Kutlama

10.2K 652 274
                                    

Merhaba, bence çok keyifli bir bölüm oldu, OYlarınızı bekliyorum.:)

NOT: Cinsel içerikli bir sahnemiz var, rahatsızlık duyacaklar o sahneyi atlayabilir. Baştan uyarıyorum.

NOT-2: Her Çarşamba İnstagram hesabımız da YB'den KESİT yayınlıyorum. Hesabımız:"casablancaninkaleminden"

DİĞER YB haftaya Cuma. Keyifli okumalar. :)

*-*-*-*-*-*-*

Karaca, kadehinden bir yudum alırken bugünün ne kadar güzel geçtiğini düşünüyordu. Yanında duran, sürekli gülen adama ve arkadaşlarına baktı. Ne şanslıydı ama. Bunları hak edecek ne yapmıştı bilmiyordu ama her ne yaptıysa iyi olduğu kesindi. Çok mutluydu. 

Güneş'in "Şahane bir nikah oldu, fotoğraflarınız, her şeyiniz. Balayına ne zaman çıkmayı düşünüyorsunuz?" sorusuyla ikisi de bir anlık duraksadı.

Barış "Onu düşünmedik henüz ama elbette çıkacağız." dedi Karaca'ya bakarak. Tüm bu nikah işleri çok aceleye gelmişti ve balayı düşüncesi aklına bile gelmemişti. Açıkçası Paris de de bir balayı yaptıkları söylenebilirdi. Tabi ki daha rahat bir yer iyi olacaktı. Tercihi Karaca'ya bırakmayı planlıyordu. 

"Nereye gitmek istersin?"

"Bilmiyorum, dünden beri düşünecek çok şey olunca aklıma gelmedi hiç. Ama şöyle sıcak bir yer güzel olurdu. "

Bu mesele de başlangıçta tamamlanmıştı. Yani, fikirler belli olunca yer bulmak çok da zor olmazdı. Karaca ve Barış ayrı ayrı dünyanın başka ülkelerine çok kez gitmiş insanlardı. Bir çoğu yeri bildiklerinden balayı için güzel ve sıcak bir ülke rotası çizmek onlar için zor olmayacaktı ama yine de bir organizasyon yapmaları şarttı. Süresini uzun mu kısa mı tutacaklarınaysa yaşarken karar verirlerdi. 

Güneş "Bu kadar kısa sürede evleneceğinizi tahmin edemezdim, en azından seneye diye düşünüyordum. Gerçi böylesi çok daha iyi oldu." dedi gülerek.

Ateş de eşini onayladı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Ateş de eşini onayladı. "Sizden daha mutlu olduğu kesin. Kendi düğünün de bu kadar gülüyor muydu hatırlamaya çalışıyorum."

"Yapma, kıskanıyor musun?"

"Ne ilgisi var." dedi Ateş. 

 

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Karaca ve Barış (Tutku ve Tehlike Serisi-2)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin