9.Bölüm ~PİÇİZLER VE BOYALILAR~

3.7K 214 73
                                    

Kumsal'dan...

Burnuma kötü bir koku geldiğinde yüzümü buruşturdum. Alesya da kaldığımız için dördümüz de aynı yatakta uyumuştuk. Bir de içtiğimiz için berbat haldeydik. Gece boyu kızlarla donarak uyumaya çalışmıştık. Asena bizi uyutmamıştı. Bütün battaniyeyi kendine sarıp durmuştu.

Sabah kalktığımda da Asena battaniyeye sarılmış bir şekilde üzerimdeydi. "Asena kalkar mısın?" dedim sessizce ama Asena uyanmadığı için kalkmamıştı. Üstüne üstlük bir de ağırdı. Kendimi hafif kaldırdığım da Alesya'nın Asena'nın bacağına sarıldığını gördüm. Alesya'yı öyle gördüğüm de istemsizce kıkırdadım.

Asu'yu ararken sahibi olmayan bir ayak gördüm ve yere baktığımda Asu yerde yatıyordu. Yerde bulduğu çantalardan birine sarılmıştı. Alesya "Bu berbat koku da ne böyle?" diyerek gözlerini açtığında Asena'nın ayağının ağzının dibinde olduğunu görmesiyle Asu'nun üstüne düşmesi bir olmuştu. Asu yerinden sıçrayıp etrafına baktı. Alesya'yı görünce "Ne yapıyorsun?" demişti. Bir yandan gülüp bir yandan sızlanıyordu.

Asena'yı üstümden itip kızların üstüne attım. Asena "Ne oluyor?" dedi şaşkınlıkla. Asena bana baktığın da güldüm. "Herhalde birileri ölmek istiyor." dedi Asena. "Tabii canım tabii." deyip bende o sıra da haykırışlara boğuluyordum ki bir yandan da nefes alamıyordum. Hem gülmem hem öksürmemle bende yatağın diğer tarafına düştüm. Ben düşünce kızlar da gülmeye başlamıştı.

"Kalkalım bence artık." dedim Asena "Bence de kalkalım. Acıktım." deyip kalktı ve koşarak gitti. Asu "Akşam ne oldu bütün kemiklerim ağrıyor." dedi yerinden kalkmaya çalışırken. Alesya "Birbirimizin ırzına geçtik kanka ağrıması ondandır. " dedi gülerek. Asu başladı kahkaha atmaya. Hala sızlanıyordu. Bende yerden kalktım ve elimi yüzümü yıkamaya gittim. Asu'yla Alesya da yatakları topluyorlardı. Yatakları toplamamak için ikisine de odaya girmeden seslendim. "Hadi kızlar gelin Asena'ya bakalım."

Hepimiz aşağı indiğimizde Asena'yı görmemizle şok geçirmemiz bir olmuştu. Kız kendi eviymiş gibi yayılmıştı. Gördüğüm rahatlıkla ağzım neredeyse açık kalmıştı. Dolaptan çikolataları almış, dün aldığımız dondurmalar da yanında televizyonu açmış bisküvisi, sütü, dondurması, çikolatasını almış yiyordu. Tabi bunu diyorum da ardından bende ona katılıyorum. "Bizden habersiz abur cubur yiyorsun demek." dediğimde Asena sırıtmıştı. Asu "Ben de yiyeceğim." deyip Asena'yla aramıza atlamıştı. Alesya tek kalmıştı ve şaşkınca olanları izliyordu. Biz ona bakıp gülerken oda gülmeye başladı. Kızmamıştı aksine mutlu bile olmuştu sanırım. Alesya " Kızlar fazla yemeyin kahvaltı hazırlıyorum şimdi." dedi ve mutfağa yol aldı. Biz Asu'yla "Tamam!" diye bağırdık. Asena tam bir şey söyleyecekken, Alesya'nın mutfağa gidip dolabı açmasıyla kapının çalması bir olmuştu. Kapıdan gelen sesle Asena "Bebeklerim geldi!" diye bağırdı.

"Pizza siparişiniz geldi." diye bağırmıştı kapıdaki kişi. Asena koşarak kapıya gitti. Kapıyı açtığın da on kutu pizzayla karşılaşmıştık. Pizzaları aldığı gibi kapıyı kapadı ve kutuların yanından kafasını çıkararak bize baktı. Asena " Ne? Ne oldu? Niye bakıyorsunuz? Alt tarafı bir pizza siparişi verdim. Bu kadar heyecanlanmanıza gerek yoktu." deyip gülmeye başladı. Alesya da "Neyse en azından bulaşık çıkmayacak." diyerek, gülerek yanımıza geldi. Hemen yemeye başlamıştık. Asena ilk beş kutuyu kendine aldı. Biz Alesya ile birer kutu aldık. Asu'da üç kutu aldı. Hepsini yedikten sonra kalakalmıştık. Sindirmeye çalıştık. Özellikle de Asena. Beş kutu pizza yemişti. Nasıl yedin sen onları? Senin mide nereye uzanıyor? Nasıl sığdırdın? Kafam da hala delice sorular vardı. Asu "Kızlar ben çok sıkıldım hadi biraz dışarı çıkalım. Önce Alesya'nın kıyafetlerini karıştıralım, sonra da biraz bakım yapar, dışarı çıkarız ne dersiniz?" dedi. Alesya "Çok iyi fikir. Hadi kalkın kıyafetlerin yanına." dediğinde ellerimi birbirine sürterek heyecanla koşmuştum.

PSİKOZLARHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin