101.rész

1.3K 44 0
                                    

Reggel mikor felébredtem Shawn nem volt mellettem és már kezdtem aggódni, hogy lelépett nélkülem. Kifutottam a folyosóra és Shawn után kutattam. Majd aztán meghallottam ahogyan az egyik ajtó mögül víz csorog. Nagy kő esett le a szívemről majd a konyha felé vettem az irányt. Aaliyah éppen müzlit evett a konyhaszigeten és vidáman rámköszönt.
- Jó reggelt!- köszönt.
- Jó reggelt- köszöntem neki vissza.
- Kérsz valamit?- kérdezte illedelmesen.
- Nem köszi- mosolyogtam rá.
Shawn szülei már elmentek dolgozni és Aaliyah is hamarosan indult suliba. Miután Shawn húga elment, visszamentem Shawn szobájába aki éppen öltözött.
- Szia- köszöntem neki és rámosolyogtam.
- Hello- köszönt még mindig bunkón.
- Mikor megyünk?- kérdeztem tőle.
- Hamarosan- mondta és felvett egy fekete felsőt.
- Pontosabban?
- Fél óra múlva, úgyhogy készülődj- mondta és kiment a szobából.
Sóhajtottam egy nagyot majd a fürdőbe mentem. Kivettem az egyik szekrényből egy törölközőt és lezuhanyoztam. Próbáltam sietni, mert most kinézem Shawnból, hogy tényleg itthagy. Mivel nem igazán volt másik ruhám, ezért azt vettem fel amiben jöttem. Ismét lófarokba kötöttem a hajamat és kész is voltam. Lementem a földszintre ahol Shawn a nappaliban telefonozott.
- Mehetünk?- kérdeztem tőle.
Nem szólt semmit csak odaadta az egyik pulcsiját és Aaliyah egyik kabátját.
- Hideg van kint- vonta meg a vállát lazán.
- Köszönöm- mondtam neki és átkaroltam a karját.
A kocsiban nem fogta meg a combom mint mindig és sokkal gyorsabban ment mint ahogy szabadott volna. Majd aztán hirtelen megállt egy kis ház előtt. Már most izgultam, hogy mi lesz ebből, mert Shawn egyre idegesebb lett. Kiugrott a kocsiból és becsapta maga mögött az ajtót. A bejárati ajtóhoz futott és dörömbölni kezdett rajta. Utána siettem majd mögé álltam. Majd hirtelen kinyílt az ajtó.

A sztár élete: BEFEJEZVEWhere stories live. Discover now