75.rész

1.5K 56 0
                                    

Annyira össze vagyok zavarodva. Mi történt? Mit rontottam el? Azt hittem, hogy minden rendben van. Az életem végre egyszer jó úton haladt, és az élet megáldott egy gyerekkel. De most mégis elveszi tőlem. Vagyon miért? Mit tettem? Én mindent rendben csináltam. Mindenkivel kedves vagyok és megértő. Vagy vajon mégsem. Azért veszi el tőlem a babámat, mert először nem akartam. Mert teherként tekintettem erre a csodára. De mostmár akarom! Akarom mint mindennél jobban. Anya akarok lenni. Az ő anyja. A gyermekem anyja.
Nem tudom mennyi ideje üldögéltem a konyhapadlón, de hallottam, hogy a bejárati ajtó kivágódott. Shawn jelent meg a konyhába. Miután megérkezett minden olyan volt mintha lassított felvételben lett volna. Shawn felkapott és ki sietett az ajtón. Még több könny csordult ki a szememből és a mellkasára hajtottam a fejem. Beültünk egy kocsiba ahol ott volt Andrew és Jake is. Shawn az ölébe tett és letörölte az arcomról a könnyeimet. Láttam rajta, hogy nagyon nehezen tudja visszatartani az érzelmeit, de mégis ezt tette. Lehunytam a szememet és hagytam, hogy Shawn ide-oda rakjon. Annyira sokkos állapotban voltam, hogy nem is emlékszem, hogy mi történt csak arra, hogy a fehér ágyon a fehér szobában fekszem és a doktor mondja, hogy mi történt.
- Ön sajnos méhnyak elégtelenségben szenvedett. A méhnyak-elégtelenség lehet elsődleges, amikor a méhszáj tünetmentes megnyílása már az első terhesség során, jellemzően a 20. hét körül jelentkezik. Másodlagos a méhnyak-elégtelenség, ha a méhnyak záróizmainak sérülése egy korábbi szülés vagy nem szakszerűen végzett terhesség-megszakítása során elszenvedett méhnyak-sérülés következménye.
Szóval az én hibám. Ez mostmár biztos. Az orvos kiment a szobából, és Shawnos fordultam.
- Az én hibám az egész- zokogtam kétségbe esetten.
- Dehogy a te hibád- mondta rekedt hangon és leült mellém az ágyra.
- De. Ez azért történt, mert nem akartam először.
- Ne mondj ilyeneket- mondta és egy könycsepp gurult végig az arcán.
- De...- kezdtem bele, de elhallgatott.
- Figylej, semmi baj nem lesz. Átvészeljük ezt. Együtt.
- Ne mond mindig azt, hogy minden rendben lesz, mert nem! Ez nem igaz! Vannak olyan helyzetek ahol igenis baj van, és nem lehet elmenni mellette- csattantam fel.
- Tudom, Lily. Tudom- sóhajtott fel- csak meg akarlak nyugtatni.
- Ne haragudj, de annyira nehéz ez- szipogtam.
- Igen... Tényleg az- suttogta Shawn és lefeküdt mellém.

A sztár élete: BEFEJEZVEWhere stories live. Discover now