Készülődés:

2K 74 0
                                    

Tessa és Jacob fél 6kor jöttek át. Jacob a nappaliba maradt a családommal amíg mi a szobámba mentünk és készülődtünk. Tessa egy fekete csipkés bodyt, egy farmer szakadt sortot, fekete övet és egy fekete vans cipőt vett fel. A haját sima kotyba kötötte.
- Meg tudnád csinálni te a sminkem?- kérdezte Tessa miközben csinálta a haját.
- Persze- örültem meg hirtelen.
A szemét sima füstösre csináltam egy szép kis tus vonallal. A száját pirosra festettem és az arccsontjára és az orrára highlightert tettem. Aztán, hogy kicsit felspékeljük a look-ot csillogós gyögyöket ragasztottam a highlightere felé.
Aztán én következtem. Egy fekete átlátszó felsőt vettem fel ami alá vettem egy fekete bralettet. Fekete szakadt sortot vettem fel hozzá a magasszárú convers fekete cipőmmel. A hajamat  kettő parketta fonásba csináltam, de nem az egészet fontam be, csak a fejem tetején.
- Akkor most te csináld meg az én sminkem- mondtam és atnyújtottam a baratnomnek a sminktáskám.
A szememet sötétbarnára csinálta meg és csillogós glittert tett a szemem alá és a belsejébe. Az én arcomat is telekente highlighterrel csak úgy mint én az övet. Végül egy csillogós szájfényt tett a számra. 
Nagyon meg voltunk elégedve magunkkal úgyhogy csináltunk pár szelfit amit insta sztoriba ki is tettünk. Jacob majdnem elájult amikor meglátta a gyönyörű menyasszonyát lejönni a lépcsőn. Olyan aranyosak voltak. Jacob a magasba emelte Tessát aki kapálózott, hogy tegye le. Majd Jacob leeresztette és megcsókolta. Anya odaadta a kocsiját mára amit Jacob vezetett ugyanis megígérte, hogy nem fog inni. Mi sajnos Tessával ezt nem tudtuk megígérni.
Tessa az anyósülésre ült Jacob mellé. Az út során Jacob leeresztette a jobb karját amibe Tessa rögtön belekarolt. Annyira hiányzik nekem is valami ilyesmi. Én is szeretnék így szeretni valakit mint ők egymást. Majd egyszer csak Jacob leparkolt a sok autó mellé és tudtam, hogy megérkeztünk.

A sztár élete: BEFEJEZVEWhere stories live. Discover now