32.Bölüm ~ÇAĞAN'IN KIZI~

2.5K 154 76
                                    

Çağlesya x Hampizza (hamburger ve pizza) hangisi tarafını seç.😂

Alesya'dan...

Asena Barlas'la birlikte gittikten sonra biz de kızlarla Asu'nun evine gidiyorduk. Asu "Eve gider gitmez abur cuburlara dalıyoruz ve olan bitenleri baştan sona konuşuyoruz tamam mı?" dedi heyecanla. Kumsal ve ben de kafamızla onayladık. Bu akşam anneme eve gelmeyeceğimi ve Asu'da kalacağımı söylemiştim. Zaten Asu'nun ailesiyle de tanıştığı için izin vermişti. Bugün Çağan'la yine dayanamayıp iddiaya girmiştim.

Çağan'a yakın olmam gerekiyordu. Yaptıklarını öğrendikten sonra kendimi kötü hissediyordum. Çağan'a karşı bir şeyler hissetmeye başladığım gerçeği vardı. Bunu rafa kaldırmak istemiyordum ama son yaptıklarını duyduktan sonra ister gibiydim. O masum çocuklara bunu yapabilecek biri gibi durmuyordu. Hatta durmuyordular ama yapmıştılar. Her neyse Çağan'la iddianın sonucu bugünü onunla geçirecektim çünkü kaybetmiştim. O fark etmeden kaçmayı başarmıştım. Umarım unutmuştur diye dua ediyordum. Kolumdan birinin çekmesiyle gözlerim fal taşı gibi açıldı. Anlaşılan dualarım kabul olmamıştı.

Çağan'dan...

Alesya'da bugün sezdiğim bir tuhaflık vardı. Sebebi ne idi bilmiyordum. Bugün bana sınav için ders anlatırken fark etmiştim. Hep gözlerini kaçırıyordu ve trip atar gibi konuşuyordu. Yanlış bir hareket mi yaptım diye düşünüyordum. Kızlarla hiç alakam olmamıştı ama Alesya bu duvarımı da yıkmıştı. Alesya'yı seviyor olabilirdim. Bugün onunla iddiaya girmiştik. O kaybetmişti. Bir sonraki iddiamız için Alesya'ya bir deri ceket yaptırmıştım. Deri ceketin arkasında da 'Çağan'ın kızı' yazıyordu. Onunla sürekli iddiaya girdiğim için bir sonraki iddiada kullanırım diye yaptırmıştım ve düşündüğüm gibi de olmuştu.

Eminim bunu giydirmek için ona atmayacağım takla kalmayacaktı. Giydirip lunaparka götürecektim. Sonuç olarak iddiayı kaybetmişti ve giymek zorundaydı. Okuldan çıkarken Alesya sinsi sinsi kaçıyordu. Yanında da Asu ve Kumsal vardı. Dur bakalım sen nereye kaçıyorsun? Koşarak arkasından yetiştim. Barlas bugün Asena'yı götürmüştü. Ateş ve Barış'ın da planları vardı. Hepimizin kızlarla buluşması tuhaftı ama içinde Alesya varsa bana uyardı. "Nereye bakalım Alesya Hanım?" dedim. O da şaşkın gözlerle bana döndü. Planı suya düşmüştü belli ki. Alesya "Aaa! Sen de mi buradaydın gorilciğim?"dedi kaytarmaya çalışarak. Bu sıralar bana gorilciğim demeye başlamıştı. Bu kızın her hareketi beni ona daha da bağlıyordu. "Evet buradaydım. Nereye gidiyorsun iddiayı kaybettin bugünün tamamen bana ait." dedim.

Alesya kızlara dönüp bir şeyler söyledi. Kızlar da onaylayıp devam etti. "Baş belasısın Çağan tam bir baş belasısın." dedi. Ben de sırıtarak "Yakışıklı bir baş belasıyım." dedim. "Çağan bir kaplumbağa olsan seni görmemek için ters çevirip giderdim. Kim daha haklı tartışmayalım istersen?" dedi. Al işte gel bir de buradan yak. "Ne yapacağız?" dedi homurdanarak. "Görürsün." dedim ve elinden tutup koşturmaya başladım. Bu bir bahaneydi hani şu seviyorsan git şöyle yap bence şeylerine uyuyordum. Fazlasıyla tatlıydı. Gülümsüyordu ve koşuyordu. Onu böyle çok nadir görüyordum. Alesya "Ay! Yeter çok yoruldum. Gelmedik mi hala ya?" diye isyan etti. "Geldik geldik." dedim. Alesya kafasını çevirip yana baktı. Bizim eve getirmiştim. Deri ceketi giydirecektim. Sonra da lunaparka gidecektik. "Neden buraya geldik?" dedi. "Sana bir şey vereceğim sonra asıl yere gideceğiz." dedim. Başıyla onayladıktan sonra içeri girdik. Elinden tutup yukarı çıkarmaya başladım.

Alesya'dan...

Çağan beni onların evine getirdiğinde biraz şüpheye düşmüştüm. İçeri girdiğimizde kimse yoktu. Şu yakın olma işi içimi ürpertiyordu. Çağan'a artık eskisi gibi bakamıyordum. Korkuyordum. Beni elimden tutup yukarı çıkarmaya başladı. Sürekli elimden tutuyordu. Bu çok güzeldi ama yaptıklarını düşünmeden edemiyordum. Elimden tutması tuhaf bir şekilde beni heyecanlandırıyordu. Kendimi kaptırmamaya çalışıyordum ama elimde değildi. 

PSİKOZLARHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin