25.08.2016

10.3K 707 114
                                    

Canlarım bugün Karne günü!! Umarım hepinizin karnesi çok güzeldir, öyle olmasa bile hiçbir şey sizden önemli değil. Düzene sokmasını bildikten sonra gerisi mühim değil :)

ÖNEMLİ NOT: Hikayemiz 2016 yılında geçiyor, hatırlatma. 

Şarkı çoook güzel. 

Diğer YB haftaya Cuma gelecek, keyifli okumalar, sizden çoooooook OY bekliyorum. :)

*-*-*-*-*

Karaca, uyandığında kendini çok hafif hissediyordu. Hafif, huzurlu ve mutlu. Ancak Barış'ı yanında göremeyince şaşırdı. Başını çevirdiğin de ise odadaki camın önünde durduğunu gördü. Gülümsedi. 

"Günaydın."

"Günaydın. İyi uyudun mu?"

"Mmm. Çok iyi hem de. Çok zinde hissediyorum. Sen?"

"Çoook."

İkisi de güldü. Barış için dünyanın en güzel günüydü dün. Bugün ve sonrasında da onunla dahasını yaşamak istiyordu. Güzel sevgilisinin yüzüne bakmaktan bir an olsun sıkılmıyordu. O yatakta dalgalı saçları yastığına dökülürken, yeni uyanmış haliyle bile insan nasıl bu kadar güzel olmayı başarırdı. 

Aklına bir şey geldi. Dolaba yürüdü ve istediği şeyi bulana kadar aradı. Karaca için bu şahane bir manzaraydı doğrusu çünkü çıplak sırtı çok iştah açıcı görünüyordu. 

"Buldum."

"Ne buldun?"

Barış elindeki fotoğraf makinesiyle ona döndüğünde sevgilisinin şaşırdığını gördü.

"Fotoğraf makinen olduğunu bilmiyordum, bunu hangi ara attın valize?"

"Bilmediğin birkaç numaram daha var."

"Ah, evet. Neydi o?.. Şeyda'nın sergisinde karşılaştığımız günü hatırlıyorum. Senin bir galerin olduğunu söylemişti. Bana ondan hiç bahsetmedin."

"Pek kayda değer şeyler yok. Basit bir hobi. Neyse, gülümse bakalım."

"Beni mi çekeceksin?"

"Evet, hadi. " diye konuştu makineyi kaldırarak. Biraz Karaca'ya yaklaştı ancak genç kız biraz çekinmişti doğrusu. Barış da tam o anı çekti. 

Vay canına

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Vay canına.. 

İnsanın içi gidiyordu. Ondan biraz gülmesini rica etti. Gülerken birkaç pozunu daha çekti. Sonrasında yanına uzanıp kendisiyle beraber çektiğinde ise Karaca'yı epey şaşırtmıştı doğrusu. Genç kız yatakta dönüp onun üzerine uzanırken "Fotoğraf çekilmeyi sevdiğini bilmiyordum." diye mırıldandı.

"Pek sevmiyorum zaten ama seni çekmek göze hitap ediyor. Bunlar bize kalacak."

"Elbette. Ama.." dedi makinenin menüsündeki fotoğraflara bakarken. Çok güzel fotoğraf çekilmişlerdi. "Şunlardan bir iki tanesini belki bir gün bir yere koyarım."

Karaca ve Barış (Tutku ve Tehlike Serisi-2)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin