71.rész

1.5K 59 0
                                    

Reggel Shawn szinte könyörgött, hogy menjünk el orvoshoz. Végül beleegyeztem. Shawn még megreggelizett és elkészültünk majd indultunk is. Ő vezette az én kocsimat ami elég fura látvány volt.
- Te meg mit mosolyogsz?- kérdezte miközben elindultunk a kocsival.
- Furán nézel ki a kocsimba, olyan kicsinek tűnsz benne- nevettem fel mire ő is nevetett.
A kórházban bejelentkeztünk és helyet foglaltunk a padoknál. Nem is kellett sokat várni mire szólították a nevemet. Shawn adott egy biztató puszit és már be is léptem a fehér szobába. A doktor úr megkérdezte, hogy mi a bajom és írkált valamit a füzetébe. Majd végül azt mondta, hogy vizelet mintát és vért is kell venni. Miután ezek megtörténtek a doktor eltűnt az asszisztensével együtt. Már épp aggódni kezdtem, hogy mi tart ennyi ideig, de betoppantak az ajtón. Az arcokról semmit sem lehetett leolvasni, úgyhogy várnom kellett míg elmondják, hogy mi a bajom.
- Gratulálok, ön terhes!- szólaltam meg végül az orvos.
Hirtelen fel sem fogtam, hogy mit mondott. Kicsit gondolkoznom kellett mert utána olyan volt mintha valami másik nyelven beszélne. Teljesen összezavarodtam. Nem értettem, hogy ez hogyan lehetséges, hisz Shawnnal kb. 2 hete feküdtem le először.
- Micsoda?- nyögtem ki nehezen.
- Ön terhes- ismételte meg az orvos- a baba 2 hetes jelenleg és úgy látszik minden rendben van. Ezért lett rosszul az elmúlt napokban. Nem kell aggódni.
De én igenis. A karrierem most kezd beindulni. Egyre több munkám van. Na és Shawn... ezt nem tehetem meg vele. Ezzel most mindent elrontanék. Most éli az életet. Vagyon mit szólna? Kiakadna? Vagy örülne? Nem hiszem. Sajnos újabb beteg érkezett meg és nekem mennem kellett. Az ajtón ugyan lassan léptem ki, hogy észre sem lehetett venni, hogy mozgok. Majd egyszer csak Shawn elé léptem aki rögtön felugrott a padról.
- Na?- kíváncsísgodott.
Kinyitottam a szám, de egy hang sem jött ki belőle. Nem tudtam mit mondani. Nem is tudtam, hogy mit gondoljak. Felhúzta a szemöldökét és a kérdésre várta a választ.
- Baj van?- tett fel egy újabb kérdést.
- Asszem- válaszoltam nehezen.
Ezzel nem igazán elégítettem ki és még jobban aggódni kezdett.
- Mond már, mindjárt megőrülök- sürgetett.
Összeszedtem magam és kerek perec kimondtam.

A sztár élete: BEFEJEZVEWhere stories live. Discover now