79.rész

1.5K 60 0
                                    

Épphogy felkelt a nap, de Shawn már az ajtóm előtt járt. Gyorsan benyitott és felém közelített. Leült az ágyam széléhez és mellkasomra dőlt. Simogatni kezdtem a haját.
- Tudtál pihenni?- kérdezte.
- Nem igazán. Egész este nem tudtam aludni- mosolyogtam rá fáradtan- és te?
- Hasonló, csak én az öcséid miatt nem tudtam.
- Az öcséim? Mit csináltál te velük?- csodálkoztam el.
- Nálatok aludtam. Amúgy úgy volt, hogy anyáékkal megyek egy hotelbe, de a te anyud mondta, hogy menjek velük hozzád. És akkor Adam, meg David anyuddal aludt a te szobádba, én pedig Markkal kint a nappaliban. De az éjszaka közepén kijött Adam meg David is, és bombáztak a kérdéseikkel. Esküszöm úgy éreztem magam mint egy quiz műsorban. De amúgy nagyon aranyosak- mesélte.
- Wow, ha valaki azt mondja nekem 1 éve, hogy Shawn Mendes az öcséimmel fog aludni a nappaliban, akkor 100% kinevetem. Kár, hogy nem lehettem ott.
- De ma hazajöhetsz végre- újjongot.
- Alig várom már, annyira nyomasztó ez a hely- néztem körül undorodva.
Ma még volt pár vizsgálat, de valóban haza mehettem. A kórházban egy örökké valóság volt várakozni, úgyhogy örültem, hogy végre haza mehetek. Shawn segített bepakolni a sportáskába, amit anya hozott tegnap. Ismét Shawn volt a sofőröm, de most amúgy sem tudtam volna vezetni, ugyanis tuti, hogy karamboloztam volna. Otthon anyáék már vártak rám egy jó nagy adag levessel. Persze semmi étvágyam nem volt. Lezuhanyoztam majd visszamentem a konyhába a többiekez.
- Gyere enni- mondta anya és leültetett az asztalhoz Shawn mellé.
Nem válaszoltam, csak kedvetlenül leültem. Anya szedett nekem egy nagy tányérral. Mindenki elkezdett enni, kivéve én. Semmi étvágyam nem volt, azok után ami történt. Shawn önfeletten csevegett az öcséimmel, anya pedig mosolyogva nézte őket.
- Miért nem eszel?- kérdezte anya.
- Nem vagyok éhes- feleltem.
- Mikor ettél utoljára?- kérdezte aggódva.
- 3 napja- válaszoltam olyan halkan, hogy még én is alig hallottam.
- Lily, muszáj enned- mondta anya és a kanalamat a kezébe vette.
- De nem vagyok éhes- tiltakoztam mikor a kanalat a számba akarta nyomni.
- Kérlek, nem akarom, hogy az legyen mint régen- mondta és a szemében könnycseppek gyülekeztek.
- Nem lesz az... csak... most tényleg nem vagyok éhes- és én is elsírtam magam mikor megláttam, hogy ő is sír. Shawn megfogta velem, és szimpátiából ő sem evett tovább.

A sztár élete: BEFEJEZVEWhere stories live. Discover now