elz ej oktešv .3 |všetko je zle 1/3

331 21 1
                                    

Myklo so mnou a celá spotená som sa rýchlo posadila. Náhly pohyb Lokiho zobudil.

,, Opäť si mala nočnú moru v ktorej bol Hlas?" Povedal bez pochybností.

,, Prečo mi čítaš myšlienky? Dohodli sme sa, že to nebudeš robiť! Je mi to nepríjemné, keď ty vidíš do mojej hlavy a ja do tvojej nemôžem." Vyletela som naňho, keďže som bola stále rozrušená zo sna.

,,Nechcem byť protivný, chápem, že to máš ťažké, ale na moju obranu, mohla by si mi vidieť až do jadra duše, kebyže chceš."

,, Vieš, že posledný krát čo som použila schopnosti bolo pri útese. A to kvôli tebe, aby som ťa zachránila, keď si za mnou skočil." Zamračia som sa a odtisla jeho približujúcu sa ruku.

,,Viem. A ty zas vieš, že ťa ľúbim a pozerám sa ti do mysle, aby som ti mohol pomôcť a nevypytovať sa nezmyselné otázky, aby som najprv zistil čo ti je. A ja ti naopak odpoviem na čokoľvek chceš, nemáme čo pred sebou skrývať." Odpovedal Loki naspäť s utrápeným pohľadom. Staral sa o mňa najviac zo všetkých.

,, Prepáč, bolo to iné. Mala som pocit, že tento krát to nebola len moja fantázia." Smutne a zúfalo som sa pozrela na Lokiho. Byť opäť ovládnutá hlasom, nechcela som si tú bolesť ani len predstaviť.

,,Hlavne kľud. Ten zatiaľ vyriešil mnoho vecí. Hlas si dokázala skrotiť. Všemohúca bytosť si nedokázala poradiť s dievčaťom zo zeme a jej priateľmi. Máš sa na koho obrátiť, nemusíš sa báť." Pousmial sa a ja som ho s láskou objala. Vedel ako ma má utešiť.

Vstala som z postele a rýchlo sa prezliekla do prvých teplákov a trička, ktoré som videla. Nevedela som už zaspať... presnejšie...som nechcela zaspať.

V kuchyni som zazrela Clinta. Pripravoval si jeden zo svojich zdravých tanierov plného ovocia a zeleniny. Vždy mu z neho rada odjem, on sa na oko zamračí, zasmeje a ďalej krája suroviny.
Dnes som sa rozhodla, že si uchmatnem zopár bobúľ hrozna. Prisadla som si k pultu z opačnej strany a akonáhle chytal do ruky ďalšie jablko, tá moja sa rýchlo prikradla k tanieru.

Hneď sa však otočil a zamračene povedal. ,,To si nevieš už pripraviť vlastný? Ochutnala si odo mňa už všetky suroviny." Nebolo to naoko, naozaj mu to vadilo. Rýchlo som dala hrozno späť. Jemne pokrútil hlavou a dodal. ,, Prepáč, že som tak vypetel, dnes sa vôbec necítim dobre, hlavu mám ako želé už od rána.

,,Mne prepáč, ozaj ti z neho vždy vyjedam." Povedapa som tichšie...

Dnes kratšia kapitola, v nedeľu môžte očakávať ďalšiu. :D
Zajtra robím a v sobotu idem celý deň oberať jahôdky!😍 Určite budú sladké ako náš Loki. XD

Želám vám príjemný zvyšok dňa!

Vaša Jaimix! :)

Slobodný Väzeň (2.)Where stories live. Discover now