54.rész

1.8K 79 0
                                    

Shawnnak 2 fürdőszobábája is van szóval egyszerre le is tudtunk zuhanyozni. A bőröndömből kivettem egy fehér calvin klein fehérneműszettet és egy fekete melegítőt majd a fürdőbe mentem. Levettem a piszkos ruhámat és a földre dobtam majd konytba fogtam a hajam. Vettem egy gyors zuhanyt majd megtörölköztem a Shawntól kapott törölközövel. Kiengedtem a hajam és megfésülködtem és már kész is voltam. Kiléptem az ajtón és Shawn és pont akkor jött ki a másik fürdőből félmeztelenül.
- Hol tudom kimosni a ruhákat?- kérdeztem tőle és nem tudtam levenni a szemem a meztelen felső testéről.
- Arra van a mosógép- mutatott balra én pedig visszamentem a ruhákért, akárcsak Shawn.
Dedobtuk a ruhákat a gépbe és arra vártam, hogy elindítsa, de nem tette.
- Nem indítod el?- kérdeztem tőle
- Hát nem igazán tudom, hogy hogyan működik- vakarta meg a halántékát.
- Oké, megmutatom- mosolyogtam rá és megmutattam neki, hogy hogyan működik a mosógép.
Majd a nappaliba mentünk és a kanapé előtt folytattuk a pizzásást. A tévében éppen az egyik kedvenc filmem ment az Igazából Szerelem, úgyhogy megkértem Shawnt, hogy nézzük ezt. Majd átkarolta a derekam én pedig hozzábújtam. A szemem már egyre nehezebben maradt nyitva és már a filmre sem tudtam koncentrálni.
- Hány óra van?- kérdeztem Shawntól
- 2 óra- felelte és ásított egy hatalmasat- gyere menjünk fel aludni a hálóba- mondta és felpattant majd felém nyújtotta a kezét.
- Oké- feleltem és megdörzsöltem a szemem majd Shawn felhúzott a kanapéról.
Szerintem a hálószoba fele menet elaludtam, ugyanis nem tudom, hogy kerültem az ágyba Shawn karjai közé. Nem gondolkoztam ezen sokat, mert rögtön bealudtam.

A sztár élete: BEFEJEZVEWhere stories live. Discover now