∅51 | 06.10 събота

275 35 7
                                    

Хора. Отвсякъде. Хосок дори не знаеше откъде извираха толкова много, но беше обграден от тях от всички страни. Бяха толкова шумни, почти успяваха да надвикат музиката. Беше убеден, че трябваше да отиде в по-затънтен бар, нямаше представа защо в крайна сметка реши, че този в центъра бе най-добрата опция. Той просто искаше да се напие без притеснения, че щеше да засече някой познат.

Бе седнал на висок стол зад бара, въртейки в ръка фалшивата си лична карта. Беше толкова доволен, че най-после си бе изкарал една. Тийнейджърска мечта му беше да отиде в бар и да каже на бармана "едно голямо, като го изпия сипвай пак докато не ти кажа да спреш". Вярно, не си беше представял отговора да е точно "аз да не работя за тебе бе, като 'ше пиеш пак, 'ше ме викнеш", но задоволството от това, че го бе казал си оставаше.

-Една текила, малка. - Хосок подскочи на място. Момчето, появило се до него май мислеше музиката за по-силна от колкото беше. Той се засмя. - Съжалявам... - каза все още с усмивка той щом забеляза, че бе изплашил Хоби с високия тон.

Хосок единствено кимна в знак, че нямаше проблем и посегна по-рязко към чашата си, неволно събаряйки тъкмо налятата текила до нея. Момчето до Хоби се изправи, изпсувайки, карайки го да се обърне към него, за да разбере какво бе станало.

-Майка му да-... - сви вежди Хосок, стискайки устни. - Извинявай...

-Нищо, квит сме предполагам... - въздъхна момчето, издърпвайки напред тениската си, за да отлепи от плътта си петното на вече мократа си тениска.

-Е не сме съвсем квит, ти само ме стресна, аз те олях и ти пропилях парите за п-... - Хосок бе прекъснат от ръката на момчето, която хвана чашата му, обръщайки я настрани, за да разлее питието на земята. - Май не те харесвам тебе...

Момчето само се засмя в отговор.

-Още едно от неговото и текила, ама на две сметки. - обърна се към бармана той, Хосок въздъхвайки.

-А ако нямах повече пари?

-Щях да те черпя, ама после щеше да се наложи да ми ги върнеш. - момчето се обърна към Хоби с крива усмивка и му намигна. Гледаха се точно няколко секунди преди и двамата да избухнат в смях, провокирано от ужасната свалка. - Техьонг. - той подаде ръката си към него.

-Хосок. - игнорира ръката му, отпивайки от чашата си.

Те прочисти гърло и прибра бавно и неловко ръката.

HIDDEN | 『YOONKOOK』Donde viven las historias. Descúbrelo ahora