dan om naar Carter. ''Ja...'', ''Is de canadees Shawn?", ik kijk hem met grote ogen aan. ''Ja... nee... misschien...'', ik kijk de kant van Nash op. Hij heeft een kleine lach op zijn gezicht. ''Sophie en SHawn waarom wilde jullie het ons niet vertellen?'', ik haal mijn schouders op. ''Omdat het veel problemen opleverd als iedereen er achter komt en dan kunnen we al helemaal niet meer de straat op''.

Ze kijken ons met medelijden aan. ''En we hebben vanavond pas een date dus....'', Shawn kijkt met een lach voor zich uit. ''Maar jullie gaan dus alleen nog kijken...'', ik knik en Shawn ook. ''Eerst kijken voordat... ja openbaar gaan maken'', ze knikken en ik pak mijn telefoon omdat ik gebeld word. 

''OMGGG LILYYY", roep ik vrolijk als ik haar stem hoor. Aaron naast mij houd zijn oren dicht en Lili schreeuwt ook. ''Meid we moeten bij praten!'', ik denk na. ''Ja dat gaat moeilijk ik zit namelijk in Toronto.'', ''Maar kan je vanavond bellen?'', ''Nee, ik heb dan al plannen maar ik kan je bellen als we terug rijden en net nadat ik klaar ben met douchen'', ''Ja oké dat kan ook. Als je me maar belt anders kom ik je halen.'', ik lach. ''Dan bel ik je straks wel weer'', met die woorden hang ik op en de jongens kikjen mij met een lach aan.

''Jullie 2 zijn echt rare mensen'', ik rol met mijn ogen, ''Wij zijn voorkomen normaal. En even serieus ik wil echt douchen''', ze jongens knikken en Bart komt binnen. ''We gaan naar jhet hotel het is rustig buiten'', we knikken en staan allemaal op. 

Shawn komt naast mij lopen en ik zie Hayes lachend achterom kijken. ''Echt waar jullei zijn schattig'', ik rol met mijn ogen en Nash kijkt nu ook. Zijn lach word ook groter. ''Jep'', ik sta verbaast van zijn antwoord.

Hij is heel luchtig erover ik denk dat hij het niet helemaal snapt dat ik echt op Shawn geef. Ik neem een klein sprintje naar Nash en ga dan naast hem lopen. ''Je reageert te makkelijk.'', hij kijkt mij verbaast aan. ''je keek niet eens jaloers... en ik dacht gewoon.. na ons gesprek dat je het nog moeilijk zou vinden'',. hij haalt zijn schouders op. 

''Ik kan zien dat je happy bent... en dat is het belangrijkst. Dat heb jij ook gezien bij Taylor.''', ik knik. ''En ik gun jouw het hetzelfde en aangezien het SHawn is maak ik me al helemala geen zorgen. Toen je bij mij op het feest kwam had hij alleen maar oog voor jouw. ''

Ik kijk Nash niet gelovend aan. ''Grappig'', ''Ik maak geen grapje Soof.'', we komen bij de auto's en ik ga al op de schoot zitten van Shawn. ''Wow, je gaat geeen moeite doen'', ik haal mijn schouders op, ''Ik voel het niet om moeite te gaan doen. En ik zit best wel lekker'', ik kijk Shawn lachend aan. ''Ja... ik vind het minder'', ik rol met mijn ogen. ''Kom op ik ben toch het lichst van allemaal! Dan moet je makkelijk aan kunnen'', hij knikt. ''Kan ik ook wel. Alleen je zit niet helemaal goed.'', hij pakt mijn heupen en zet me iets anders neer. 

''Kijk nu zit je niet op mijn heupgewricht'', ik kijk hem schuldig aan. ''Sorry...'', hij haalt zijn schouders op en ik zie een paar jongens met grote ogen kijken. ''Jullie kunnen normaal doen hoor. Het is niet dat ik hem hier ga nemen voor jullie neus'', de jongens kijken weg en ik voe; SHhawn lachen. ''Ik zou het geen probleem vinden.'', hoor ik SHawn in mijn oor fluisteren.

Ik word een beetje rood en kijk dan naar buiten. ''Shawn je moet gewoon je mond houden'', fluister ik terig en we praten niet meer tot we bij het hotel zijn. 

Waar ik me klaar ga maken voor de date.

---------

Hey

Hopelijk vinden jullie het leuk!

xx Floortje 

Back To Magcon ¥Nominated Wattys 2019¥Where stories live. Discover now