Vazife

13.7K 819 520
                                    

Merhaba Canlarım sizlere güzel bir yb ve RÖPORTAJ getirdim. 

Evet sevgili @phshavva ile yapmış olduğum Röportajı MUHABBET KUŞU(RÖPORTAJ) hikayesinden okuyabilirsiniz. En son benimki yayınlandı. Benim ve hikayelerimiz hakkında güzel bir sohbet oldu. Okumanızı çok isterim tabi ki ve de görüşlerinizi :) 

 Okumanızı çok isterim tabi ki ve de görüşlerinizi :) 

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Bölüm medyasındaki Video ise Bölüm sonu için

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.



Bölüm medyasındaki Video ise Bölüm sonu için.. 

Diğer YENİ BÖLÜM 18 MAYIS CUMA GELECEK.

Oylarınızı bekliyorum ve İnstagramdaki "Casablancanın Kaleminden" sayfamıza bekliyorum. Keyifli okumalar.:)

*-*-*-*-*-*-*-*

"Seni savunduğum her insana büyük bir utancım var. Bana bıraktığın tek şey bu.."

Öfkeyle edilmiş bu sözler dilden değil yürekten geliyordu ve İdil çektiği hiçbir acının bu sözler kadar ağır olmadığını biliyordu...

Öfke ve hayal kırıklığı ile dolu olan odaya bir an da giren Sezen, Baran'a şaşkınlıkla "Ne yapıyorsun!" diye bağırdı. Karşılığında hiçbir cevap alamasa da ne yaptığı açıktı. İdil'in bitkin ve üzgün görünüşü ama itiraz etmemesi onu daha da endişelendirdi. Birkaç adım atarak Baran'a "Kes şunu." dedi ama aldığı yanıt "Seni de vurmamı istemiyorsan çekil." oldu. 

Hayır hayır hayır. Bu gecenin sonu kanlı bitmeyecekti. Tek adımda İdil'in önüne geçip silahla karşı karşıya kaldı Sezen. Şimdi silah onun göğsündeydi. Kararlı bakışları ağlayan gözlerinin önüne geçmiş, kendini arkadaşı için siper etmişti. 

"Ona dokunamazsın. Dokunmayacaksın."

Silah doğrudan alnına çıkarken yutkunmadan edemedi genç kız. Baran da bir o kadar kararlıydı ve bir yandan İdil'de Sezen'i tutup çekmeye çalışıyordu.

"Çekil şuradan Sezen. Onun derdi benimle."

"Artık durmayacağım. Beni durduramazsın." 

Gülmeden edemedi Sezen. Bu küstahça ve hiçbir şey bilmiyorsun gülüşüydü. Baran'ın sinirlerini bozacak türdendi. "O kadar aptalsın ki.." diye mırıldandı. Yüzündeki gülüş bir an da silindi. 

Karaca ve Barış (Tutku ve Tehlike Serisi-2)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin