Kutlama

10.8K 704 490
                                    

Çok güzel ve uzun bir bölüm oldu canlarım tam 21 sayfa! dilerim ki beğenir ve OY vermeyi unutmazsınız çünkü gerçekten emek sarf ederek yazıyorum..:)

UYARI!!!!! Bölümde CİNSEL İÇERİKLİ sahnemiz var, rahatsız olanlar için şimdiden uyarıyorum.

Çalan şarkı bence tam Baran'ın şarkısı;)

Diğer YB haftaya Cuma! Keyifli okumalar!

*-*-*-*-*-*

Güneş tatlı bir heyecan içinde hazırlanırken bu gecenin güzel geçeceğine inanıyordu. Ateş, Ahu hakkında öğrendiklerini ona da anlatmış, üzgün ve pişman olduğunu dile getirmişti. Hala daha tam anlamıyla yumuşamış değildi ancak çok yol katettiğini de o biliyordu. En önemlisi onu tanıyordu. Ne kadar sert bir adam olursa olsun içinde büyük bir merhamet barındırıyordu.

"Güneş hazır mısın?"

Dudağındaki ruju parmaklarıyla iyice yedirdi. 

Bugün için düz beyaz ve kısa bir elbise giymişti

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bugün için düz beyaz ve kısa bir elbise giymişti. Beyaz elbiseleri ayrı bir seviyordu. "Hazırım!" diye seslendikten sonra çantasını da alıp aşağı indi. Gecikmiş sayılmazlardı. 

"Beyaz tenli bir kadına beyaz renk nasıl çiğ durmaz anlamış değilim. Her seferinde çok güzel oluyorsun."

"Ben güzelim çünkü."

Ateş yüzünü garip bir ifadeye sokarak güldü. Beyaz renk Güneş'e çok yakışıyordu, aslında her renk ona çok yakışıyordu ama Ateş'e sorsalar o yine de beyaz giymesini istemezdi. Geçen yıl şirketin önünde üzerinde beyaz elbisesiyle vurulan bir Güneş'ten sonra aksini düşünemezdi zaten. Yine de bunu ona da hatırlatmak, can sıkmak istemediğinden ses çıkarmıyordu. 

"Sen de çok yakışıklı görünüyorsun."

Ona teşekkür ettikten sonra evden çıktılar. Eylülün son günleri olmasına rağmen hava hala daha aydınlık ve de sıcaktı. Sabah çok sıkıntılı bir hava vardı ve belli olmuştu sebebi. Ateş üzerindeki ceketi çıkardı. 

 

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Karaca ve Barış (Tutku ve Tehlike Serisi-2)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin