48.rész

1.9K 67 0
                                    

A lányok még mindig nem keltek fel amikor hazaértünk ezért kitaláltunk valamit. Két pohár vízért mentünk a konyhába és besiettünk a szobába. Gabi videózni kezdett míg a kezébe adtam a poharat és bele mosolyogtam a kamerába.
- 3...2...1...- suttogtuk egyszerre majd felkiáltottunk: Jó reggelt!
Mind a ketten felriadtak és leestek az ágyról. Már annyira nevettünk, hogy könnyek gyűltek a szemünkbe. Persze a két lány értetlenül nézett ránk, hogy ezt mégis miért kellett. Gabi az egészet felvette videóra amit 6szor néztünk vissza utána ugyanúgy nevetve.
Lezuhanyoztam és valami kényelmesre váltottam, majd helyet cseréltem Gabival aki eddig a kanapén hevert. A lányok épp müzlit ettek amikor kiértem és valami borzalmas sorozatot néztek. Nem is értem, hogy tudtak rajta nevetni, de én is csatlakoztam hozzájuk. Lassacskán elmentek én pedig bepakoltam a bőröndömbe és hívtam egy taxit. Egy magas nyakú fehér pántos toppot, fekete alapon fehér csikós hosszú elegáns gatyát és a fekete vans cipőmet vettem fel. A táskámba még bedobtam egy mustársárga kardigánt és egy plusz zoknit hátha a repülőn hideg lesz. Raktam magamra egy kis sminket, hogy azért nézzek ki valahogy. Mire felöltöztem a taxi már meg is érkezett. A repülőtéren millióan voltak és az a 2 órás várakozás örökkévalóságnak tűnt. Egy kisebb csoport jött oda hozzám aminek nagyon örültem. Olyan aranyosak voltak és mindenki kért egy-egy képet tőlem. Majd mind mindig, beszélgetni kezdtem velük. Megkérdeztem, hogy ki hova megy, miért és ilyenek. Beszélgettünk, még a következő munkáimról is amit persze nem árultam el csak körbe írtam. Figyelmesen hallgattak és mindenki boldognak tűnt. Hirtelen a tömeg egyre és egyre nagyobb lett. Már az utolsó felszólítás volt a beszállásra, de a nagy tömeg miatt meg sem tudtam mozdulni. Majd egy erősebb fiú kirántott a tömegből.
- Huh, köszi- hálálkodtam neki.
- Láttam, hogy segítségre van szükségét- vonta meg a vállát lazán- ne siess!
- Ja, tényleg- eszméltem fel és futni kezdtem.
Futás közben még hátra fordultam és intettem a fiúnak. A repülőn ismét a hányinger kerülgetett és egy elég goromba férfi ült mellettem aki nem segítette a helyzetet.

A sztár élete: BEFEJEZVEWhere stories live. Discover now