52.rész

1.8K 71 0
                                    

Nem volt bent senki, csak egy pénztáros aki rögtön felugrott a helyéről mikor meglátott minket. Shawn elvett egy kosarat és a polcok között kezdtünk el sétálni. Mikor végeztünk a kosár már teljesen tele volt és a pénztár fele indultunk. A pénztárcámért nyúltam de Shawn gyorsabb volt. Két nagy zacskó telt meg, de Shawn ismételten nem engedte, hogy vigyem. Bepattantunk a kocsiba és bekapcsoltam a rádiót. Éppen Shawn egyik zenéje ment és full hangerőre tekertem és énekelni kezdtem. Elővettem a telefonom és a snapchaten videozni kezdtem szelfi módban.
- I know I can treat you better, than he can- énekeltünk egyszerre.
Nevetve abbahagytam a vidozast és kitettem a sztorimba. Megpusziltam az arcát mire megfogta a kezem. Már meg is érkeztünk a ház elé és szorosan magamhoz húztam Shawnt és úgy léptünk be a házba. A konyhába letette a szatyrokat én pedig felültem a konyhapultra. A lábam közé állt én pedig hevesen megcsókoltam. Magához vonta a csipőm és a hajába túrtam. Shawn hál istennek tudta, hogy ennél tovább nem fogunk menni úgyhogy lassan elhúzódott tőlem és le segített a pultról.
- Oké, akkor mutatom, hogy neked mi a dolgod amíg én ezt csinálom- mondtam Shawnnak, de mivel nem válaszolt ezért hátra fordultam és láttam, hogy fotózgat engem.
- Shawn nemár- nevettem fel és eltakartam az arcom- ne fotózz már.
- Én nem fotózlak, csak insta liveolok- nevetett fel és megmutatta a képernyőét.
A mellkasára dőltem és együtt nézegettünk a kommenteket. Néhány kommenten elmosolyodtam és hallgattam ahogy Shawn válaszol a kérdésekre. Majd letette a telefont a konyapultra és továbbra is livolt.
- Na skacok most egy izgalmas sütés szemtanúi lesztek- mondta Shawn és érdeklődve nézett, hogy mit kell csinálnia.

A sztár élete: BEFEJEZVEWhere stories live. Discover now