DUYURU+YB'DEN KESIT

10.4K 405 25
                                    

Arkadaşlar çok üzgünüm ki bölüm bu hafta yetişmedi. Hem ben yazamadım hem de şehir dışından gelen arkadaşımın doğum günü için evde değildim. Gerçekten çok üzgünüm. 😔

YENI BÖLÜM PAZARTESI AKSAMI GELECEK.

***Yeni bölümden KESİT: ***

Onu mutfakta sıkıştıran arkadaşına bir sey belli etmemek için çabalamaya devam ediyordu. Lakin Güneş akıllı bir kadındı. Burada dönen şeyleri öğrenmesi uzun sürmezdi.

"Barış'la işleri yoluna koymuş gibisiniz."

"Sayılır."

"Sevinmedim diyemem. Nasıl oldu?"
Kollarını göğsünde kavuşturup Karacanın tatlıları tabaklara koyuşunu izlemeye başladı. Böyle tatlı bir genc kız gibiydi.

"Inanılmaz sıkıntılı ve de zorlu bir süreçti. "

"Dava da gibi konuşuyorsun. "

"O halde çok acı çekip çokça da nefret ettiğimi söyleyebilirim. Tabi bu onun içinde geçerli. "

"Barış'ı senin kadar tanıyorum hemen hemen ben de ama zor bir adam olduğunu herkes bilir. Isin zor ama aşkta kolay değil."

"Zor olan affedebilmek."

"Bir de bana sor. " diyerek ufak bir tebessüm eden Güneş eski günleri düşünmeden edemedi. 1 sene önce Ateş'in geçmişi yüzünden ne kadar zor durumda kalıp kötü şeyler yaşamışlardı. Hale ise tuz biber olmuştu doğrusu. O gunleri hatırlamak ona iyi gelmedi.

"Unutkanlar şanslı, geçmişin karanlık çukurunda yasamak zorunda değiller. "

"Ve hatalarının derdini çekmezler. "

Iki genc arkadaş birbirlerine gülümsedi. Kötü şeyler geçmişte kalmıştı ve tek dilekleri o günleri aramayacak olmalarıydı.
Karaca tatlıları tabaklara koyarken mutfağa Barış girdi. Güneş o girince iceri giderken Karaca'nın heyecanlı haline gülümsemişti.

Barış mutfağına fazlasıyla yakışan kızın yanına geldi. Ince uzun parmaklarına bulaşan kremaları temizlemesini, tabakları ona uzatmasini izledi. Ancak kendini buna fazla kaptırmış olacak ki "Barış?" demesiyle kendine geldi.

"Onlari alayım. "

"Soğuk su bitti. Dondurucudakiler buz kesmiştir değil mi? "

O an ise baska ve beklenmedik bir şey oldu. Barış bir şey demeden yüzüne doğru eğilip dudağına bir öpücük kondurdu.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.






"Buz gibidir. "  derken sesindeki yaramaz ton Karaca'nın aklını başından almış, bedeninde titremeyen hücre bırakmamıştı..

********
Umarım kesiti beğenmişsinizdir. 💕 Sizleri seviyorum. Pazartesi görüşürüz! 😊💝

Karaca ve Barış (Tutku ve Tehlike Serisi-2)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin