Hisse

8.2K 627 189
                                    


Canlarım bu bölüm geçen bölüme oranla daha kısa oldu ama ben zaten hep bu kadar yazıyordum. Geçen bölüm istisnaydı. 

DİĞER YB Haftaya Cuma, OYlarınızı da eksik etmezseniz çok mutlu olurum. Keyifli okumalar! :)

*-*-*-*-*

Bazen düştüğümüz zamanlar olur. Tüm kapıların yüzümüze kapandığını gördüğümüz, umutsuzca kaybedeceğimizi anladığımız anlar.. Haksızlık desek de, inkar etsek de bir şey olacaksa olur. İyi ya da kötü. Sonrasında ne yapacağımız ise bize kalmıştır. Acı ve ızdırap içinde yerde yatıp göğsümüzdeki son hırıltıyla gökyüzünü mü izleriz yoksa ayağa kalkıp yeniden başlamayı mı tercih ederiz? 

Baran ikincisini yapmıştı. 

Tüm geceyi yatağında geçirdiği bu kadına gelmesini de bu seçim sağlamıştı. Olanlara getirebildiği tek mantıklı açıklama buydu. Ayağa kalkıyordu ve Ahu da karşısına tam bu zamanda çıkmıştı. Dün gece her ikisi içinde bir durak noktasıydı. Bu kadardı. 

Kimi kandırıyordu? Aynadan kendine bakarken dün gecenin işleri çok fena karıştırdığını biliyordu.

Kimi kandırıyordu? Aynadan kendine bakarken dün gecenin işleri çok fena karıştırdığını biliyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Kendine kızgın mıydı emin değildi ama kızgın olmayı dilerdi. Yaptığı yanlıştı. Arkadaş olma fikrine kendini o kadar zorlamıştı ki dün gece kaçınılmaz olmuştu işte. Başından beridir bu arkadaşlığı o istememişti. Bunu Ahu başlatmış ve devamını da o getirmişti. O ise sadece basit bir erkek gibi düşünerek hareket etmişti. Tüm suçu Ahu'ya yıkmıyordu. Aslında ortada bir suçlu da aramıyordu ama.. Ne düşünmesi gerektiğinden emin değildi. 

Toparlanmak için ayağa çabuk kalkmıştı ve başa dönmek istemiyordu. Dün gece olanları kabullenip bundan sonrasına bakmaya odaklanmak daha mantıklıydı. Belindeki havlusuyla beraber banyodan çıktı. Ahu'nun orada olmadığını gördü. En son baktığında yatakta uyuyordu. İçeriden duyduğu sesle bir an önce giyinmeye başladı. Pantolonunu yukarı çekiyordu ki Ahu'nun içeri girmesi bir oldu. 

Genç kadın onu öyle görünce ister istemez başını çevirdi. Sonra bunu yaptığı için güldü ona belli etmeden. Dün geceden sonra buna gerek var mıydı? Yine de dün gece geçmişti. Şu an her ikisi de mantıklı düşüneceği bir vakitteydi. Baran'ın ona bakmasıyla üzerinde sadece çamaşırlarıyla olduğunu hatırladı ama çekinmedi. 

"Su sesini duyunca duşa girdiğini anladım, diğer lavaboya gittim. Aslında sana katılmak isterdim ama sanırım artık dün gece de değiliz." gibisinden bir espri yapmak istese de zamanlaması yanlıştı hiç şüphesiz çünkü Baran'ın elinde gömleğiyle ona olan bakışından da bunu anlaması bir olmuştu. 

 

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Karaca ve Barış (Tutku ve Tehlike Serisi-2)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin