84.rész

1.4K 60 0
                                    

Én is gyorsan össze pakoltam pár cuccot egy kis bőröndbe és már mehettünk is. Mivel itt LA-ban még mindig 24 fok van novemberben ezért lengén öltöztem, de vittem magammal egy rózsaszín kapátot, mert magyarországon viszont nagyon hideg van ilyenkor. Eléggé késésben voltunk miattam mivel mindenképpen be akartam fonni a hajam, de elcsesztem kétszer is, de a harmadik alkotásom lett a legjobb. Csak kár, hogy fél órás késéssel indultunk. Shawn sofőrje és Jake már várt ránk odakint. Gyorsan behuppantunk az autóba és sűrűn bocsánatot kertünk tőlük a késésért. A reptér tele volt rajongókkal és ez volt az eslő alkalom a baba elvesztése óta, hogy emberek között vagyok. Mindenkitől vegighallgattam, hogy mennyire sajnálják, hogy elvetéltem. Persze nagyon cukik voltak, csak már el akartam felejteni ezt az egészet és tovább lépni, ami nem egy könnyű dolog.
- Jól vagy?- kérdezte Shawn mikor végzett a képek készítésével.
- Igen csak... mindenki az elvesztett babára emlékesztet és én nem akarok erre gondolni, boldog akarok lenni Shawn- mondtam neki őszintén.
Nem mondott semmit csak leült egy székre és az ölébe húzott. Tanulmányozni kezdtem az arcát mikor észre vettem rajta egy vágást.
- Hát ez meg mi?- kérdeztem és végigsimitottam rajta az ujjam.
- Gyerekkoromban elvágtam magam egy borotvával- nevette el magát.
- Jó mély ez a seb- vizsgálgattam még mindig.
- Ja, eléggé fájt is, de most úgy nézek ki vele mint egy rokker- viccelődött.
- Valóban- mondtam és elnevettem magam.
Ekkor Jake jelent meg előttünk.
- Lily itt a géped, nem hallottad?- kérdezte Jake.
- Tényleg?- lepődtem meg mert nem is hallottam- rohanok.
Ekkor gyorsan felpattantam Shawn öléből és elszaladtam onnan. Út közben eszembe jutott, hogy el sem köszöntem tőlük, úgyhogy gyorsan vissza futottam.
- Bocsika- mondtam és adtam egy csókot Shawnnak.
Mikor elhúzódtam tőle ismét magához rántott és megcsókolt. Ezek után még megöleltem Jaket és rohantam tovább a repülőhöz.

A sztár élete: BEFEJEZVEWhere stories live. Discover now