109.rész

1.3K 42 0
                                    

1 hónappal később, újévkor:

A reggelem a varrónőnél kezdtem, hisz este Shawn fellép Dick Clark újévi buliján utána pedig megyünk bulizni, úgyhogy jól kell kinéznem. Egy szép ezüst mini hosszú ujjú ruhában leszek aminek a bal oldala fel van vágva és így egy szép kilátás kerül a combomra, ehez egy hozzá illő cipőt kaptam. Brian, a menedzserem időközben annyi melót szervezett, hogy alig látok ki belőle, de élvezem. Szerzett még nekem 2 testőrt Joet és Liemet, egy fodrászt Susant és egy külön sminkest is, Tracyt. Sajnos Shawnnal egyre kevesebbet találkozunk a sok munkám miatt és az újdonsült menedzserem miatt aki mindenhova velem jön akárcsak a 2 testőröm. Egyre több helyre hívnak ahozva nem mindig van lehetőségem Shawnt is vinni. De hál istennek ma végre együtt leszünk.

📞
- Szia Brian, mikorra megyünk a helyszínre?- kérdeztem és beugrottam az autómba.
- 6ra gyere Susan munkahelyére és hozd magaddal a ruhát is, mert onnan megyünk. 8ra már ott kell lenni- mondta lihegve.
- Te sportolsz?- lepődtem meg.
- Igen, csomó fotós lesz ott és valószínűleg én is benne leszek a képeken, úgyhogy próbálom magam kicsit összeszedni- lihegte el- és talán még valami csajt is összeszedek.
- Hajrá- röhögtem ki, majd kinyomtam a hívást.
📞

Most kivételesen nem reggel mentem Mikehoz és nem is a kondiba, mert mára nem nyitották ki. Gabiék újdonsült hazához mentem ahol azt hittem, hogy nem lesznek olyan komoly felszerelések mint a kondiba, de tévedtem. Mikenak van egy külön szobája, ahol edzenek Gabival. Miután lenyomtuk a 2 órás ezdést (!!!!) jöhetett a közös kajálás. Persze ezt a szép dolgot is el tudták rontani az undorító szerelmeskedésükkel, mert szinte egymás szájából ették ki az ételt. 3 óra fele járhatott mikor haza indultam. Úgy döntöttem, hogy felhívom Shawnt, mert ma még nem is beszéltünk, de kinyomott. Kicsit rosszul esett, de úgy voltam vele, hogy biztos már próbálnak az esti koncertre. Mikor hazaértem vettem egy fürdőt és konkrétan nem csináltam semmit. Annyira örültem, hogy végre pihenhetek egy pár órát.

A sztár élete: BEFEJEZVEWhere stories live. Discover now