102.rész

1.3K 45 0
                                    

Lauren állt az ajtó mögött egy gyerekkel a kezében. Úgy dobogott a szívem és fogalmam sem volt, hogy mi fog történni ez után.
- Szóval igaz...- suttogta először Shawn.
- Figylej, megmagyarázom- kezdett rögtön magyarázkodni.
- Mit magyarázol meg ezen? Megcsaltál! Akkor amikor a legnagyobb szükségem lett volna rád. Szerelmes voltam beléd Lauren. Te voltál az első szerelmem, tudod ezt? Veled csókoloztam először, veled feküdtem le először és te átkurtál. Szóval ezért szakítottál velem. Nem is értettem, hogy miért csináltad, de mostmár tudom. Mostmár minden olyan tisza. Nem adtam meg neked mindent? Vagy esetleg nem tudtál volna szólni, hogy valami baj van a kapcsolatban?- kiáltott ezt mind az arcába.
Ettől a vallomástól nagyon rosszul éreztem magam, mert úgy beszélt mintha még mindig szerelmes lenne belé.
Lauren meg sem tudott szólalni, csak tátogott és könnyek jöttek ki a szeméből.
- Ki van ott?- hallottunk egy férfi hangot bentről.
Ekkor egy magas szőke hajú férfi lépett az ajtóhoz és átkarolta Lauren derekát. Ekkor Shawn láugrott a férfire ami nagy ordítás követett.
- Shawn!- kiáltottuk fel egyszerre Laurennel.
A férfi orra már vérzett, úgyhogy úgy éreztem, hogy közbe kell lépnem. Megpróbáltam Shawnt lerángatni a férfiról, de a nagy lendületben ellökött amitől a földre estem. Rögtön leállt és felém futott. Most úgy éreztem magam mint Shawn egyik videoklippjében a Treat You Better-ben, csak itt nem igazán Shawn volt a jófiú.
- Jól vagy?- kérdezte Shawn kétségbeesett hangon.
Bólintottam egyet bár a csuklom kicsit fájt, de úgy éreztem, hogy nem ez a legnagyobb probléma most. Gyorsan felpattantam és sétálni kezdtem, de fogalmam sem volt, hogy merre csak sétáltam.
- Ne haragudj Lily, nem akartam- loholt utánam Shawn.
- Nem ezért haragszom rád, hanem azért mert idejössz és jelenetet rendezel és úgy csinálsz mintha még mindig szerelmes lennél belé miközben itt vagyok melletted, a mostani barátnőd- keltem ki én is magamból.
- Tudom, és ne haragudj csak teljesen elszállt az agyam. Hova mész?- kérdezte idegesen.
- Nem tudom, el innen- kiáltottam rá.
- Szállj be a kocsiba- parancsolt rám.
- Oké, de csak azért szállok be, hogy a reptérre vigyél, onnan meg haza megyek.
- Rendben- suttogta és a kocsi felé indultunk.

A sztár élete: BEFEJEZVEWhere stories live. Discover now