FİNAL-1

10.9K 689 145
                                    

Sizleri bu kadar beklettiğim için üzgünüm ama daha önce de dediğim gibi sanırım vedaları sevmediğimden yazamıyorum finalleri. Ama size güzel bir Finalin ilk kısmını getirdim. Bence çok beğeneceksiniz. 

O yüzden sizden FİNAL için Rekor bir OY bekliyorum. :)

Diğer YB yani Final-2 ise 21 Haziran Cuma gelecek. 2 haftalık bir ara istiyorum sizden.Güzel bitirmek için. Keyifli okumalar! :)

DUYURU : Kızların düğünde ne giyeceği, düğün mekanı vs merak ediyorsanız eğer İnstagram "casablancaninkaleminden" sayfasına beklerim.:)

*-*-*-*-*

Güneş hastaneden çıkarken midesinde kelebekler uçuşuyordu. Doğrusunu söylemek gerekirse bu ihtimali neden hiç düşünmemişti bilemese de sonuç itibariyle mutluydu. Belki biraz erkendi bu hamilelik ama olsun. Heyecanlıydı. Çok heyecanlıydı. Bu kadar sevineceğini beklemezdi. Yüzünde güzel bir tebessüm vardı. Ateş ve ondan bir parça olacak olması onu deli gibi gülümsetiyordu.

Sola sinyal verip döndü

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Sola sinyal verip döndü. İleride kırmızı ışık yanıyordu. Yavaşlayıp arabasını durdurdu. Eli karnına giderken yüzünde tatlı bir tebessüm vardı. Ateş'e nasıl söyleyeceğini düşündü. Eminim çok şaşıracaktı ama sevineceğinden de emindi.

Acaba cinsiyeti ne olurdu? Henüz birkaç haftalık hamileydi. Haberi alınca hemen başka doktora görünmüş, neler olduğunu görmüştü. Ultrasona ise girmemişti bilerek. O anı ilk Ateş'le yaşamak istiyordu. Kırmızı ışık yeşile dönünce gaza bastı. Ancak çok uzaklaşamadan arabanın sağ tarafından sert bir darbe aldı. Neler olduğunu anlayacak vakti bile olmamıştı. Araba çok sarsılmasa da başı yanındaki cama çarpmış, canını yakmıştı. Arabayı ise durdurabilmişti neyse ki. Eliyle başına dokundu. Canı acımıştı. Hemen üstüne baktı. Bir yerinde bir şey yok gibiydi. Eli karnına giderken bir yandan da emniyet kemerini çözdü. Kalbi sıkışmıştı sanki. Bedeninde herhangi bir acı hissetmek için bakınırken bebeği için endişelendi. Çok kötü bir çarpışma değildi ama ufacık bir şeyden bile etkilenebilirdi belki. Bilemezdi ki. Korkuyla karnını sardı.

Yanına gelen insanları gördü o sırada da. Kapısı açılırken bir adam ona elini uzatmış, iyi olup olmadığını soruyordu. İyiydi. Onlara da başını sallayarak öyle söylese de alnında bir sıcaklık hissetti.

"Alnınız kanıyor, ambulansı aradık. Bana elinizi uzatın."

Güneş, derin bir nefes alıp aynadan kendine baktı. Çok büyük bir kanama değildi ama rahatsız ediciydi. Adama tutunarak arabadan inerken "Çantam. " dedi. "Eşime telefon etmeliyim."

"Biz hallederiz. Hemen alayım."

Oradaki bir kadın arabanın içine uzanıp arka koltuktaki çantayı eline aldı. Güneş'i yoldaki kaldırıma oturturken su şişesi uzattılar. Çantasını aldı. Ateş'i aramak istedi ama şimdi ona ne dese çok heyecanlanacaktı kesin.

Karaca ve Barış (Tutku ve Tehlike Serisi-2)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin