41.rész

2K 74 0
                                    

- Köszi Jake- mondtam Shawn testőrének.
- Mit köszönsz?- kérdezte értetlenül
- Hogy rám is vigyáztál még akkor is ha nem kellett volna- mondtam neki és gyorsan megöleltem. Még vissza sem tudott ölelni, de én már le is pattantam róla.
- Nincs mit kölyök- nevetett fel és gyengéden meglökte a vállam.
Kiment előttem az ajtón és hangos sikoltozásf hallottam meg. Jake láttán  a fanok azt hitték, hogy Shawn érkezik, de csalódniuk kellett. Persze rögtön elkeztek pleatykákni, ahogy hallottam. A taxi már várt, úgyhogy gyorsan beugrottam és bemontam a címem.
A kocsiban zavaros gondolatok kavarottak bennem. Most akkor komolyan együtt vagyok Shawn Mendesszel? El sem hiszem. De pedig igaz. Ma is megmondta Jakenek. De mivan ha csak azt akarja? Akkor nem jött volna velem össze csak eldobott volna. Nem is tudom. A taxi lelassított és a házam elé ért. Kifizettem az utat majd kiugrottam az autóból. A házba beérve az öcséim hangos kiabálása fogadott.
- Szia drágám, kérsz reggelit?- kérdezte anya mikor megpillantott.
- Nem köszönöm, már reggeliztem. Lezuhanyzom aztán segítek elpakolni- mondtam és felsiettem a lépcsőn.
A fürdőszobába mentem és levettem a Shawntól kapott pólót, majd a nadrágomat. Beálltam a zuhany alá és elindítottam a vizet. A hideg cseppek a bőrömhoz értek amitől libabőrös lettem. Vártam kicsit, hogy felmelegedjen a víz, majd tisztálkodni kezdtem. Miután végeztem egy fehér törölközőt csavartam magam köré és a tükörbe meredtem. Tényleg szép vagyok? Vagyok annyira szép, hogy Shawn Mendesszel járjak? Ezek szerint, úgy látszik vagyok. A szobámba mentem és felvettem egy szürke rövid melegítő alsót és egy fehér crop topot.
Mikor a konyhába értem a többiek éppen végeztek a reggelizéssel. Összeszedtem a tányérokat és mosogatni kezdtem mikor anya jelent meg mellettem.
- Szóval mi történt?- kérdezte kíváncsian.
- Semmi extra. A Sziget Fesztivál amúgy nagyon jó volt. Nagyon élveztem. Aztán Shawnnal mentem a hotelébe és ott aludtam- meséltem neki
- És lefeküdtetek?- kérdezte anya csodálkozva.
- Nem dehogy. Vagyis már éppen készültünk rá, de nem bírtam megtenni- az utolsó szavakat szinte suttogtam.
- Megértelek- mondta és megsimogatta a karom.
- Csak attól félek ha nem adom meg neki hamar amit szeretne, elhagy- vallottam be őszintén.
- Ha emiatt elhagy akkor jó nagy barom. Akkor igazándiból meg sem érdemel- válaszolta anya és egyedül hagyott a konyhába.

A sztár élete: BEFEJEZVEWhere stories live. Discover now