4.rész

3.2K 117 0
                                    

A lányok egyesével kezdtek el ugrálni a zenére. Aztán Taylor előkapott egy sminktáskát a táskájából.
- Nem úgy volt, hogy medencés buli lesz?- kérdeztem értetlenül
- Dehogynem, de attól még jól kell kinéznünk- nevetett fel Taylor
A többiek mind beleegyező bólintással támogatták Taylor ötletét.
Gabi mondta, hogy kisminkel engem, mert én állítólag rosszul sminkelek. Kicsit megsértett, de nem vitatkozhattam vele mivel igaza van. A rúzsom ugyan olyan volt mint a piros bikinim, a szememen pedig egy sima tus volt és szempillaspirál. A derékig erő hajamat kiengedve hagytam. Mindenki csodásan nézett ki.
8 óra van és indulásra készen álltunk. Hívtunk egy taxit ami 10 perc múlva meg is érkezett. Nagyon izgatott voltam. Még sosem találkoztam ilyen híres emberrel. Mikor a kocsi megállt megpillantottunk egy hatalmas házat. Nem tudom, hogy ez az ő haza vagy valaki más házát bérelték ki, de jó nagy. Az ajtó nyitva volt. Mikor beléptünk hatalmas tömeget pillantottunk meg. A zene hangos volt és az emberek még hangosabban próbáltak beszélni. Még el sem indultunk befelé de Gabi hangosan felkiáltott:
- Shawn!- a szívem kihagyott egy dobbantást mikor Gabi kimondta ezt a nevet.
Mikor felnéztem Shawn épp Gabi felé sietett. El sem hiszem. 2 méterrel állt előttem a kedvenc énekesem. És élőben még jobban néz ki. Átkarolta Gabit majd felénk pillantott. Először Tessát mutatta be aztán Taylor és Shawn egymásra néztek és nevetve megállapították, hogy ismerik egymást.
Aztán rajtam állapodott meg a szeme. Elállt a lélegzetem mikor megfogta a kezem.
- Lily vagyok- mutatkoztam be neki
- Igen, tudom- mosolygott rám. Miaz, hogy tudja? Látott már engem?- Én pedig Shawn vagyok
- Én meg ezt tudom- mosolyogtam rá és majdnem össze estem.
- Örülök, hogy eljöttél- mondta olyan halkan, hogy alig hallottam és megsimogatta a vállam majd elment mellettem.
A lányok sikitozva odajöttek hozzám, én pedig meg sem tudtam mozdulni. Aztán mikor realizáltam, hogy mi is történt majdnem elájultam. Ezek után nem is tudták volna letörölni a mosolyt az arcomról.
A konyhába töltöttünk magunknak egy pohár bort és elvegyültünk. Éppen egy Nate nevű fiúval beszélgettem mikor Shawn hangját hallottam.

A sztár élete: BEFEJEZVEOn viuen les histories. Descobreix ara