Egy rémalom:

2.3K 84 0
                                    

Ismét a régi házban találtam magam a régi bútorokkal együtt. Nem értem, hogy hogy kerülök ide. A bejárati ajtóhoz rohantam és ki akartam szabadulni innen, de be volt zárva. Ekkor apám szörnyű hangját hallottam a hátam mögül. A lépései egyre hangosabbak voltak és egyre közelebb került hozzám. Zokogva lerogytam az ajtó elé és meg sem tudtam szólalni. Majd a piás üveggel megdobott ami széttört rajtam és a szilánkok beleálltak a bőrömbe. Majd elém lépett és megütött. A saját vérem ízét éreztem a számban és kaptam még egy ütést. A kanapéra dobott és üvölteni kezdett velem. A szavak amiket mondott nem volt semmi értelme. Levette az övét majd a gatyája gombját kezdte kigombolni. Ekkor megjött a hangom és hangosan ordítani kezdtem.
- Ne, ne apa ne csináltad ezt kérlek- kiáltottam torkom szakattából.
Az apám csak rám mosolygott és folytatta, de ekkor a képe homályossá vált és Shawn arcát pillantottam meg.
- Lily, kelj fel- kiáltotta az arcomba.
Annyira örültem, hogy ott van mellettem és gyorsan megöleltem.
- Shawn- zokogtam a vállán- olyan rég nem volt ilyen álmom. Ilyen.. rémálmom.
- Semmi baj. Shh- próbált megnyugtatni- mi történt?- kérdezte és még mindig szorosan öleltem.
- Apám volt ott.. és..- újra elkezdtem zokogni.
- Nem baj, nincsen semmi baj. Biztonságban vagy, az apád messze messze van innen. Biztonságban vagy- ismételgette és a hátamat simogatta.
Lassan eltávolodtam tőle és ismét rosszul éreztem magam, hogy ilyen helyzetbe kényszerítettem.
- Ne haragudj- mondtam és felálltam az ágyból- nem tudom, hogy miért akarsz velem lenni, de megértem ha most vissza hátrálsz.
- Lily ne csináld- Shawn mellém állt és megfogta a kezem- te úgy vagy tökéletes ahogy vagy. Semmi sem fog elriasztani tőled- mondta gyengéd hangon és a hüvelyik ujjával megsimogatta a kézfejem.
Egy gyors "köszi puszit" akartam nyomni az arcára, de hirtelen belefordult és megcsókolt. Minden csókja más és más amitől megőrülök. Már későre járt úgyhogy hívtam egy taxit és összeszedtem a holmim. Mivel sajnos Shawn nem kísérhette ki a kocsig ezért a hotelszobája ajtajában tette meg. Az ajtónak nyomott és szenvedélyes csókot lehelt a számra. Ekkor valaki megköszörülte mögöttünk a torkát. Ijedtemben ugrottam egyet és Shawn is hamar eltávolodott előttem. Jake és Andrew álltak előttünk ölbetett kézzel nagy vigyorral az arcukon.
- Sziasztok- köszöntem nekik zavartan
- Na menjünk Lily, itt a taxi- állt mellém Jake. A folyosón még visszanéztem a vállam fölött és intettem Shawnak és Andrewnak.

A sztár élete: BEFEJEZVEOnde as histórias ganham vida. Descobre agora